C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Alakasiz Bir Yer Ama Cok Manyak Bir Shard Playerlara Bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 .allshow görüntüsüdür bu olm bu kadar adam sıgarmı brite sıgdıranı anlından öperim :D[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 valla bende bilmiom bi yerde gordum koyam dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 osi olabilir oside de bole brit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robbiie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 başı boş atlardanda anladığınız gibi bir .allshow görüntüsü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Kesinlikle .allshow fakat yinede süper bi goruntu olmu$ :D[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 oside bööle olamaz çok dolu ama bu kdr deil be abi[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 3 kişi girdik mi oraya g.explosionlarla.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehe hepsi biyana allshow oldugu zaten açıkta yani okadar kişi duruyo sesi cıkmıyo sağda biri potion yapıyo sırf lol :) adamlar server kalabalık göstermek için allshow kasmışlar ama onu bile adam gibi becerememişler[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Haueh bombacı gençlik :D[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 oha harbi ööle bi durum olsa bi bombalasan[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Kesinlikle allshow bu.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 All show oldugu garanti ama böle bi sahrd oldugunuda düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 harbi o kadar cok kisi olacak ve ses seda cikmayacak. lol orasi konusmadan gecilmez be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 konuşmaları aklınızda canlandırın orda bi dünya dedikodu dönüyo :)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 böyle bi serverda oynamam ki ben :D ne bu böyle gidemion kalıon öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu neki bizim server ın allshow da çekilmiş Ss ini görseniz... Bu halt eder yanında. :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Mike-Matriachi, 26 Temmuz 2004 23:52 tarihinde demiş ki: osi olabilir oside de bole brit. Osi'de bunun 15 katı daha fazla karakter olduğuna hiç şüpheniz olmasın.. Osi de allshow çekebilecek kadar cesur birinin oldugunu hiç sanmıyorum..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bravo abi o invis arkadaş gm olduguna göre .allshow (:[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 allshow dur osi de bole bir goruntu goremedim :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 oside allshow olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bazilariniz bilir belki SNN doneminden Nixniz bi server acmisti evinden pvp server oda gecenlerde allshow acmisti bana gostermek icin bundan bi farki yoktu :)[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Kesin allshow duvarların içinde adamlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 O kadar insanın dip dibe olup hiç hareket etmek istememesi hareket etmek istese bile etraftakilerden geçmememesi haricinde eğer bu adam hiç ses çıkartmıyorsa ve o kadar insan içinde tek bi tane potion yapan bir kişi varsa artık başka söze ne hacet. ki bu screen i alan kişinin bilg.i iyiymiş o kadar allshow crash etmemiş client i :) Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 allshowu o mekana 2 ekran otede acıp adım adım yürüyerek o mekana gidersen crash etmez[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar