senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya bu tablet netbooklar geldi mi türkiye ye? benim yıllardır alasım var tablet bi cihaz, eskiden çok pahalıydı, şimdi apple'nin ipad'iyle bayağı bi yaygınlaştı bu teknoloji. hergün teknoloji sitelerinde de görüyorum şu firma yeni tabletini tanıttı bu piyasa sürdü vs diye türkiyede durumu bu aletlerin, ne kadar tutuyor ortalama bi tablet almaya kalksak? bide bu tabletlere yazı yazılabiliyor demi, sadece multitouch değiller yani, kalemi ile not vs alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 apple'ınkinde not almaya kalem desteği yok. diğerlerinin birazcık yaygınlaşmasını beklemen gerekecek. ya da 12,1" tablet pc'lerden alabilirsin.. ama onlar da netbook değiller.. orası ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 soyle bisey cikaricakmis lenovo IdeaPad U1 hybrid notebook hem notebool, hem tablet Coming Summer 2010 IdeaPad U1 hybrid notebook The industry's first hybrid notebook One PC, two devices. Detach the screen to switch between full-function notebook and 3G multitouch slate tablet for mobile Internet. Convertible touch-screen tablet notebook with 11.6" HD LED screen Intel® Core™2 Duo processor in laptop mode Qualcomm Snapdragon™ ARM processor in tablet mode User-friendly Windows® 7 OS in laptop mode Lenovo's customized Skylight OS in tablet mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ohanes bildiğin zekiceymiş hem netbook hem tablet konsepti 10 yıl sonra falan standart olabilecek bir model gayet mesela. çok hoşuma kaçtı tam istediğim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu alet ne zamana çıkar ki acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dasaaa said: apple'ınkinde not almaya kalem desteği yok. capacitative ekran oldugu icin diyorsan ozel kalemler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mum_Chamber said: dasaaa said: apple'ınkinde not almaya kalem desteği yok. capacitative ekran oldugu icin diyorsan ozel kalemler var. hmm gördüm kışın parmakları donan uzakdoğulular sosis kalemler çıkartmışlar. güldüm tabii. ipad için henüz bi onenote var mı? bildiğim kadarı ile yok. burshes ile parmak boyama falan yapılabilir eğlence için. ama doğru düzgün işlerde not almak falan için kullanmak isterseniz bu işi doğru düzgün yapan bir alet daha mantıklı geliyor bana. en azından ses kaydı, ve fotoğraf özellikleri (standart bi webcam bile iş görür) barındıran bişi kullanılmalı.. anlamadığım nokta ise mac'in mac olmasında dolaylı ve gui'lerde bizzat içinde olarak eli bulunan bir Alan Kay hayaline sahipken bu kadar boktan bir ürün çıkartabilmiş olmaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bak aklıma geldi; ipad öle, ipad böle, eink yok vs. tamam abi doğru bunlar ama adam soruk şişelese parfüm niyetine satıp para kazanmıyor mu? kazanıyor.. millet moda diye, tüketim diye, teknoloji özürlü diye.. bi şekilde alıyor işte. pis moda akımları gibin eheh.. le piss, le poo http://www.youtube.com/watch?v=KAW6kHCf-2I adamlarda para da var kenarda.. misal ipad 2.0. adamlar gidip eink'le mi uğraşacak allah aşkına.. ben olsam gider pixelqi'yi satın alırım, al sana über ekran.. hem de teknoloji yatırımı.. eink gibi bi sürü firma tarafından kullanılacak bi teknoloji.. mis gibin.. tablet netbook olarak gigabyte'ın multitouch destekli modellerini bekleyin 1-1,5ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ya apple almayı düşünmüyorumda, benim istediğim işte onenote veya benzeri bir yazılımla uyumlu çalışabilecek bişiler, onu da geçtim üstüne kalemle yazı yazayım yeter ya :) lenevo'nun alet çok güzelde fahiş fiyata satılır o, zaten 2tane pc var gibi bişi. Neyse bekleyelim bakalım biraz daha, gelir türkiye'ye yaz sonuna doğru, gelmezsede karartır gözümü alırım yurtdışından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 İpadde usb falan var degilmi? Yani yoksa çok şaşmam malum apple ikna etmiştir alıcılarını usbnin gereksiz olduguna falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 toshiba portege r400 vardı yıllar önce, aşık olmuştum alete. fekat 5500 lira olduğu için vazgeçtiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 usb yok @senko http://www.youtube.com/watch?v=j6nDbE1CK3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o onenote gibi bişi değil yalnız. özellik olarak onenote ağır ezer. bir de kullanımda demoda bile hantal duruyor not alma kısmı... iyi bir tablet en azından ses kaydı ile gelmeliydi (ders ve iş için kullanımı diyorum tabii) ipad'in böle bir derdi de yok hani.. joojoo gibi 3-5 tane daha şirket buldum.. hatta bi tanesinin siparişini verdim gibi.. (gibisi şöle, bizimkiler oraya vardığında gelmiş olursa alıcaklar.. dist. ile konuştum "eli kulağında abi, geldi gelecek abi.." gibi bişiler ile geçiştiriverdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 onenote'a rakip olarak seyetmedim. senko "onu da geçtim üstüne kalemle yazı yazayım yeter ya" demis, o yuzden linkledim ayrica, ses kaydi iphone ve ipod touch'ta var. ipad'de de olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi evet sanki adam eliyle yazmıyorda mouse'la yazıyor gibi bi his uyandı içimde, pek kağıda yazar gibi değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 elinle degil, stylus'lar var capacitive ekranlar icin, onlardan bir tane alip kalemle de yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa said: apple'ınkinde not almaya kalem desteği yok. diğerlerinin birazcık yaygınlaşmasını beklemen gerekecek. ya da 12,1" tablet pc'lerden alabilirsin.. ama onlar da netbook değiller.. orası ayı neresi ayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 sağ alt köşesi işte olm.. kör müsün!?!!?!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar