Buyse Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 c/p 5800 da bile var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 flash destegi olan bir telefon soyleyebilirmisiniz ? full flashdan bahsediyorum ve telefon gibi telefon nokia n900 gibi bir sey degil ki onuda kullanan birisi olarak flash destegini gordum. lutfen bir tane gercek flash destegi olan telefon soylesin birisi.. varsa tabii :) her seferinde iphone da flash yok sunda yok bunda yok len hangisinde var ki :D duzgun akici saglam super calisan flash ? bu yuzden telefonlari bosuna yermeyin cunku flash 10 vs gibi bir seyi super bir sekilde calistiran mobile phone daha yok .. gelecek deniyor flash 10 destegi onuda gorecegiz ciktiginda. arastiralim azcik plx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 MS windows mobile'ın profesyonelliğini almaması lazım. Ya da endüstriyel işletim sistemi için nasıl yol çizilicek bakmak lazım. ANcak wp7'de silverlight desteği olucak deniyor. Ve xna framework ile wp7 uygulamaları geliştirilebiliyor olacak. Benim daha çok merak ettiğim unmanaged kod yazabilecek miyiz? Yoksa iphonedan farkı kalmaz, wm6'yı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Simdi win phone 7 tanitimindaydim, bizzat sordugum 2 sorunun cevaplari copy paste yok flash destegi yok, silverlighti sormayi unuttum ikisi de arkadan gelecekmis dediklerine gore, software sonucta tamamrn, ms hardwareden bagimsiz oldugu icin win phone 8 e saklamalarinin anlami yok yani :) UI cok iyi, online entegrasyon cok iyi, ama bazi seyler eksik yani. Ama gideri var sevdim ben. Dediklerine gore eksiklerin sebebi release e yetistirmekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 "Silverlight for windows phone" diye ayrı bişey var normal silverlighttan, zaten uygulamaların hepsi bu platformda olucak hatta (oyun vs gibi 3b zımbırtılar hariç sanırım) (windows phone 7 developer kitte bu şekilde yani) Öte yandan xda'de adamlar bazı dll'leri açınca içinde "cut" "copy" "paste" kelimelerini görmüşler direk, bi şekilde ileride gelicek denebilir yani. Gerçi bunu koymamak nasıl salak bi karardır anlamıyorum. Android ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 1ghz islemci, 4 inch ekran........ Telefon kontaklarini gorebilmen icin bile internetinin acik olmasi gerecek. Gunde iki kere telefon sarj ederiz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 microsoft, imagine cup'ın tum finalistlerine windows phone 7'nin prototipini dagıtmıs ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bugun Mobile'in basindaki Andy Lees'ten mail geldi, tum tam zamanli calisanlara windows phone 7 verecekler cikis gununde hehe :) bu arada hala okumadiysaniz okuyun review'u, guzel gibi bakalim http://www.engadget.com/2010/07/19/windows-phone-7-in-depth-preview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 vay supermis.. bende msdn de yayinlanmasini bekliyorum partner lar icin, sulancam direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 basina anti-iphone giveaway olarak yansimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ie tabanli bir browser hic iyi fikir degil gibi http://www.youtube.com/watch?v=ffsMteF6Ktk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 buldum .. up :) windows mobile 7 review Key features: Premium mobile OS (high minimum hardware requirements) Clean, uncluttered interface with distinctive design language Easy and thumbable user interface Smooth operation with cool animations and transition effects A fresh start with no legacy support needed Backed up and developed by one of the largest software companies in the world Excellent MS Office mobile implementation Top-notch social integration Excellent cloud services integration (SkyDrive, Windows Live, Xbox Live) Main disadvantages: No system-wide file manager No videocalling Limited third-party apps No Bluetooth file transfers No USB mass storage mode No memory card support No multitasking No copy paste Too dependent on Zune software for computer file management and syncing No music player equalisers No Flash or Silverlight support in the web browser No sign of free Bing maps Navigation so far No DivX/XviD video support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Aleti kim yapiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sanirim android gibi cesitli ureticilerden gelecek , ornek olarak samsungdan iki tane.. http://www.engadget.com/2010/10/09/windows-phone-7-ads-reveal-samsung-focus-for-atandt-november-8th/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Pickles said: fiyat lol wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 7 Reasons Why The Windows 7 Phone Is THE iPhone Killer herkes katil zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 mhp'nin 40.yılı.. killer geyikleri baydı. farklı aletler bunlar, farklı kullanıcı tiplerini hedefliyorlar, farklı pazarlama stratejileri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hala her cikan telefon iphone killer olarak cikiyor bikmadilar bu telefon ile ugrasmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Seneye de xbox7 cikarsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mum_Chamber said: ie tabanli bir browser hic iyi fikir degil gibi ie bana uzak, allah'a yakın olsun. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ilke, beni de ise alin lan. Forumda tek kaliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gel abi bence de bu arada, http://www.engadget.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi dunyanın en cirkin telefonu olabilir bu ya. hangi devirdeyiz arkadas, ogrensin su ms designerları isi artık. ne user interface, ne product design senelerdir hep mi cirkin olur abi. http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/10/10x1011yamniub4trdfdell.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 baya cirkin telefonlar var evet lineupta. at&t'de kalip samsung focus mu alsam sizce, yoksa t-mobile a gecip hatice mi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar