Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben sadece bi önceki maçta dos santosun ön plana çıktığını söyledim ki bunu demiyosan futbol hakkında seninle konuşmaya gerek yok adam maçın adamı seçildi.Ondan önceki maçları kastetmiyorum Ha ayrıca bütün takım saatli bomba öyle mi? 1-Gençlerbirliği 42 2-Beşiktaş 42 3-Bursaspor 51 4-Gaziantepspor 54 5-Galatasaray 58 6-Trabzonspor 60 7-Antalyaspor 64 8-Denizlispor 74 9-Kasımpaşa 74 10-Manisaspor 85 11-Sivasspor 101 12-İstanbul B.Şehir Bld. 108 13-Kayserispor 109 14-Eskişehirspor 119 15-Fenerbahçe 136 16-Ankaragücü 324 17-Diyarbakırspor 412 Fair play ligi puan tablosu hıhıı bütün takım saatli bomba Fenerin altındaki takımlarda biri ankaraspor olayından bir sürü ceza alan takım onun altındaki de diyarbakır zaten konuşmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ama ne çaktısalr arkadaş ya reykard en kısa zamanda gönderilmeli yer,ine yılmaz vural getirilmeli rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Daum, mustafa varken yılmaz vural kim lütfen hakaret oluyor. abi adamlarda ne yara varmış ya, dönüp dolaşıp aynı şeylere geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 1- emre gibi türk futbolunun gördüğü en çirkef oyuncunun şu an gs'de işi yok. fb forması ona çok yakışıyor. 2- galatasaray yaptığı transferlerden dolayı patlamış sözde. evet neil, elano gerçekten kötü oynuyorlar. gio da o yüzden toparlanmaya başladı. jo da zaten berbat. güiza, nobre falan varken lol... hani izlemiyorsunuz sallamayın bari. 3- günü kurtarmaya çalışan küçük büyükleri galatasarayın uzun soluklu projesi sebebi ile korku basmış. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: Ben sadece bi önceki maçta dos santosun ön plana çıktığını söyledim ki bunu demiyosan futbol hakkında seninle konuşmaya gerek yok adam maçın adamı seçildi.Ondan önceki maçları kastetmiyorum Ha ayrıca bütün takım saatli bomba öyle mi? 1-Gençlerbirliği 42 2-Beşiktaş 42 3-Bursaspor 51 4-Gaziantepspor 54 5-Galatasaray 58 6-Trabzonspor 60 7-Antalyaspor 64 8-Denizlispor 74 9-Kasımpaşa 74 10-Manisaspor 85 11-Sivasspor 101 12-İstanbul B.Şehir Bld. 108 13-Kayserispor 109 14-Eskişehirspor 119 15-Fenerbahçe 136 16-Ankaragücü 324 17-Diyarbakırspor 412 Fair play ligi puan tablosu hıhıı bütün takım saatli bomba sen maç izlemiyosun o zaman. fenerde hakeme itiraz edecek adamlar sayılırıdr ağlayacak sızlayacak. ama gs kladrosunda herkes 7/24 ağlıyor hakeme her hangi bi düdükte. sen kalkıpta bana zaten seninle futbol konuşmam gibi bi laf edemezsin. kimin ne kadar futbol bilgisi var zaman zaman görüyoruz. 1 maç izleyipte futbol yorumcusu kesilenlere hastayım yahu. patlıyosunuz kardeşim bu kadar basit. transferleriniz tek tek patlıyo keita dışında hala bana göre. benim demek istediğimi anlamıyosunuz. galatasaray şampiyon olsun bi zahmet ama elindeki kadroyla açık ara önde olması lazımdı. ama bunu beceremeyen bi galatasaray var yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: o kadro, o teknik adam ile uefaya oynayıp ligde açık ara önde bitirmek lazım gsye yakışanı oydu daha sonra cıkarlar en iyi kadronun bjk hatta fenerbahcede oldugunu iddia ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: vaniLLe said: e zaten konumuz emre degil mi ? emre o 7 haftada 1 mac kazanan takimda bile kendini övdürtecek isler yaptiysa, sen kalkipta su anki gsnin rezil ortasahasina bakip "emre kalsin biz memnunuz" diyosan yanlissindir. bi de fenerin 7 macta 1 mac kazanmasinin sebebi de bana göre halen orta saha degil. defansta luganonun eksikligi ve forvette guizanin üzerindeki baskidir. işte o senin dedigin emre gs'nin rezil orta sahasında yer bulamaz. Benim ve bizim futbol görüşümüz bu ? Hala anlamıyorsun, Kötü bir takımda az bucuk caba gösteren birisi övgü alır tabiki. pas yapamayan bir takımda, 3 pas düzgün pas yapan adam macın adamı bile secilir. Buda benim gözümde yeteriz. o yüzden tekrar diyorum kalsın orada biz burada mutluyuz. Sizde onunla mutlusunuz sen simdi gsnin orta sahasi iyi mi diyosun bunu mu anlayalim burdan? gsnin orta sahasi fenerinkinden 1000 kat daha rezil bi halde. yapilan transferlerin bosa cikmasi bu