Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Kokoreç seks gibidir hızlı yersen zevk almazsın 2sinde de.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 vaniLLe said: Sparkcaster said: topic in 7 sayfalık özeti evlenmeden kokoreç yemem mi? seks kokorec gibidir. kimisi koyun barsagi diyip yemeyi reddeder kimisi..... ay of on numara iğrençsin bacım
di Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bu tip konularda sacmalayan tiplerden nefret ediyorum. Sopalayasim var bi 10 kisiyi.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hacı ama resimli falan güzel bişiler yaptım beklediğim takdiri alamadım üzülmedim biraz desem valla yalan olur :/
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 seninki topiğin ereksiyon anıydı. mutlu ol.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sparkcaster said: vaniLLe said: Sparkcaster said: topic in 7 sayfalık özeti evlenmeden kokoreç yemem mi? seks kokorec gibidir. kimisi koyun barsagi diyip yemeyi reddeder kimisi..... ay of on numara iğrençsin bacım eyw yegenim, bilmukabele
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: seninki topiğin ereksiyon anıydı. mutlu ol. eyw babturko
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: seninki topiğin ereksiyon anıydı. mutlu ol. ahahaha betimleme süper
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 baksana hacı o bi an için ne topaklar açılıyor millet evlenio falan
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 iyi geceler günlük hayır fail değil espiri de değil günlüğe girmeye üşendim
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: seninki topiğin ereksiyon anıydı. mutlu ol. nas yani hep beraber mi geldik o zaman?!
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 paticik kafası da böyle bişi olsa gerek aslkdajs ilk mesaja bak, konu gidişatına bak ahahahah
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kızlar gelince derail oldu topic kokoreç felan
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 "roket adam" said: paticik kafası da böyle bişi olsa gerek aslkdajs ilk mesaja bak, konu gidişatına bak ahahahah evet o yüzden; said: arkadaş, bugün bir arkadaşımla tartışırken bir kez daha anladım, bu forumdan bi bok olmayacak. fixt.
Öne çıkan mesajlar