PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 arkadaşla bi melodi bulduk, öyle bi geliştirdik ve kaydettik. tüm enstrümanlar klavyeyle çalınmıştır efsane ton beklemeyiniz =d devamlı güncelliyoruz bu da bi taslağı. (v5): http://www.multiupload.com/ZPXIYGQGZF zaman ayırıp dinleyip yorum yaparsanız çok sevinicem. bi de bu şarkının tarzı ne sizce? yaptık ama bilmiyoz nolduğunu sehuehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sanki bi sözün üzerine yapılmış gibi. bi de girişi uzun biraz. 300 500 bayıyor adam dinlerken. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sağol. sözün üzerine yapılmış gibi nasıl oluyor onu anlamadım yalnız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hayır böyle enstrümantel gibi değil yani. sanki şarkı sözü varmış da üstüne beste yapılmış gibi bazı kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 üstüne vokal koyabiliriz diye düşünmüştük zaten o yüzden öyle gelmiş olabilir. kısmet =) upgrade ettik şarkıyı. ilk mesajdakini değiştirip onu koyuyorum, yeni indiren onu indirsin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dandik tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 öldürürüm lan seni lakayıt bulldog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kendimi bi platform oynu oynuyormuş gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sonlara doğru güzel ilk başları çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 cok dance e-jay olmus zamaninda ben de yapiyodum bole seyler ama belli bi kaliptan cikamadim bende :( sarkida bi butunluk yok yani ya sinus egrisi gibi olmali ya cosinus yada can egrisi. sizinki random tepe gibi sanki. nese melodik olmus ustune soz gerek yok bence ama, orjinal melodiler bulursaniz cok daha ii olur bence. son soz: mp3 ume girmeyi basardi, tam sindiremedim cunku baya bi dinleyip tekrar solicem. ha bu arada bilmiyorum kimindi ama uyku diye bi parcasi vardi birinin hala mp3 calarimdadir yani aylardir listeden dusmedi o arkadasada bi tebrikler burdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 teşekkürler önce yazmışsın güzelce sdfg. evet bi bütünlük bi ana riff falan yok o açıdan baya random bi şarkı oldu ben de yakınıyorum bu durumdan. giriş de çok uzadı ve çok boş kalıyor, yapıcaz bişiler ekleriz daha bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar