Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Şimdi benim 22 inç wide acer'ım var, sadece vga girişi var monitörün. konsolları herhangi bi adaptörle falan buna bağlayabilir miyim? bağlarsam sorun olur mu input lag, grafik hede hodo? sağols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 HDMI girişinden görüyor sadece diye biliyorum, hatta ben almayı planlıyordum izmit'teki evim için vazgeçtim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 monitoru sat hdmi lı bi monitor al rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 evt yeni nesil monitörlerden al. hdcp destekli olması lazım görüntü alman için ama yeni nesil hdmi lı monitörlerin hepsi bunu sağlıyor. input lag olmaz zaten bu monitörlerde görüntü işleme yok denecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hdmi'lılar pahalı yav, zaten bu da yeni daha geçen yılın sonlarına doğru almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 X360'ı VGA'dan bağlarsın. Ama PS3'ü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ps3 için şöyle yaptım ben. hdmi kablonun ucuna hdmi-to-dvi değiştirici takıp dvi'dan monitöre bağladım. optik kablonun ucuna da 2xrca - stereo değiştirici takıp pc'nin line in e bagladım. cok guzel oldu. monitörün vga girisine de pc takılı, source dugmesine basıorum ps3 pc arasında deistiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 xbox ta video ve ses için farklı kablo kullanırsan (video kablosunun dış kaplamasını sökmen gerekir yanlız) olur, onun haricinde hdmi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fizban said: ps3 için şöyle yaptım ben. hdmi kablonun ucuna hdmi-to-dvi değiştirici takıp dvi'dan monitöre bağladım. optik kablonun ucuna da 2xrca - stereo değiştirici takıp pc'nin line in e bagladım. cok guzel oldu. monitörün vga girisine de pc takılı, source dugmesine basıorum ps3 pc arasında deistiriyorum. bu yöntem güzel bak ama dvi girişi yoksa zaten hdcp hiç yoktur görüntü gelmeyebilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 aynı şey xbox içinde yapılabiliyor fizbanla aynı şeyi anlatmaya çalışmışız lol. tabi fail oldum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar