nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ses cıkarmasınlar da gerisi onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: sinad said: İstanbul'da doğdum büyüdüm altını üstünü getirdim. Cidden paran varsa hiçbir ülkede bu kadar keyifli yaşayamazsın bir şehirde bu kadar haz almazsın o ayrı. İstanbul'dan kafayı çıkartıp baktığın zaman bi İzmir var bi Eskişehir gerisi yalan. Ya paran varsa, okyanus kıyısında yaşa.Karayiplerde yaşa.Neden İstanbul'da yaşıyorsun? Kanmayın bu klişelere. Ya da git New York'ta yaşa illa metropol diyorsan, New York'a gidip İstanbulreröeröe diyen adam tanımıyorumabi param varsa türkiye ve istanbuldan başka yerde yaşamam çünkü bu memlekette para konuşur sen trilyoner ol amerika avupa falan bu adamlar sallamaz seni orada para güç değil tekil şahıslar için ama istanbul daha doğrusu türkiye öyle değil olayda bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 "nutella yerim" said: benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlarbi dk eniştelerin amerikada mı? yoksa amerikalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zenci mi diye sormak istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 LucifeL said: BulletRide said: sinad said: İstanbul'da doğdum büyüdüm altını üstünü getirdim. Cidden paran varsa hiçbir ülkede bu kadar keyifli yaşayamazsın bir şehirde bu kadar haz almazsın o ayrı. İstanbul'dan kafayı çıkartıp baktığın zaman bi İzmir var bi Eskişehir gerisi yalan. Ya paran varsa, okyanus kıyısında yaşa.Karayiplerde yaşa.Neden İstanbul'da yaşıyorsun? Kanmayın bu klişelere. Ya da git New York'ta yaşa illa metropol diyorsan, New York'a gidip İstanbulreröeröe diyen adam tanımıyorumabi param varsa türkiye ve istanbuldan başka yerde yaşamam çünkü bu memlekette para konuşur sen trilyoner ol amerika avupa falan bu adamlar sallamaz seni orada para güç değil tekil şahıslar için ama istanbul daha doğrusu türkiye öyle değil olayda bu zaten Para ortak dil.Git adam gibi parayla her yerde en kral muameleyi görürsün.Aksini iddia etme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kendi düşüncem olarak söyledim bunu ve gittiğim bi kaç ülkede bunu gözlemledim açıkcası o yüzden ben hala kendi düşüncemin arkasındayım senin için değişebilir saygı duyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ne salak bi tartışma lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ankaralı adam düğününü sokakta yapar. gittim, gördüm; bu insanları sevdim. uyuyamadıysan git "selam kardeş" de, zaten kabul ederler seni. ankara zeybek > antalya yörük. kral adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 En güzel şehir Amsterdam.Hadi gidip biraz ahlaksızlık yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 huun said: ankaralı adam düğününü sokakta yapar. gittim, gördüm; bu insanları sevdim. uyuyamadıysan git "selam kardeş" de, zaten kabul ederler seni. ankara zeybek > antalya yörük. kral adamlar. nörüyonuz la bebe derse direk kanka olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahlaksızlık fazla geniş bir tabir. mesela neler ypacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 amsterdam = eskişehir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Eskişehir ahlaksızlığın kitabı.Amsterdam'ın yetişmesi zaman alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Eskişehir ahlaksızlığın kitabı.Amsterdam'ın yetişmesi zaman alır ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 off bir üstteki mesajı alıntılayarak nedenkoya yük oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar