roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 arkadaş, bugün bir arkadaşımla tartışırken bir kez daha anladım, bu ülkeden bi bok olmayacak. bir tarafta "evlenmeden olmaz"cı takılan fakat 7&24 seks konuşan, kafayı yemiş dişiler.. diğer tarafta sevgilisine "verdirmek" için kıçını yırtan fakat evleneceği kişiyi bakire arayan gerizekalı hemcinslerim.. bir diğer tarafta en fazla 1500 dolar ve 30 dakikalık bir operasyona mal olacak bir doku parçasından karşısındakini "namuslu" addeden (yine) hemcinslerim.. bu doku parçası için kızını kardeşini öldüren insan bozuntuları.. 21. yüzyılda olduğumuzun ve teknolojinin evet bu derece geliştiğinin farkında olamayan insanlar.. geri kalmış bir ülkede hayat gerçekten çok boktan. not (yazımdan herkes sevişsin veya belli ki yazdığı kız vermemiş anlamını çıkartan ilk 2 kişiye..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 belli ki yazdığın kız vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 belli ki yazdığı kız vermemiş. 2nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Benim bu yazıdan anladığım ya herkes sevişsin istiyosun ya da yazdığın kız vermedi ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 obaa herkes sevişsin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 vermemişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yazdığın kız vermiyorsa biz ne yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kaç kere de söyledim bu çocuk isteyince verin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 herkes sevişsin diyor sanırım? 2nd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 "roket adam" said: arkadaş, bugün bir arkadaşımla tartışırken bir kez daha anladım, bu ülkeden bi bok olmayacak. bir tarafta "evlenmeden olmaz"cı takılan fakat 7&24 seks konuşan, kafayı yemiş dişiler.. diğer tarafta sevgilisine "verdirmek" için kıçını yırtan fakat evleneceği kişiyi bakire arayan gerizekalı hemcinslerim.. bir diğer tarafta en fazla 1500 dolar ve 30 dakikalık bir operasyona mal olacak bir doku parçasından karşısındakini "namuslu" addeden (yine) hemcinslerim.. bu doku parçası için kızını kardeşini öldüren insan bozuntuları.. ülke bu insan gruplarından oluşmuyor np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu ülkenin bi bok olması milletin cinselliğine bakıyorsa doğru valla olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Hayat zaten seksin üzerine kurulu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Sekste başarılı olursak hayatımız başarılı demektir ülkece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sevdiğin kız sana abi de diyebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://knowyourmeme.com/i/9692/original/tldr.jpg şunu çok koyasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8-jloyZtzu4 Facebookta bütün kızlar paylaştı bunu kıyamam ben sana abi demem gel aşkım yazaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben kız olsam kasar olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 zenciden çok daha iyi o papa tldr si. genç siviller rahatsız, seks istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben kız olsam nazlı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 barbu said: ben kız olsam kasar olurdum. KAÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bunların hepsi teknoloji gelişimden oluyor zaten, haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Myshkin said: bu ülkenin bi bok olması milletin cinselliğine bakıyorsa doğru valla olamayız. abi ne bileyim, okuldaki arkadaş ortamım kafayı yemek üzere, acilen arkadaş ortamımı mı değiştireyim ne yapayım bilmiyorum. erkek olsun kız olsun azdı herkes, valla dellendi. seksten başka muhabbet dönmüyor. sorsan kimsenin seviştiği de yok ahsdjk hayret bişey ya. neyse ki sadece okuldakiler böyle, diğer arkadaşlarımla takılınca normal bi muhabbet etmek mümkün oluyor. birisi "sağlıklı bi cinsel hayatı olan bi insanım beyninin %10'u cinselliğe çalışır, olmayanın %90'ı" demişti, cidden haklı kesin haklı belli yani. gidiyorum bu diyarlardan asdl ayrıca bakın cinsel hayat temalı bi konu açtım, KATIR KÜTÜR SEVİŞİYORUM BEN NOLMUŞ? diyerek seviştiğinizi belli edip +15 karizma puanı kazanma şansınız var, yardırın bence. ben belli ettim mesela bu konuyu açarak. hadi sıra sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 he bi de canım sıkıldı ya. tl, dr zencisini falan koyun ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar