Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"evlenmeden.."

roket adam

Öne çıkan mesajlar

arkadaş, bugün bir arkadaşımla tartışırken bir kez daha anladım, bu ülkeden bi bok olmayacak.

bir tarafta "evlenmeden olmaz"cı takılan fakat 7&24 seks konuşan, kafayı yemiş dişiler.. diğer tarafta sevgilisine "verdirmek" için kıçını yırtan fakat evleneceği kişiyi bakire arayan gerizekalı hemcinslerim.. bir diğer tarafta en fazla 1500 dolar ve 30 dakikalık bir operasyona mal olacak bir doku parçasından karşısındakini "namuslu" addeden (yine) hemcinslerim.. bu doku parçası için kızını kardeşini öldüren insan bozuntuları..

21. yüzyılda olduğumuzun ve teknolojinin evet bu derece geliştiğinin farkında olamayan insanlar..

geri kalmış bir ülkede hayat gerçekten çok boktan.

not

(yazımdan herkes sevişsin veya belli ki yazdığı kız vermemiş anlamını çıkartan ilk 2 kişiye.....

Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

arkadaş, bugün bir arkadaşımla tartışırken bir kez daha anladım, bu ülkeden bi bok olmayacak.

bir tarafta "evlenmeden olmaz"cı takılan fakat 7&24 seks konuşan, kafayı yemiş dişiler.. diğer tarafta sevgilisine "verdirmek" için kıçını yırtan fakat evleneceği kişiyi bakire arayan gerizekalı hemcinslerim.. bir diğer tarafta en fazla 1500 dolar ve 30 dakikalık bir operasyona mal olacak bir doku parçasından karşısındakini "namuslu" addeden (yine) hemcinslerim.. bu doku parçası için kızını kardeşini öldüren insan bozuntuları..

ülke bu insan gruplarından oluşmuyor np
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

bu ülkenin bi bok olması milletin cinselliğine bakıyorsa doğru valla olamayız.

abi ne bileyim, okuldaki arkadaş ortamım kafayı yemek üzere, acilen arkadaş ortamımı mı değiştireyim ne yapayım bilmiyorum. erkek olsun kız olsun azdı herkes, valla dellendi. seksten başka muhabbet dönmüyor. sorsan kimsenin seviştiği de yok ahsdjk hayret bişey ya. neyse ki sadece okuldakiler böyle, diğer arkadaşlarımla takılınca normal bi muhabbet etmek mümkün oluyor.

birisi "sağlıklı bi cinsel hayatı olan bi insanım beyninin %10'u cinselliğe çalışır, olmayanın %90'ı" demişti, cidden haklı kesin haklı belli yani.

gidiyorum bu diyarlardan asdl

ayrıca bakın cinsel hayat temalı bi konu açtım, KATIR KÜTÜR SEVİŞİYORUM BEN NOLMUŞ? diyerek seviştiğinizi belli edip +15 karizma puanı kazanma şansınız var, yardırın bence. ben belli ettim mesela bu konuyu açarak. hadi sıra sizde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...