Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 2 milyon satisa ulasmis windows phone 7 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 her gun 300k androidli alet aktive ediliyorken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 android kac yildir piyasada. iki milyon satis wp7 icin bence guzel bir rakam. ama onemli olan uygulama sayisi, ki o konuda windows bayagi geride. sorun kin, 6.5 gibi onceki serilerde microsoft'un devamli platformu desteksiz birakmasi ve bu sebeple gelistiricilerin "bu adamlar bizi yine yari yolda birakmasin" dusuncesinde olmasi. eger microsoft 2-3 sene boyunca platformu destekler ve duzenli gelistirirse bence android'e yetisebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 son kullanıcıya telefon satıs rakamı degil bu yalnız... http://www.engadget.com/2011/01/26/microsoft-over-2-million-windows-phone-7-licenses-sold-to-man/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Windows Phone iyi görünüyor ama ne bileyim işte, Linux öteki taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 TR da hala yok sanıyorum di mi arkadaşlar winmo7'li telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 var da, kacak var. grey marketi bile yok sanirim. ama ucuz aletler yani. HTC HD7 yi 1100 liraya birakiyolar, Omnia7 de keza 1250 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bugün denedim HTC HD7'de Eye candy'si, süsü bol, kullanması zevkli bi işletim sistemi olmuş da, smartphone'dan ziyade daha basit bi arayüze benziyor ya. Fazla kurcalama imkanım olmadı fakat ana sayfası falan, ne bileyim. Çok güzel görünüyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ara yüzü mütiş güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 winmo yu oldum olası sevmişimdir ya. zamanında kısa bir süre trend olan pocket pcler vardı. tabi daha telefonla entegre edilmemişlerdi. asusun vardı bende bir tane. Pocket PC 2002 kuruluydu. Çabuk geçti tabi modası o aletlerin. Neyse diyeceğim odur ki winmo pocket pcden beri candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bende oldum olası sevmemişimdir nieyse. Android ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 office ile vurmaya cali$tilar piyasaya da yemedi saniyorum. ki baya mantikli cali$an insan icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.engadget.com/2011/02/14/microsoft-shows-off-windows-phone-7s-future-with-multitasking/ multi-tasking, IE9 (yani html5), people hubina twitter eklentisi ve xbox live araciligiyla kinect tadinda seyler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FG30mtlDKOs&feature=player_embedded balik testi wp7 vs iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 BALIK TESTI asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 uyyyyyyyyyy hamsi güçü daaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Baliklara teefonla bisey yaptilar sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben bu dev build ile release karsilastirma olayina hayranim. kendin birsey gelistiriyorsun, daha gelistirmen de bitmemis, ne zaman bitecegi de belli degil, tarih bile veremiyorsun. ama kalkip rakiplerle kiyasliyorsun. <3 microsoft http://www.youtube.com/watch?v=ffsMteF6Ktk 3gs vs wp7 browser speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 mum bosuna endustriye yillarini vermemis, yine kesin bir bicimde tecrube konustu. ben tam tersi yapilmaz, mesela koydugu videodaki gibi diye biliyordum ama iste insan her gun yeni birsey ogreniyor. rakiplerine karsi nerede oldugunu gormek icin urunu cikarip, hatta ustune bi de update yapip, sonra onlarin gelistirme sirasinda feedback icin dagittigi dev handsetlerle kiyaslamak gerekiyormus (ustune tat vermesi icin bir tutam 3G ile browser hiz testi). aslinda urun gelisimi sirasinda, rakibinin stabil urunuyle gelismekte olan urununu kiyaslasan daha guzel olur gibi nerede oldugunu gormek icin, ama iste elden bisey gelmez son soz soylendi. simdi andy lees'le konustum, bi daha karsilastirma yapmadan once sana sign-off maili aticaklar mum, aman diyim gozden kacirma ben zorda kalirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 video ironiye destek icin verilmisti, "how not to compare" tadinda. strawman argumentation'a ornek olarak. comedy in comparison tadinda. onun disinda verdigin video anlamsiz ilke. gpu rendering > cpu rendering. bunun tartismasini yapmak anlamsiz. hele ki bunu "bakin hardware accelaration getiriyoruz" diyip hardware accelaration olmayan bir browser ile yaristirmak, strawman sayesinde "bakin browserimiz daha hizli" imasinda bulunmak daha da anlamsiz. boyle herseyden alinmana da gerek yok ilke. herseyi kisisel alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 lol Penth. Amator ruh bu olsa gerek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 dasaaa said: uyyyyyyyyyy hamsi güçü daaa dedigimiz kadar vardi. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mum, eger development phase'deki iphone, released wp7'den veya android'den daha iyi is cikariyorsa biseyde, bu bence haber niteligindedir. boyle bisey olsa, 5 sn'de biri videosunu koyar sen de dalga gecmezsin bi ton yazi yazarsin iphone neden iyi falan diye. Ki konumuz bu degil. Videoyu izlersen, adam diyor ki, "bakin su anda IE9'dan bildiginiz balik sayfasi acik, 50 tane de balik var. Hardware acceleration'in performansi ne kadar etkiledigini gostermek icin iPhone ile karsilastiralim, Safari hardware acceleration kullanmadigi icin, biz cihazin tum gucunu kullandigimizda ne kadar buyuk bir fark oldugunu gorebilirsiniz" diyor. Bakin Safari'den hizli browser yaptik demiyor, bu uzattigin seylerin hicbirini kastetmiyor. Tek dedigi, aha bakin biz bunu yaptik release edicez, aha bakin olmasiyla olmamasinin arasindaki fark bu. O yuzden gec bunlari lutfen. Sharky, amator ruh degil abi, insan bi yerden sonra siyiriyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Mum_Chamber said: ie tabanli bir browser hic iyi fikir degil gibi http://www.youtube.com/watch?v=ffsMteF6Ktk&feature=player_embeddedayrica mum, zamaninda bu mesaji atmissin bu basliga, tam ironi olmus gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar