Rakursi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Arkadaşlar Bornova ile alakalı logo çalışması yapıyorum. Bornova'da hiç bulunmamış birisi olarak kafamda biryer canlandıramadım. İnternetten araştırıyorum hala bazı şeyleri. Futbolun Tr'de ilk oynandığı yermiş ayrıca levanten evleri meşhur. Bunların dışında sizden de bilgi alabilir miyim yardımcı olabilir misiniz? Yanlış anlamayaın nasıl bir logo yapayım demiyorum. Bornova'yı bilen insanlardan Bornova ile ilgili bilgiler istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 belediyenin yarışmasınamı katılcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kız çiz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 deniz çizme de izmir diye sdf bornovada kampüs var, küçükpark var bi dolu kafe barın olduğu, bi de hastane var. başka da bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çok güzel bi fikir geldi aklıma. tam verecektim ama sonra gastede okurum ebe übe bilmemne temasıyla bişey yarışmasında büyük ödülü kazandı diye sinir olurum diye vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu cafeler barlar yada hastane olmaz ama bornovanın bamyası meşur mesela logoda bamya kullanılırmı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 auhauhuhauhauhaauh bamya ahuahuauhaahuhafdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.derinport.in/data/film/bornova-bornova-vfquE.jpg filmi izleyebilirsin belki bisyler cagristirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 gelmediğin yere logo tasarlamak niye ki ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bornova bamya bornova abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cokta bisi yok bornovada :D kafe bar ogrenci flm daha cok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 5000 lira ödül var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 O değil de şu an gökyüzünün hali nedir? Çamur yağacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar