Grom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 BG' deki city gates deki crooked crane inn deki lich i bir türlü öldüremedim yaptığı piskopat büyülerden dolayı. Ben şöyle bi taktik izledim lich le karşılaşınca: Savaşçılarımı hiç hareket ettirmeden grubumdaki clericle(viconia) protection of evil 10 radius(çünkü lich ilk önce time stop yapıp ardından gate açıyo ve dışarı bi pit fiend çıkıyo), sonra miscast magic yapıyorum ve diğer büyücelere(edwin ve jan)kendilerine armor ve stoneskin çektirdikten sonra savaşçılarla lich e saldırıyorum. Ama lich bu sırada meteor swarm yapıyo ve benim adamların gücü felaket bi şekilde azalıyo. Birisine potion of fire resistance(ya da adı buna benzer bişey) içirip 1 kişiyi de olsa meteor dan kurtarıyorum(yoksa kurtardığımımı sanıyorum anlamadım. Ama meteor ateş hasarı yaptığı için).Ama lich bir şekilde ana karakterimi 1 vuruşta öldürüyor(ya da büyü yapıyor anlamadım). Sonra her şey en baştan... Bi öldüremedim şunu. Yani bunu öldüremedikten sonra ilerde bi de Kangax varmış. Oyundaki en güçlü yaratıkmış felan. Bi taktik verirseniz sevinirim.[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Daystaar :) Grubundan birini invis yapıp içeri dalcaksın lich'in arkasındaki yeri (galiba emin deilim) ara ordan daystar'ı bulcaksın. Sonra cümbür cemaat dışarı çıkar grubunu. Ne lich ne de pit lord(çıkarsa) seni takip edemiyo. Dışarda lich'în büyülerinin geçmesini bekle. Sonra kılıcı identify et we elinde daystarla içeri dal. [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 24 Temmuz 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Abi liche direk dispel magic+pierce magic+breach yap. Tabi girmeden önce haste falan çek adamlara.Armor of faith falan.Dal sonra.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 O herifin tek esprisi time stop demekki napcaz: 1) içeri gir 2) burun adamlarini odanin en gerisinde topla ve lichin dibine butun summonlarını diz 3)time stop attiktan sonra senin petlere saydırcak buyuleri gerisi kolay zaten breach at dal 2 denemede alırsın tabi içeri girmeden butun protection ları atcaksın :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet büyülerin geçmesini beklemek iyi fikir. Ama içeri birini sok demişsin. Grubun hepsinin içeri girmesi gerekiyo. O büyü karmaşasında dalıp kılıcı almak biraz zor olabilir ama denenebilir. Ama zaten bende oraya gelene kadar bir sürü büyülü silah ele geçirdim. Yani savaşçıların hepsinde büyülü silahlar var. Ama genede sağol taktik için. Başka fikri olan söylesin lütfen[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Teşekkürler millet taktikler için. Bi de Kangax için aynı şeyleri uygulayabilir miyiz?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Protection from undead atmayı dene.Scrolunu Adventurers Mart tan bulabilirsin.(Şehirler de toplam 3 tane lich var.Biri temples district in altında biri Maevars guild hall un sol tarafındaki isimsiz bina bir tane de arkadaşın kesmeye çalıştığı yerde ki lich.Her bir lichten altın bir vücut parçası çıkıyo.3.lich i kestikten sonra birleştiriyorsunuz ve bir tane kuru kafa (Uçanında) çıkıyo.Ve yarıyo :D .ben kesmek için 5 saat uğraşmıştım.Pro from undead aklıma gelmemiş ti.Pro from undead iniz yoksa adamın yanına bile gidemiyorsunuz 9 level maze e benzer bir büyü atıyo.Ayrıca nerdeyse herşeye imune.İçinden çıkan yüzük ise enfes tavsiye ederim.Aynı mahlukattan bir tanede watchers keep te var o da çok sakat valla. Görmeniz dileğiyle........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 pardon mesajı atmadan biri atmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 poison kullan, malesef ise yario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kangaxx için burdan buyrun.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Grom, 24 Temmuz 2004 23:53 tarihinde demiş ki: Teşekkürler millet taktikler için. Bi de Kangax için aynı şeyleri uygulayabilir miyiz? kangaxx demilich oluyor biraz :) lich haline uygulanabilir belki[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Eğer grupta berserker ve +4 silah varsa öldürmek oldukça kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: John_Petrucci, 24 Temmuz 2004 23:55 tarihinde demiş ki: Protection from undead atmayı dene.Scrolunu Adventurers Mart tan bulabilirsin.(Şehirler de toplam 3 tane lich var.Biri temples district in altında biri Maevars guild hall un sol tarafındaki isimsiz bina bir tane de arkadaşın kesmeye çalıştığı yerde ki lich.Her bir lichten altın bir vücut parçası çıkıyo.3.lich i kestikten sonra birleştiriyorsunuz ve bir tane kuru kafa (Uçanında) çıkıyo.Ve yarıyo :D .ben kesmek için 5 saat uğraşmıştım.Pro from undead aklıma gelmemiş ti.Pro from undead iniz yoksa adamın yanına bile gidemiyorsunuz 9 level maze e benzer bir büyü atıyo.Ayrıca nerdeyse herşeye imune.İçinden çıkan yüzük ise enfes tavsiye ederim.Aynı mahlukattan bir tanede watchers keep te var o da çok sakat valla. Görmeniz dileğiyle........ o eleman kangaxx demilich maze e benzer büyü imprisonment save şansın yok malesef freedom yapmak lazım :) kesmek biraz şansa kalmış kafasına estiği zaman uçuruyor :) üstünden çıkan ring te hp regen+resist vardi sanırım wathcher keepin dibindeki demogorgon oluyor ki kendisi gavurun deyişiyle (:-P) "pain in teh ass"[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 :) Harbiden şu gariban demi-lich sorun çıkarıyosa Demogorgona ne buyurursunuz artık bilmem...Gerçekten kaç tane koruma sökücü büyü attım hatırlamıyom :D Ha bi de time stop yapın Demogorgonla kapışırken bakın neler oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 noluyo?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 anomen i kullanin,eger yanlis hatirlamiyorsam mace of distruption(sanirim) ile bir keresinde vurdugumda undead destroyed yapmisti,bi deneyin[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 abi direk haste yap ve hemen dal büyülerle uğraşma ben o lichi hep time stop yapmadan önce böyle öldürüyorum bu taktik ilk seferde olmasa bile loadlayarak bi daha dene 2-3 denemede mutlaka oluyor[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bu kadar taktikten sonra bi de kendim denedim. Benim yaptığım şöyleydi: Herkese tek tek protection from magical energy,protection from evil,resist fear,protection from fire,haste(evet abartmış olabilirim ama ne olur ne olmaz diye adamları böyle büyü manyağı yaptım) Daha sonra lich ortaya çıkınca hemen yanına monster summoning 2 ve 3 yaptım. Lich time stop yapıp meteor'u ogreye yapıp bi de boş yere gate açtı. Sonra lich daldım.Lich birçok kez vurdu ama hiçbir adamıma 1 hp lik zarar bile gelmedi(heralde yaptığım koruma büyülerinden).Sonra lich i çok kolay bi şekilde öldürdüm.Böylece oyunda hiçbir zarar almadan öldürdüğüm ilk düşman bi lich oldu :)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya aslında konuyu değistircem ama ben bi icewinddale manyağıyım bu yüzden bana bg2'yi tavsiye ettiler daha ii dediler bende alıp yükledim ama göüntüler çok kötü ve oynayış karışık geldi bana, sizce biraz alışınca icewind'den güzel gelirmi???[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Grom, 25 Temmuz 2004 23:18 tarihinde demiş ki: Bu kadar taktikten sonra bi de kendim denedim. Benim yaptığım şöyleydi: Herkese tek tek protection from magical energy,protection from evil,resist fear,protection from fire,haste(evet abartmış olabilirim ama ne olur ne olmaz diye adamları böyle büyü manyağı yaptım) Daha sonra lich ortaya çıkınca hemen yanına monster summoning 2 ve 3 yaptım. Lich time stop yapıp meteor'u ogreye yapıp bi de boş yere gate açtı. Sonra lich daldım.Lich birçok kez vurdu ama hiçbir adamıma 1 hp lik zarar bile gelmedi(heralde yaptığım koruma büyülerinden).Sonra lich i çok kolay bi şekilde öldürdüm.Böylece oyunda hiçbir zarar almadan öldürdüğüm ilk düşman bi lich oldu :) ben dedim işte sana bunu :) o boş yere gate açtığı şeyde balor summon ediyordu herhalde :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 lich ve mage kesmenin en güzel yolu full summon takılmaktır.zavallaı bearları wolflsu summon ed herifin önüne bırak büytülerini hrcasın,lchlerde breach+pierce magic fln atabilmen lazım,kangaxı camsoyrla kesebilirsin,paladinine protection from magic scroolu kullanmıştım galba bi büyü sayesinde kangaxx bişicikler yapamamıştı bana.camsoyrla dövmültüm bunu bi güzel.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 magelere karşı en güzel yontem summon efreeti bence[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 en güzel taktik lichlerin büyülerini senin summonlarına bitirmesini bekleyip bi güzel dalmaktır...kangaxx ın demilich formu fazla aşmış, adam direk imprisonment mı ne bişi yapıo, clericin çok yüksek level bi büyüsü var, o olmadan geri de döndüremiosun... kangaxx için +4 yada +5 bi silah lazımdı en az yanlış hatırlamıyorsam..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kargaxx ı oldurmenın en kolay hatta hıle sayılabılecek yolu ... Spell Immunıty ,sız buyuyu yapıyorsunuz cıkan lısteden en soldakı nı (abjuratıon)secıyorsunuz ve bu mage ınızı ımprısment a ımmune yapıyor... kargaxx amcanın dıbıne gıdıyorsunuz ve 0 (sıfır) range ıne gırıyorsunuz yanı sılah menzılınde degıl olabılecek en yakın haldesınız ... 3 adet fıre elemetalı summon edıp kargaxx a saldırtıyorsunuz varsa bless+haste yoksa can saglıgı , bıraz zaman gectıkten sonra ılk yaptıgımız prot (Spell ımmunıty-abjuratıon) un tekrarı ... fıre elementaller 1-4 arası hasarlar verıryorlar eger almıssanız adv mart ta +4 luk staff la sız de vurabılırsınız ... *genel olarak lıch oldurmek ıcınse : baslangıc olarak herkesı kacırın sadece savıng throw ları ve magıc resıstance ı en yuksek olan adam yanında kalsın lıch ın ... combata baslamadan once prot from evıl 10 rad mutlaka olsun kı bu buyu yolda yuruken falan bıle uzerınızde olsun :) ... lich amca buyulerı boca etsın uzerınıze (muhtemel 2 spell-contagıency +tıme stop + gate/meteor swarm + powerword lerden 2 tanesı stun/fear + summon effreet) ... bu noktadan sonra yada tıme stop bıttıkten hemen sonra greater skeleton summon edebılırsınız bol mıktarda lıch ı bayaa zorlayacaktır + bu esnade mage ınız atacagı spell strıke+Khelben wardıng whıp+pierce shıeld+breach vede arada gerektıkce gorme sorununuzu gıderen buyuler (oracle/true sıght gıbı) yaparsanız 3-4 greater skeleton kendılerıde lıch ı alabılır ama yok ben yapacam dersenız bu esnadan sonra gıdıp dovmek kalıyor lıch ı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Daystar kangaxx'a işlemiyordu deil mi? Normal lich'leri bi vuruşta indirebiliyo ama demilich'e yaramamıştı bende hiç. Aynı şey mace of distruption için de geçerli galiba... [Bu mesaj Saendul tarafından 27 Temmuz 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar