Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SphereServer 55i Conn Problem


Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle herkese merhaba demek isterim çünkü bu benim forumlara yazacağım ilk yazıdır.
Spherescript hakkında bilgilerim çok yetersizdir. Sorunumla ilgili bilgilerinizden yararlanmak isterim ve şimdiden teşekkür ederim.
Açtığım kişisel servera (55i) internete bağlanmadan giremiyorum. Yani server açılıyor ama clientim le bağlanmak istediğimde server list de server adını tıkladığımda "connecting" bölümünde takılıyorum. Ama aynı işlemi nette iken yaparsam girebiliyorum. Eskiden win98 kullanırdım ve o zamanda 55i açmıştım ve hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Şu anda winXP kullanıyorum. Client versiyonu uyuyor. Sphere da verdiği hata : "ERROR:17c:Bad Msg Eat 65 Bytes, prv=0c5"
Şunuda belirtmek isterimki servera bir kere girdim (dediğim gibi nette iken) ve sonra netten çıktığımda da oyunda bir problem yaşamadım. Ama oyundan çıkıp bir daha girmeye çalıştığımda sorun yaşadım. Birde serverı açtığımda winXP de "nete bağlanmak istiyormusunuz..." gibisinden bir msg çıkıyor. Sanırım sorun XP ile ilgili...
Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler...[hline]Uzak diye bir yere yoktur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi xp firewallı kapat başta

ondan sonra server kısmı şöyle dursun sphere.ini de

[servers]
(server adi)
127.0.0.1
(kullanılmayan bir port)

ondan sonra login.cfg ye loginserver=127.0.0.1,(serversdaki girdiğin ip) yazıp clientı açarsan girersin

landan girmeyi deneyen arkadaşın yapması gereken ise gene servers kısmını aynı şekilde olcak login.cfg ise makinanin landaki ipsini bulup loginserver=(landaki ip),(serversdaki port) şeklinde yaparsanız nete girmeden servera girebilirsiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda yazılanlar doru ama yinede olmuyorsa makinanda ag komsularına sag tıkla orada ozellikler var tcp/ip diye bir yer var ona tıkla ve kendine bir bilgisayar adı ve ve ana makinanı yani kendine bir numara koy 55i acılırken en alta bir ip adresi ve portu verecek oda saten 192.198.x.x,2593 gibi sade ortası degisir saten bu tur ip lerin ondan sonra girebilrsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...