nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ckarsam fena dövcem kendime hakim olamicam 4 tane de karı var yanında onlarda diger komsular ailesinin yanında cay koyup balkonda karpuz kesen kızlar sehır dısında okuyunca parti canavarı oluyo 2 saattir vodka icmis pavyon karısı gibi guluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kafayı vur yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 komsuya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 cikar vur kafalarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fena asabım bozuldu +^&+^&^+&^+&124323 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 git vur kapılarına. adam olun lan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dövcem cocugu adım gıbı bılıyorum bu sinirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 http://www.myspace.com/educatedear ray ray kasım'ı aç son ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Manve_13 said: cikar vur kafalarinabu da bir öneri tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ses sistemim dandik gitmez onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 isin garibi bu evde olan kızlar türbanlı mutasıp aile kızları gorunumu veriyorlar bi kac kere denk geldim selam verdim komsudur diye tecavuz etcekmisim gibi bakıyolar her cmt evde parti var bangır bangır gulusmeler muzıgı bastırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "saatin kaç olduğunun farkında mısın bre ayı?" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Polisi ara, ogrenciyim sinavim var aniriyor tipler de. Polis gelince mum gibi olurlar. edit : Oyle bir yasal hakkin bu arada. Laf olsun diye aramicaksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 diyorum kapıya gidersem dövcem kesin kavga cıkcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kalk oyna. iyidir ankara havaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 polis bakmıyo o islere 3 senedir ogrenci evinde kalıyorum 3 daire degistirdim bin kere aramısımdır gelmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 polisi çağır, geliyolar cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 di said: Polisi ara, ogrenciyim sinavim var aniriyor tipler de. Polis gelince mum gibi olurlar. edit : Oyle bir yasal hakkin bu arada. Laf olsun diye aramicaksin yani. abi daha once bu mevzu icin karakola bile gittim zabıta ilgileniyo biz degil dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 soulberry said: polisi çağır, geliyolar cidden. gelmiyorlar abi,en azından eskişehir de oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "Kapiya gidersem dovecem", "polis zaten gelmiyor". Hepsi mustehak sana. Otur dinle de bosa gitmesin bari. Bi ufak da sen ac hatta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adamı döv kızları alıp eve dön onlara gerçek müzik ne öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Eve askeri üniformalı biri girdi de bütün ankara emniyeti biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 di said: "Kapiya gidersem dovecem", "polis zaten gelmiyor". Hepsi mustehak sana. Otur dinle de bosa gitmesin bari. Bi ufak da sen ac hatta =) oglm yalan borcum mu var,polis gelmiyor 3020523805832 kere aradım daha once burda ve baska evlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Gece yarisini gectigi icin polis bakmak zorunda. Zabita gunduz olanlara bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adres ver geleyim. canım sıkılıyor, film izlemekten de sıkıldım. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar