RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi benim gordugume gore 20 den fazlaya cıkılamıyor su anda lıstte yani imkansız abi bana invite atıolar ben invite atıorm yok gorunmuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bi türk serverı olsa ne rahat ederiz yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Geçen gün bir Battlefield Türkiye serverı gördüm , ping de çok kötü değil gibiydi 150 civarı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Genelde Türk serverları Fransa veya Hollanda'da oluyo. Türkiye'de açmak yasak mıymış, millet işin yasal boyutuyla uğraşmak mı istemiyomuş neymiş, o yüzden Türkiye'de açan yok pek. Olsa süper olcak da işte. Oynasana falan el atmadı mı acaba olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Türkiye'de ranked server açılmıyor sadece yoksa normal server açarlar rahatça, yasak falan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ranked server'lar EA ile bağlantılı fln ya EA'de gitmiş 3-5 şirkete vermiş ranked açma hakkını, yani server'ı bu nedenle onlardan almak zorunda kalıyorsun Türkiye'de de yok haliyle Ranked olmayan server açarsın da yaptığım hiç bir şey kaydedilmedikten sonra çok boş kalır... Ben ciddi ping farkı da görmüyorum Fransa server'larında. Adamlar 130-140 ise ben 160-180 arası ping le oynuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Artun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 LathspeLL Sizde beni ekleyin, askerim ugrastirmayin beni. Saka maka oyunda normalden daha cok askerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 LathspeLL said: LathspeLL Sizde beni ekleyin, askerim ugrastirmayin beni. Saka maka oyunda normalden daha cok askerim. seninkisi gibi askerlik mi var lan, benden çok giriyorsun internete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bu arada arkadaş listesi 20'den fazla kişi almıyo. Ekleme isteklerinize karşılık alamadıysanız ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yapma ya ben de kimse takmadı diye üzülmüştüm eheh. 20 çok az ama ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Evet valla, saçmalık derecesinde az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 20 kişinin hepsine de join lenemiyor. Scrool'un altında kalanlara joinlemeye çalısınca couldnt find any game diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Oynayan kalmadı mı? 13 kişi var listemde. Hiç online görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar