Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Arkadaşlar, bana tavsiye edebileceğiniz kütüphaneler nerelerdir acaba? Kısıtlar da şöyle; Pazar günü açık olmalı, İstanbul'da olmalı ama çooook uzak bi yerde olmamalı ki gidilebilsin gelinebilsin kolayca. Bir de online database i varsa bomba olur elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Not; gün içinde yoğunluktan okuyamaz ve/veya cevap yazamaz isem şimdiden teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ne arıyorsun peki, kaynak etc. mi, yoksa "okumak" için mi sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 işletme yönetimi bölümündeyim tez yazıcam akademik kaynak lazım. evet bu detayı atlamışım saol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ankarada olsaydın milli kütüphaneydi mekanın ama istanbulu bilmoorum hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 E yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bahçeşehir üniversitesi./beşiktaş baya işletmeyle ilgili kaynak olması lazım ve ing. ayrıca sıcak ve temiz. pazarda açık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bella said: bahçeşehir üniversitesi./beşiktaş baya işletmeyle ilgili kaynak olması lazım ve ing. ayrıca sıcak ve temiz. pazarda açık olması lazım. süper o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya gyte kutuphanesi haliyele gebzede flan ama akademik açıdan doyurucu olabilir yani ablamda yonetim organizasyonda yapmştı aradıgı işletme kaynaklarnı ordan temin ederdi. kadıkoyde bi ktüphane var içi pek temiz değil byuk ama dolu değil bide ckmnın içinde var sıcak temiz sempati ama içinde çok az kipap var istedeiğini bulabilirmisin bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 itu kutuphanesi war yuksek lisans ogrencisiysen bedava girme sansin war kitap almak icin ama sanirim uye olman laizm onada emin deilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne acikli bi topik aslinda her semtte olmasi gereken bisey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kıraathaneler var onlar yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 atakoy kultur universitesi, icinde starbucks olan bina ama :D bir yandan frappicino yudumlarken, diger yandan kitaplara bakar gibi yapip gunes gozlugunun ustunden prim yapmanin verdigi essiz tad! bkz: hayatinda hic kutuphaneye gitmemis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 güzel konu olmuş. yazın da biz de yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 BonePART said: itu kutuphanesi war yuksek lisans ogrencisiysen bedava girme sansin war kitap almak icin ama sanirim uye olman laizm onada emin deilim ama girişten sonra sol taraftan merdivenlerden çıklan kısım bedavadır. bilgisayar falan var gerçi ama kitap yok. masalar vs. her şey tamam. güzelce çalışılır. sağ taraf, düz ayak giriş için ise senelik 30tl'lik bi ücretle üye olmak gerekiyormuş. hep haftasonu gittiğim için bi türlü şu üyeliği yaptıramadım.. foto falan da gerekiyor.. elbette bi arkadaşın kartını alıp girebilirsiniz. boğaziçi için ise şöle demiştim http://forum.paticik.com/read.php?21,4369272,4369573#msg-4369573 dasaaa said: kaynak olarak kitaplar eski. cidden eski. yeni kitap sayısı çok fazla değil. ama işine yarar. daha yeni kitaplar için itü'yü dene bi. kitap ödünç almayacaksan kapıdan gir, turnikeden geç.. bişi demiyorlar. ben neredeyse hiç göstermedim kimlik. içeriden fotokopi çektirebilirsin ama bazen bekliyorsun. digital fotomakinen varsa sayfaların resmini çekmek de iyi bi fikir gerçi. bi de şu konu vardı http://forum.paticik.com/read.php?21,3880839,3880900#msg-3880900 dasaaa said: hmm şimdi şöle yıldız teknik üni'ye girişte kimlik verip üni içindeki kütüphaneye gidebilirsin. benim okurken yer tercihim ortabahçe'de çukursaray'dan yanaydı. kütüphane değildir ama içi feci güzeldir ve rahattır. kimse olmaz genelde. arada bi amca gelir çay sorar, açersen fincanda getirir. Ulan yazdım diye herkes doluşmasın yalnız. haftasonları kapalıdır genelde biraz da sert bi güvenlik görevlisi vardır, arıza çıkarmayın adamlan hiç.. itü'nün kütüphane de (neydi adı be mustafa inan mi?) iki giriş vardır, içeri girin ve önce sağdaki kısımdan esas kütüphaneye girin. adamla konuşun başka ünilerden yüksek lisans için 30ytl karşılığı 1senelik üye olabiliyorsunuz. üni kütüphanesi güzel gerçi ama kalabalık olabiliyor. onun için kapıdan girdikten sonra sağa, güveliğe doğru değil, sola doğru ilerleyin. orada dolaplar falan olacak, geçin onları, tuvaleti de geçin. üni öğrencisi olmayanlar için merdivenlerden yukarıda bi bölüm var. bilgisayar falan da var. cep tel ile konuştuğunuzda bas bas bağıran bi mal vardı orada bi aralar. haberiniz olsun eleman bağırmadan önce, kural şu: orada kimse olmasa bile cep tel yasak.. ok? boun kütüphane'ye okul kimliksiz girişi sadece kalabalık olduğu saatlerde yapabiliyoruz sanırım. denemedim hiç :S bilemeyeceğim... ama okula, kuzay kampüse rahatça giriliyor. kütüphanenin kapısının sol tarafında bi kapı daha var. study'e oradan girip oturup çalışabilirsiniz. ben olsam tercihimi çukursaraydan yana kullanırım. yadyok'un alt katlarında da boş sınıflar bulabilme ihtimali bayağı yüksektir. ama ben çukursaray'da giriş katında f20 mi ne geniş oval şekilli masanın oraya çok çöktüm okurkene.. heyyte bee! negzel günlerdi onlar :) hafta boyunca her gün gideceksen alt katlara in sen yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bu bağlamda itüye de bakacağım evet =) teşekkürler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ABDde kıçı kırık bir şehir kütüphanesinde 14 milyon kitap var. Türkiyenin en büyük kütüphanesinde 1.5 milyon kitap var. Ama tabi, Amerikalılar salak, biz çok zekiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 derleme kütüphanesidir ama o. Gerçi bu da bir ölçüt ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kısıtları uymuyor ama yine de lazım olursa taksimde atatürk kitaplığı var cumartesileri açık. pazar günleri 2den sonra boğaziçi kütüphanesinin alt katındaki study odaları açık. kütüphaneye de belki girebilirsin öğrenci kimliği falan bırakarak emin değilim. ama girerken sormazlarsa kimlik üsteleme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar