armagan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 said: Moriqq ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grosie Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2 sene sonra ilk mesajım da bu başlığa olsun :) ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Nick bulup nasil ekliyoruz team speak'de ? Kimseyi gormuyorum ben kanalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Notwist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 İki üç video izledim hayran kaldım, hemen aldım bi tane Steam'den. Mikrofonu çalışan ama gerisi bozuk olan kulaklığımı tamir ediyim derken tamamen bozmuştum, bi de oyunu bi kurup bakim neymiş ne diilmiş. Ondans onra eklerim beni listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yaklaşık bi 2-3 saattir paticikten 5-6 kişi aynı serverdaydık, deli aktık. inanılmaz keyif aldık. üffsds nispet :D edit: ulen mesajı diğer konuya atıcaktım da neyse comunity daha da coşar belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Notwist Schaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Astoria da bulabilirsem alıp gelirim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu sekilde teker teker , alttab yapip eklemek zor oluyor isimleri. Steam Community den paticik a girerseniz, cok daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 steam de arkadaşın oyununa direk giriliyomu ? ben kutulu kullanıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Nasıl, kutu versiyonu steam e ekleyemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 moriQ said: steam de arkadaşın oyununa direk giriliyomu ? ben kutulu kullanıyorum bu arada. evet girilio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Notwist Schaten dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lan her mesajda butun listeyi neden ekliyosunuz, mantik dusmanlari, herkes kendi adini yazsin gecin iste, her mesajda listenin ne isi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sonra ileride 5 sayfa isimleri teker teker arayalim, ekleyelim zeki cocuk seni :? ya da diyorsan devamli ben burayi takip etcem , herkesin ismini ekliyecem tek bir posta buyur onden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Notwist Schaten dreagloth Xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 modu var abi bolumun, ilk mesaji editleyip eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dreagloth said: Beyler modumuz istediği zaman güncellerdi ilk mesajı niye kastınız bu kadar :) Dedim ama dinletemedim, alıp götürdüler beni de, adeta bir sel gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 10. sayfayi filan dusunuyorum, alt alta 50-60 isimlik liste her mesajda, olmuyo, ileri goruslu olun lan biraz. gerce o kadar gitmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Notwist Schaten dreagloth Xaenin Eaglewing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Vargath Miraul delioglan Xenocide Catlikethiefz Arnis Uzunkulak xsenko Loar Nolax Braveheart L3g4cy razzraziel Spcn Deastr Dworgian zpnd Moriqq Grosie Notwist Schaten dreagloth Xaenin Eaglewing Kojiroh Ekliyorum herkesi şimdi ajkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sadece kendi nickini yazın ekleriz başa, tren yapmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar