Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eskisehirde adres ver helikopterle geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 buyukdere odunpazarı eskişehir,gel tramvay duragından alaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adamı döv kızdan da ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bende gelebilir eskişehir de mevzuya izlerim sadece zaten karı varsa herife bende katılırım seni dışlarız =) ankara sandım bu arada ankara havasını görünce ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 di said: Gece yarisini gectigi icin polis bakmak zorunda. Zabita gunduz olanlara bakiyor. abi polis diyo ki biz uyaramayız yetkimiz yok cunku gurultu yapıldıgını kanıtlayamıyoruz,boyle salak bi sey,o alet zabıtada varmıs zabıta da onceden gün ver diyo gelmek icin daha once basıma geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Abi oturmuyorsunuz bağlar gibi elit mahallelerde böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ses sistemi alıp son ses pierre woodman acıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sinad said: ankara sandım bu arada ankara havasını görünce ehehe yalnız aynen XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben söliyim az önce bizim evin önündeydi bi polis arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ankara havası ne ya ahahahahahaha nasıl insanlarla aynı apartmandasın barış ya gaskgngas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sinad said: Abi oturmuyorsunuz bağlar gibi elit mahallelerde böyle oluyor baglar gurultu bakımından daha rezil,2 sene kaldım ne cektigimi bi ben bilirim,anadolu uni kadar cılgın ogrenci profiline sahip bi uni daha yok,osmangazi yamacına geldim biraz olsun rahatladım şu çavolarda olmasa daha superim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 büyükdere big gank yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gitmeyin komşuya ses yapıyon la hede hödö diye.çok geldiler bana sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sinad said: Abi oturmuyorsunuz bağlar gibi elit mahallelerde böyle oluyor adam haklı. ben barlar sokagında oturuyorum şu an ses mes yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eskişehir ne ya. ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Fistan said: sinad said: Abi oturmuyorsunuz bağlar gibi elit mahallelerde böyle oluyor adam haklı. ben barlar sokagında oturuyorum şu an ses mes yok. gece 12 den sonra esk de butun barlar sokagındaki barlar zaten kapanmıyo mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kapanıyo. balon said: eskişehir ne ya. ne yani. hiç geldin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "nutella yerim" said: sinad said: Abi oturmuyorsunuz bağlar gibi elit mahallelerde böyle oluyor baglar gurultu bakımından daha rezil,2 sene kaldım ne cektigimi bi ben bilirim,anadolu uni kadar cılgın ogrenci profiline sahip bi uni daha yok,osmangazi yamacına geldim biraz olsun rahatladım şu çavolarda olmasa daha superim abi Bim in ordayım hiç ses yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hangi bim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bim in mübarekligi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 üni cadde üzerindeki yenibağlar durağının orası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şeker almak istiyorum diye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 haa ben de bim'in üstünde oturuom da o bim değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bim her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ya çok rahatsız oluyosan insan gibi gidip rahatsız oluyorum kısar mısınız vs de. eğer ters cevap verirse bulaşma hiç gel polisi ara, gelemeyiz derse bağır etkili oluyo. gerçi ben yüzüne bağırmıştm ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar