KahnX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hattok bi küfür et de nebulaya yolculuğa çık
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 böyle giderse hattok adminlerle sevişmek zorunda kalıcaksın...
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hattok said: Ali ile aynı filmde yer aldık Yırttın g.tümü ağam da. 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır.
hattok Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 KahnX said: şşş. bana bak baktım söyle bi tnm
hattok Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dartanian said: hattok said: Ali ile aynı filmde yer aldık Yırttın g.tümü ağam da. 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. seviom seni ya :)
hattok Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kardeşiiimm geliyorum yat yat yattttt (geldim vallaha aradan geldim)
hattok Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu herif sapıtmış yahu ? sapık saat 4 diye mi böyle uçtunuz siz.
interperez Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "Garbıca iki dal daş.ak yazıyom ilgi odağı oluyom"
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sartli gecmis zamanda rivayet edilen sex.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 tabiki de kadın çünkü sabunu al dışarı çıkar yemeğe götür para harca falan derdin yok ama kadın öle değil ki :D
Öne çıkan mesajlar