Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox 360 veya PS3'ü LCD monitöre bağlama?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi benim 22 inç wide acer'ım var, sadece vga girişi var monitörün. konsolları herhangi bi adaptörle falan buna bağlayabilir miyim? bağlarsam sorun olur mu input lag, grafik hede hodo? sağols
Mesaj tarihi:
evt yeni nesil monitörlerden al. hdcp destekli olması lazım görüntü alman için ama yeni nesil hdmi lı monitörlerin hepsi bunu sağlıyor. input lag olmaz zaten bu monitörlerde görüntü işleme yok denecek kadar.
Mesaj tarihi:
ps3 için şöyle yaptım ben.

hdmi kablonun ucuna hdmi-to-dvi değiştirici takıp dvi'dan monitöre bağladım. optik kablonun ucuna da 2xrca - stereo değiştirici takıp pc'nin line in e bagladım. cok guzel oldu.

monitörün vga girisine de pc takılı, source dugmesine basıorum ps3 pc arasında deistiriyorum.
Mesaj tarihi:
fizban said:

ps3 için şöyle yaptım ben.

hdmi kablonun ucuna hdmi-to-dvi değiştirici takıp dvi'dan monitöre bağladım. optik kablonun ucuna da 2xrca - stereo değiştirici takıp pc'nin line in e bagladım. cok guzel oldu.

monitörün vga girisine de pc takılı, source dugmesine basıorum ps3 pc arasında deistiriyorum.

bu yöntem güzel bak ama dvi girişi yoksa zaten hdcp hiç yoktur görüntü gelmeyebilir sanırım
  • Yeni Oluştur...