olsa gerek. Sotto said: Emre fenerin açık ara en iyisi...O olmasa Fener bu sene geçen seneden bile kötü durumda olurdu öyle diyim..Hakikaten iyi oynuyor,çok mücadele ediyor ha ama kafası çalışmıyor işte,gücünün yarısını agresiflikte ve rakip/hakemle oynamaya harcıyor... Belki böyle motive oluyordur... takimina faydali oluyosa agresif olmus olmamis pek önemli degil. sonucta ballack da cirkef bi oyuncu ama dünyanin sayililari arasindaydi zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Daha sabırlı olun,takımın bu haliyle pek birşey olmaz evet,ama doğru hamleler 1-2 iyi transfer ile,ki nerelere olacağı belli,takım 1-2 seneye Rijkaard ile,yeni stad ve artan gelirler ile çok sağlam yerlere gelebilir.. Biz anlık oynamıyoruz,zaten Rjkaard ve Neeskens'in gelişininin anlamı buydu,hep ne dedik,bırakın şampiyon olmayalım bu adamlar 3-4 sene kalsın demedik mi,sabredeceğiz işte,Gs kötü evet,ama zaten TR'de şampiyon olabilmek için über olmaya gerek yok,ya Fb olur ya Gs olur ya Bjk olur bir şekil şampiyon zaten,bu sene üçüde kötü,hepsi olabilir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ağlasa sızlasa kart görür neden görmüyo? Madem böyle bi tablo çıkıcak fair playde sizde ağlayın salak mı sizin takım ağlamıyosunuz?Ağlamayana meme verilmiceğini öğretmediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: kermit said: o kadro, o teknik adam ile uefaya oynayıp ligde açık ara önde bitirmek lazım gsye yakışanı oydu daha sonra cıkarlar en iyi kadronun bjk hatta fenerbahcede oldugunu iddia ederler abicim sen mantığı anlamıyosan burda ne işin var ? sen o kadar transfer yapıp bi bok yapamıyosan kadron kötü demekki. biz kendi kötü kadromuzla bile bugünki maçı alırsak eğer sizden 2 puan geride olucaz. bu ne demek oluyo. bizim kardomuz iyiymiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Atletico madrid'in kadro kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: Ağlasa sızlasa kart görür neden görmüyo? Madem böyle bi tablo çıkıcak fair playde sizde ağlayın salak mı sizin takım ağlamıyosunuz?Ağlamayana meme verilmiceğini öğretmediler mi? ağlasa sızlasa kart görür ? türkiyede o kuralların adam akıllı uygulandığını nerde gördün sen ? hangi hakem kurallara uygun (kurallar derken fauldür şudur budur değil, itirazdan yada hakeme yapılan bağırış çağırışlardan bahsediyorum) maç yönetti örnek ver bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: Radiance said: kermit said: o kadro, o teknik adam ile uefaya oynayıp ligde açık ara önde bitirmek lazım gsye yakışanı oydu daha sonra cıkarlar en iyi kadronun bjk hatta fenerbahcede oldugunu iddia ederler abicim sen mantığı anlamıyosan burda ne işin var ? sen o kadar transfer yapıp bi bok yapamıyosan kadron kötü demekki. biz kendi kötü kadromuzla bile bugünki maçı alırsak eğer sizden 2 puan geride olucaz. bu ne demek oluyo. bizim kardomuz iyiymiş lol. Yalnız bu mantığı anlamadım ben şimdi... Hala nası sizin kadronuz iyi oluyor ki,geride olunca... Yani diyorsun ki transferleri yaptınız,kötüsünüz,ama hala bizden öndesiniz,ama yine de biz daha iyiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: Atletico madrid'in kadro kötü mü? kafanmı iyi abicim ? a. madride nerden geçti konu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: Radiance said: kermit said: o kadro, o teknik adam ile uefaya oynayıp ligde açık ara önde bitirmek lazım gsye yakışanı oydu daha sonra cıkarlar en iyi kadronun bjk hatta fenerbahcede oldugunu iddia ederler abicim sen mantığı anlamıyosan burda ne işin var ? sen o kadar transfer yapıp bi bok yapamıyosan kadron kötü demekki. biz kendi kötü kadromuzla bile bugünki maçı alırsak eğer sizden 2 puan geride olucaz. bu ne demek oluyo. bizim kardomuz iyiymiş lol. Bu nasıl bir mantık abi ?? bizden 2 puan geridesiniz bizden daha iyi kadroya sahip oldugunuz kanıtlanıyor. Birisi bana acıklasın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sotto said: kermit said: Radiance said: kermit said: o kadro, o teknik adam ile uefaya oynayıp ligde açık ara önde bitirmek lazım gsye yakışanı oydu daha sonra cıkarlar en iyi kadronun bjk hatta fenerbahcede oldugunu iddia ederler abicim sen mantığı anlamıyosan burda ne işin var ? sen o kadar transfer yapıp bi bok yapamıyosan kadron kötü demekki. biz kendi kötü kadromuzla bile bugünki maçı alırsak eğer sizden 2 puan geride olucaz. bu ne demek oluyo. bizim kardomuz iyiymiş lol. Yalnız bu mantığı anlamadım ben şimdi... Hala nası sizin kadronuz iyi oluyor ki,geride olunca... Yani diyorsun ki transferleri yaptınız,kötüsünüz,ama hala bizden öndesiniz,ama yine de biz daha iyiyiz? işte mantığı anlamadığın belli. bizim kadromuzun kalitesi ligin başında sizinkinden düşüktü ama biz hala sizin 2 puan arkanızdaysak demekki bizim kadromuzun sizinkinden bi farkı yok demek istiyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yok abi yok olmayacak bunlar ile daha çok zaman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: Dartanian said: Atletico madrid'in kadro kötü mü? kafanmı iyi abicim ? a. madride nerden geçti konu ? Adamlar ligde 10. Kadroya baktığında ispanya liginde ilk 5 oynaması lazım o zaman madridin kadro kötü.Bu aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Radiance said: yok abi yok olmayacak bunlar ile daha çok zaman var abicim senle olmayacak önce anlayış kanallarını açta gir şu bölüme lafı anlamıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: kermit said: Dartanian said: Atletico madrid'in kadro kötü mü? kafanmı iyi abicim ? a. madride nerden geçti konu ? Adamlar ligde 10. Kadroya baktığında ispanya liginde ilk 5 oynaması lazım o zaman madridin kadro kötü.Bu aynı mantık. öylemi olması lazımmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermitin demek istedigi; siz bizim kadromuz söyle böyle diye övünürken besiktasin kötü kadroya ragmen sizin hemen dötünüzde olmasi. demek ki sizin o cok övdügünüz kadronun o kadar da iyi olmadigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Tamam da bunun bir ölçeği yokki; Kadromuz sizden 5milyon iyiyse,sizden 5 puan önde oluruz gibi.. Hala sizden öndeysek GS kadrosu>BJK kadrosu.. Yani sonuçta hala geridesiniz,2 puan 5 puan önemli değil,ayrıca bugünkü maç daha oynanmadı.. O senin dediğin sene sonunda mantıklı olur yani,biz yenilince puan farkı 2 ye inince(ki daha belli değil),aa o kadar transfer yaptınız puan farkı 2 demek garip oluyor hele ki puan cetveline lig sonu bakılır dendikten sonra altına crit yazınca... Olay ayrıca illa kadro değilki sakatlıklar vs,bir sürü etmen var,transfermarkt.de'den takım değerine bakıp lig sıralaması one göre kurulmuyor,o kadar basit değil ki futbol... Ben BJK-GS arasında maçlara bakıyorum,4 gol atmışız 1 gol yemişiz 4 puan almışız.. Hala kadromuz sizden çok kaliteli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 E öyle diyosun gs'ın kadrosu çok iyiydi açık ara gitmesi lazımdı ama gidememişse demekki kadrosu kötü Atletico madridin kadrosu çok iyiydi ilk 5 gitmesi lazımdı gidemedi o halde kadrosu kötü. Aynı mantık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hayır türkiyede şampiyon olacak takımlar belli işte. 3 takım arasında dönüp duruyor. galatasaray cihan, orhan bekleriyle. orta sahada tek libero saidou ilerde ilic necati karan/şükür hattı ile uçuk puan ile şampiyon oldu mesela. bu formaların içine eşşek soksan zirveye oynuyolar bi şekilde işte. bunu görmemek için kör olmak gerek. galatasaray rijkaard ile bir proje başlattı. hani bir zamanlar derwall ile yapılan ve uzun sürede gelen avrupada yarı finaller, kupalar falan... işte bunu tekrar deniyoruz. ben teknik heyetten, yönetimden gayet memnunum. takımın eksikleri yok mu? evet var. zamanla onlar da düzelir artık. tv'den izleyip ekmek banarsınız siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dartanian said: E öyle diyosun gs'ın kadrosu çok iyiydi açık ara gitmesi lazımdı ama gidememişse demekki kadrosu kötü Atletico madridin kadrosu çok iyiydi ilk 5 gitmesi lazımdı gidemedi o halde kadrosu kötü. Aynı mantık değil mi? ispanya liginden bahsediyosun abicim malmısın taklitmi yapıyosun ? türkiye ligi ile ispanya ligini bir tutan adam ya hahaha cidden odanın penceresini kapısını aç bi hava alsın. oksijensiz kalmak yaramıyo sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar