balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahah ne çok eskişehirli varmış lan. tamam lan es- es forever, gral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 beni alıntılamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 LucifeL said: fede said: sipeyskeke kız olsam verirmabi ben senin olayını anlamadım topic açılıyor herkes seni öpmek istiyor sarkıyorlar falan sonra sen sipeyskek kız olsam veririm falan diyorsun çok mu içiyorsun rakı falan anlamadım bi türlü :) bilmiyorum abi şuan hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İstanbul New York İzmir Miami Eskişehir Wisconsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Archangel_ said: hulen nedir yani eskişehiri buradaki 3-5 kişi, karşısındaki 3-5 kişiye mi savunacak, gelin eskişehirde okuyan gaziantepli istanbullu, hatta izmirli(izmir ve eskişehirden başka şehir görmüş) olanlara sorun.yetmezse gelin bi süre yaşayın, becerebiliyorsanız arkadaş edinin falan, anlarsınız... ben dogma buyume izmirliyim,acıkcası ilk geldigimde iklimi cok sert gelmisti ve tabi bazı alısma/uyum sorunları olmustu,fakat bu gibi seyleri astıktan sonra sosyal yasam olarak kesinlikle izmiri aratacak bir yonu yok ve izmir in kozmopolite yapısına oranla kendi icinde orjinal dokusu olan bir şehir,yani izmir de semt den semt e gecince sokaktaki arabaların fiyatlarından tut insan kalitesine belli ucurumlar olmasına nazaran eskisehirin hemen hemen her yeri aynı guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: ahah ne çok eskişehirli varmış lan. tamam lan es- es forever, gral. KIZILCIKLI ALIR LAN INTIKAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: Fistan said: Bella said: "nutella yerim" said: opera bale 1 ytl lan,1ytl oha ne güzel. eskişehir tırt diyen acaba kendi şehrinde opera binalarının yerini biliyor mu, biliyorsa bilet fiyatını biliyor mu acaba onu merak ettim ben eskişehire tırt demedim bir.nerde gördün acaba? muhtemelen şu forumda tiyatro-opera ile en ilgili insana bu soruyo sorman da baya iyi yerine göre değişir localar 50 civarıydı en son, diğer yerler 20 civarı.FRIENDLY FIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: evet antep in kamyoncuları eskişehirinkileri döver. Yahu millet Aöf okuyup İstanbuldan kalkıp ortam yapmaya eskişehire geliyor hala antepmiş hakkariymiş diyorsunuz. Benki istanbulun dibini çıkarmış bir insan olarak İstanbul'un tek veliahtı eskişehir olarak gösteriyorum =) İzmir'de plase istanbul'la eskişehir aynı cümlede kullanılmaz. görmemiş derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: ben en son la traviataya gittim ya baya oldu 1 sene nerdeyse adam gibi bişi getirseler gidicem şen dul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben eskişehirli değilim antalyalıyım ama eskişehirin rahatlığı, eğlencesi yok başka şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: İstanbul New York İzmir Miami Eskişehir Wisconsin. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 eskişehirin iklimi sert diye arkadaşlar tarım mı yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 lan cok hızlı yazıosunuz. okumaya yetişemiorm. yavas yazın birazda konuyu takip edebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: İstanbul New York İzmir Miami Eskişehir Wisconsin. istanbul bi yerle kıyas edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: beni alıntılamışsın. seni değil senin mesajını alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 istanbul>izmir>eskişehir(güzel hatrınıza)>60-70 şehir>ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fede said: eskişehirin iklimi sert diye arkadaşlar tarım mı yapıcak hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hakikaten edilmez istanbul eroin gibi abi bırakma şansın %10 falan eğer çok iyi bir iraden varsa yoksa bırakamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: istanbul bi yerle kıyas edilmez. istanbuldan daha büyük bi şehir gördün mü? belki o zaman kıyas edebilme şansın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 pardon güncelle yerine alıntı olmuş kafam güzelde biraz kusura bakmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya bi de şu ünlüler falan İstanbul'u değişmem hiçbir yere ne Paris, ne Londra diyip entellik yapıyor ya hastasıyım.Bariz overrated.Sanki yaşamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hemen üstteki mesajları alıntılamayalım nedankoya yük oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Ya geçiniz lütfen. İstanbul'u kıyaslayacağım 10 tane dünya metropolü var.Minimum işte herkesin beklentisi farklı demek bir şehirden,ben istanbulda adama saat sormaya dogru giderken adam gard alıyo gasp mı etcem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 balon said: sinad said: evet antep in kamyoncuları eskişehirinkileri döver. Yahu millet Aöf okuyup İstanbuldan kalkıp ortam yapmaya eskişehire geliyor hala antepmiş hakkariymiş diyorsunuz. Benki istanbulun dibini çıkarmış bir insan olarak İstanbul'un tek veliahtı eskişehir olarak gösteriyorum =) İzmir'de plase istanbul'la eskişehir aynı cümlede kullanılmaz. görmemiş derler adama. Abi allahaşkına İstanbullu'sun da ne ortamın var merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar