mani Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 angmania ekleyin valla. baydım alakasız adamlarla oynamaktan. tek başıma kasıp crate destroy ediyorum sırf rpg ile falan. ne squad orderı dinleyen var ne bişi. bende alıcam sniper oturucam kös kös dağ başında uzaktan fıtı fıtı kesicem bileti baydım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 valla biz ben shapshal bide deamonarch (pek foruma takılmıyor gerci) bide niko bi yunan arkadasla takılıyoruz genelde MHP AKP cCc gibi clan taglari ile gorurseniz direk dikkatinizi ceker oyunda :) bu 4lu her zaman toplanamiyoruz tabi nullc isimli arkadasida dislamadik squaddan adam gece 3 de online olup sabah 7 gibi kalkiyor basindan cok ters saatlerde giriyo denk gelemiyoruz :D bu arada hepimizde mikrofon kulaklik var sizdede varsa daha guzel olur. anelor olarak psnden ekleyin beni sizi bad company dunyasinda essiz bir maceraya cikarayim fdsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 headset yok ama almayı düşünüyorum. Alırsam takılırız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 headsete hiç gerenk yok bence.dinlemek güzel oluyor konusmaktan :) cul_ ekleyin anelora karşı savaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aa adamin bani acilmis lan afdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 1 aydı yada sonsuza kadardı.1 ay mış :) bu arada 30 martta conquest maplerden biri rush,rushlardan bi tanesi conquest olacak ki en azından biraz degişiklik olur 3 tane map koymuşlar sıkıldım yani.güzelim oyun koy 6-7 map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 demons souls u sat artik bana hadi o zaman bunun serefine fsdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fals king i kesmedim daha bi tek o kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evet istanbul'a geldim, dünden beri oynuyorum da hehe iyi ya alıştım tekrar akşam squad kuralım dalalım, headset lazım gerçi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 headsete gerek yok ya.savaşarak anlaşılıyor :) eet kuralım bi squad.anelor ve shapsali kurşun mnayağı yapalım.bu arada shapsal senin künyen var bende bıçaklamışım seni ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 en iyiye karsi oynamaya hazir misiniz ayna karsisina gecip bunu sorun kendinize ondan sonra gelin karsima alirim kunyenizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 o zaman şöyle haberleşiyoruz, tek kurşun yere = o yöne koşuyoruz iki kurşun yere = o noktayı savunuyoruz üç kurşun havaya = dikkatli davranın yere rpg = kaçın girelim hadi hofirat benim psn GAVUR YARGILAYALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar