Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 paramecium said: Selam, Kaç litre motor var ve motor değerleri neler acaba? >6lt/100km tüketim var sanki. Saygılar. Benim aracım 2007 model 42 litre deposu var ama bu zamana kadar hiç 40 litre bile dolduramadım nedenini bilmiyorum :) 90 beygir, motor hacmi 1.3 Benzin tüketimide 6.2 civarında. Bide ben sakin bi kullanıcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Selam, Işık sonuçta "bitti" uyarı için değil; "azaldı" uyarısı için. Işıktan sonra birkaç km daha gidecek yakıt her daim kalıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hee yok onu biliyorum ya :) araç ışıktan sora 50 km falan daha gidiyor bildiğim kadarıyla ki ibrenin sonuna indiğide oldu o zamanda 38 falan doldurabildim anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu şey meselesi mi acaba smartlardaki,araç iç hacmi küçük ya zaten airbag patladı mı hop bi sürü yer kaplıyo dolayısyla hasarı kişideki,aza indiriyo ? kaldı ki mercedesle smart abi aynı oranda dağıldı hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 honda jazz'ı niye istemiyorsunuz anlamadım, o fiyat aralığındaki en iyi arabalardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 soz konusu insanın bir bayan oldugunu hatırlatmaya gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 istemediğinizi yazmışın anladım da neden yani? Bayan olmanın Honda Jazz almamakla ne alakası var =), beyazı da gayet karakterli duruyor bence. nissan swift'in muhabbetinin olduğu yerde gidipte jazz'ın olmaması kötü eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 laf dinletmek gibi bi opsyonum yok, kendisi begenmedikce. nedeni falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kirmizi punto 1.3 dizel active. fiyat performansi en yuksek araba sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dostlar saydıgım 3 arac dısında dusunmuyoruz, tekrardan soliyim soledigim 3 arac icinde hangisi en iyisidir, neden, digerleri neden kotur vs tarzında bilgi aktarımlarına acigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 smart mercedes-benz türk a.ş'ye mi bağlıydı servis vs. konusunda? onun haricinde öyle dedin madem, ben de smart diyeyim, diğerlerinden daha karakter sahibi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Selam, Bu sınıfta ilk bakılacak nokta ncap verileri ile TR pazarında sunulan aktif/pasif güvenlik elemanlarıdır bence. Temelde "şirin" olmak için tasarlanıyorlar zaten. Smart'ı çok işlevsel bulmama rağmen servis ve yedek parçası hakkında hiç bilgim yok. Micra daha uygun diye düşünüyorum; temel bilgilerden ziyade ilk görüş neticesindeki yorumum bu. Eşim Micra düşünüyordu ama 'ben seni çocukla beraber güvensiz araca bindirmem, alternatiflerin bunlar, bunlardan birini seç' diye baskı yapıyorum :D Sonuçta gönül ve mantık arasında uygun bir denge kurulması şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aracı alırken 2. el fiyatını da göz ardı etmemelisiniz bence, Colt, Smart, vb. araçların pek 2. el piyasası yok. Micra, Jazz arasında tercih yapmanı öneririm bahsettiğin araçlar içinde. Ama kişisel olarak önerim gidip sıfır Dacia Sandero almanız veya 2. el Clio'lara bir göz gezdirmeniz şeklinde olacaktır. Sonuçta hem yerli araç, masrafı oldukça az olacaktır diğerlerine göre, hem dayanıklı ve güvenli araç, yakıt tüketimi de oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 "roket adam" said: olay eciş bücüş olmak değil. en ufak kazada savrulacak dağılacak ufak bir araçtan bahsediyoruz ve evet burası istanbul yani. bir sürü hayvan var sokakta. haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 smartı alırsanız ıkıncı el pıyasası zayıf bır araç.aracı satarken elinizden çıkartmakta zorlanabilirsiniz zira servisi we yedek parçasıda çok pahalı diye duydum.ben micra yı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 KHaRoN said: Raporlarda burada mevcut Forfour ncap suzuki swift sinifinda cok basarili gordugum icin bunuda ornek olarak koyayim. Resimlerden görünen o ki önden çarpmada swift'in tavan yamulmuş. Bu devirde hiçbir sınıfta tavan yamulmamalı o çarpmada, daha hızlı kazada direk göçecek yaşam alanı, zayıflık göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Selam, NCAP gibi yorumlamayalım arkadaşlar. 'Bence' kelimesinin kullanımında cimrilik yapmayalım. Ön direklerden gelecek olan bir gerilim tavanı yamultabilir. Veya aracın arkasının kalkması esnasında araç ortadan katlanmaya çalışacaktır ve en zayıf nokta tavan olduğu için pot verebilir. Yani olasılıklar oldukça uzun. 4,5 metrelik bir araçta bulunan burun kısmının bu sınıf araçlarda bulunmasını bekleyemezsiniz neticede. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yeni araçlar (tam olarak hangileirni baktım hatırlamıyorum) ama artık ncap testinde de tavanı yamulmadan kalabiliyolar. Tavanın yamulduğu an artık sürücü ve yolcuların sıkışmaya başladığı an gibi değerlendirilebilir. Tabii ki bir kazada bir sürü etken vardır ve 1 yıldızlı aracın 5 yıldızlı araçtan daha sağlam kaldığı bir kaza olması da olasıdır. Ama elimizde tek parametre ncap testi iken, tavanı yamulan bir araç için tavanı yamulmayan araçlara oranla daha zayıftır demekte bir sakınca görmüyorum. Yanlış bişey söylediyem düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ne kadar yamulma var, kaç cm'lik bir yamulmadan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama enerji emilimi için yatay elemanlar bi derece gözden çıkartılabilir. yatay elemanlarda bir derece deformasyon olması çok dert değil, keza enerjinin sistemde emilimi ama sistemin korunması için gözden çıkartmanız gerekirse dikeyler yerine yataylar tercih edilir. yatay elemanlar üzerinden o elemana gelen eksenel enerjiyi sisteme dağıtıyorsunuz. dikeylerle yatayların bağlantı noktalarının kesiştiği yerlerde mafsallaşmaya izin verilir diyorum kısaca. çok aşırı bi yamulma olmadığı sürece mantıklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Shagrath said: smartı alırsanız ıkıncı el pıyasası zayıf bır araç.aracı satarken elinizden çıkartmakta zorlanabilirsiniz zira servisi we yedek parçasıda çok pahalı diye duydum.ben micra yı öneririm smart zaten dönemin mercedes ceo sunu görevibnden etti.. mercedese 50 milyar € zarara soktu üstüne adam 50 milyon € işden çıkarılma tazminatı aldı arar ziyan araba ehe dönemin dergileri "is smart really smart?" diye dalga geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mazda3 güzel ama iyice kasıp civic 1.4 hb mi alsak ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar