Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows phone 7 series

Buyse

Öne çıkan mesajlar

android kac yildir piyasada. iki milyon satis wp7 icin bence guzel bir rakam.

ama onemli olan uygulama sayisi, ki o konuda windows bayagi geride. sorun kin, 6.5 gibi onceki serilerde microsoft'un devamli platformu desteksiz birakmasi ve bu sebeple gelistiricilerin "bu adamlar bizi yine yari yolda birakmasin" dusuncesinde olmasi. eger microsoft 2-3 sene boyunca platformu destekler ve duzenli gelistirirse bence android'e yetisebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

winmo yu oldum olası sevmişimdir ya. zamanında kısa bir süre trend olan pocket pcler vardı. tabi daha telefonla entegre edilmemişlerdi. asusun vardı bende bir tane. Pocket PC 2002 kuruluydu. Çabuk geçti tabi modası o aletlerin. Neyse diyeceğim odur ki winmo pocket pcden beri candır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
mum bosuna endustriye yillarini vermemis, yine kesin bir bicimde tecrube konustu.

ben tam tersi yapilmaz, mesela koydugu videodaki gibi diye biliyordum ama iste insan her gun yeni birsey ogreniyor. rakiplerine karsi nerede oldugunu gormek icin urunu cikarip, hatta ustune bi de update yapip, sonra onlarin gelistirme sirasinda feedback icin dagittigi dev handsetlerle kiyaslamak gerekiyormus (ustune tat vermesi icin bir tutam 3G ile browser hiz testi).

aslinda urun gelisimi sirasinda, rakibinin stabil urunuyle gelismekte olan urununu kiyaslasan daha guzel olur gibi nerede oldugunu gormek icin, ama iste elden bisey gelmez son soz soylendi.

simdi andy lees'le konustum, bi daha karsilastirma yapmadan once sana sign-off maili aticaklar mum, aman diyim gozden kacirma ben zorda kalirim.
Sosyal ağlarda paylaş

video ironiye destek icin verilmisti, "how not to compare" tadinda. strawman argumentation'a ornek olarak. comedy in comparison tadinda.

onun disinda verdigin video anlamsiz ilke. gpu rendering > cpu rendering. bunun tartismasini yapmak anlamsiz. hele ki bunu "bakin hardware accelaration getiriyoruz" diyip hardware accelaration olmayan bir browser ile yaristirmak, strawman sayesinde "bakin browserimiz daha hizli" imasinda bulunmak daha da anlamsiz.

boyle herseyden alinmana da gerek yok ilke. herseyi kisisel alma.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum, eger development phase'deki iphone, released wp7'den veya android'den daha iyi is cikariyorsa biseyde, bu bence haber niteligindedir. boyle bisey olsa, 5 sn'de biri videosunu koyar sen de dalga gecmezsin bi ton yazi yazarsin iphone neden iyi falan diye.

Ki konumuz bu degil. Videoyu izlersen, adam diyor ki, "bakin su anda IE9'dan bildiginiz balik sayfasi acik, 50 tane de balik var. Hardware acceleration'in performansi ne kadar etkiledigini gostermek icin iPhone ile karsilastiralim, Safari hardware acceleration kullanmadigi icin, biz cihazin tum gucunu kullandigimizda ne kadar buyuk bir fark oldugunu gorebilirsiniz" diyor. Bakin Safari'den hizli browser yaptik demiyor, bu uzattigin seylerin hicbirini kastetmiyor. Tek dedigi, aha bakin biz bunu yaptik release edicez, aha bakin olmasiyla olmamasinin arasindaki fark bu. O yuzden gec bunlari lutfen.

Sharky, amator ruh degil abi, insan bi yerden sonra siyiriyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...