Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Kormicaksınız ya kalkın gidiyoruz denize. ama bence ilk olarak havuzda yuzmeyi deneyin yunusla o zaman nasıl alısırsınız ona kim bilir.. yunusu yıllardır tanıyorum gayet sakin biri *sacmalar*[signature][hline]eternal metcalf [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Temmuz 2004 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ya daha geçen hafta marmar denizinde 5 metrelik + 1 tonluk köpek balığı çıkarmışlar desem kim korkmazki?[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Eternal yunus dan bahsetmiyoruz biz, sorunumuz köpek balıkları.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 diab köpekbalıgı birşey yapmaz insana ruh hastası olarak yansıtıldı şu hayvan bütün filmlerde yok öle bişey.. Bi yerin kanamadıgı sürece gelip filmlerdeki gibi kolunu bacagını kapmaz hayvan. Tamam ruhhastası biraz ama bu kadar degil[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kanamayı bırak aortun patlaması lasım lol.. ama abi hakikaten köpekbalıkları psikopat olarak yansıtıldı insanlara.. ben çocuma kesinlikle izletmicem yada önce deniz sefigisi vericem olmas bole bişey ya..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben istemezmiyim şnorkel gözlük denizin ortasında ööle bakam dibine yüzim ama yok miksen bakamıyom gözümü açmaya korkuyorum denizde.. herşeyden tedirgin oluyorum.[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Eternal 4 yaşında bozcaada da sende yanında sahile vurmak üzere olan ama daha tam ölmemiş bir "canavar" cinsi dedikleri 1.5 metrelik yaratık (ben 4 yaşımda onun yarısı kdar olsam) ile burun buruna gelmiş olsan sendede fobi olur =o) Koyda ki balıkçıların ağına takılmış hayvan bu "akıllılar3 da ağlardan kurtarıp koya bırakmışlar buda gelip beni bulmuş ben tırsmim de kim tırssın? =o) Edit ekleme: Beynime işlemiş, birde sonre Jaws film serisi çıktı korkumun üzerine tuz biber oldu... [signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 Temmuz 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben :)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 :) minikcikken olursa tabiki fobi olur resmen.[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bizim bi tanıdık eski bi anısını anlatıyodu işte geceleyin 11-12 dalış yapmış ( amator ) elinde fenerle suda fener sönmüş falan çıkmış yüzeye yolunu kaybetmiş baya zor en sonra çok az denizfenerinin ışına doru yüzüş falan... LAN BU CÜMLELERDE DENİZ+KARANLIK+FENERİN SÖNMESİ+YOLUNU KAYBETMEK hepsi aynı konuda ben dinlerken öldüm gittim ya :lol:[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Didimde kuzenlerin yazlığı vardı. ufak bir koy, su derinleşir 20,30 metre ilerde sığlaşırdı... Derin yerde yosunlar vardı, ve tum gençler o sığ yerde takılırdı =o) Oraya yüzmek için neler çektimi bi ben bi de kuzenlerim bilir, o ne hız! resmen suda depar atardım tedirgin bakışlarla dibi inceler en ufak kıpırdama da kuzenlerin tepesine binerdim lol! allam düşündükçe gülüyorum ama yine o durumda olsam yine yanımdakinin tepesine çıkacağım kesin =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 köpekbalığı fobisi olan(özellikle yukardaki 2 arkadaş)lar okumasın... köpek balıklarının saldırması için kan olması gerekmiyor.. siz yüzerken etrafınızda köpek balığı varsa bu kaçmak için iyi bir sebep çünkü köpek balıkları yüzeyde hareket eden her nesnenin tadına bakmak isterler; özellikle fok balıklarına benzeyen biz insanların :) bir sırık alırlar tadınıza bakarlar ve hoşuna gitmez bırakırlar.. işte o ısırık ne kadarsa hayatınızı o kadar etkiler.. ancak en etkin oldukları yerde, Avustralya da bile köpek balığı saldırı sonucu ölen ya da sakat kalan insan sayısı çook azdır.. resimdeki gibi bi durumla karşılaşsam ne yapardım bilemiyorum, bırakın köpek balığını bu kadar büyük insancıl bir hayvan olsa dahi yaklaşamam, yunus falan ya bir burun falan atarsa?? euHe[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 böyle bir yaratıkla karsı karsıya kaldım mademki kacamayızda o benı ısırmadan ben onu ısırırdım belkı kacar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yunus tamamda korkulmaz ondan. Ama o köpek balığı kötü bakıyor. Yani ahtapot müren vatoz gibi tüm tip balıkların yakınına tırsarak yaklaştığımı bilirim.(Zıpkın zoruyla) Ama kimse bana "Muehuaha gel sage köpeng balığı avlıycaz 5 tane zıpkın var birşey olmaz muehauea" diyemez. Velakin gene bodruma gitmeme az kaldı ve gene atraksiyon yapmıcak değiliz. En son karşımda yuvasında duran mürene bir de zıpkınlı arkadaşıma bakıp "Sakın zıpkını kullanma hıng" dediğim anı hatırlıyorum.(O zaman elde zıpkın yoktu)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yuh nasıl kan yoksa saldırmaz köpekbalığı. tamam filmlerdeki gibi piskopat değiller ama sen yaratığı kaniş yaptın. daha yeni milletin kolunu bacağını kopardılar da hatta av başlatılmıştı öldürünce birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Benim bildiğim kana gelirler ama yanına gelirse bir köpekbalığı kan olmasa bile saldırabilirlerde saldırmayabilirlerde.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doru bi çok belgeselde ööle yan yana poz veriyolar mesela :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Raid3r, 27 Temmuz 2004 11:59 tarihinde demiş ki: yuh nasıl kan yoksa saldırmaz köpekbalığı. tamam filmlerdeki gibi piskopat değiller ama sen yaratığı kaniş yaptın. daha yeni milletin kolunu bacağını kopardılar da hatta av başlatılmıştı öldürünce birini nihaha yarıldım :D :D :D "kanişbalığı"[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sörf tahtasının üzerinde yatay bir şekilde durunca foka benziyomuşuz :) köpekbalıgıda dalıyo tabi bunu görünce(adamda mesela foka benzeme durumunda o resimde :) neyse ki air jaws belgeselindeki köpekbalıklarının bölgesinde sörf yapan manyak yok sudan zıplayarak yakalıyolardı foku :( hayvanın dünyası kararıyor bi anda[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cok feci tırsarım öle bişi olsa ben yaw . acayip korkarım abi[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 MArmarada var köpekbalığı, ben adadayken tek girmek istemiyorum denize, bizim adanın etrafında vardı. En azından 2 kişi giriyoruz ki saldırırsa %50 kaçma şansın oluyor :) ürpertici bir durum tabi...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 uzunsüre köpekbalıkları üzerine kişisel bi araştırma yaptım ve köpekbalıklarının popeye'nin de dediği gibi sörfün üzerinde yatan bi insanı suyun dibinden foka benzetip o nedenle saldırdıklarını öğrendim. Bu işi de genellikle büyük beyaz olarak tabir edilen (jaws filmindeki) balıklar yapmakta. Doğadaki tapılası hayvanlardan biri bu yaratıklar ve yakalanan bazılarının midesinden yazım sörf tahtası, süreat botlarının sonradan takılan motorlarından biri ve araba plakası çıkması sanırım ne tür saldırılar gerçekleştirebildiklerini ortaya koyuyor. Her ne kadar bilinçli olarak insanlara saldırmasalar da saldırdıklarında çok tehlikeli olabiliyorlar. Bir de deniz gerçekten rahatsız edilmedikçe size zarar vermez bunu şahsi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. dalış sırasında patlayan flaşıma saldıran müren o resmi çekmek istemeseydim yuvasında beni izliyor olurdu mutlak :) .. Kesinlikle fobilerinizi yenip o sessiz dünyanın güzelliğini tadın derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ölürdüm heralde.:horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Divin yen demesi kolay ama Fobi bu hadi fobimi yeniim diince öle küt die yenilmior =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 27 Temmuz 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 :) diab +1 =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar