Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tablet netbookların durumu

senko

Öne çıkan mesajlar

ya bu tablet netbooklar geldi mi türkiye ye? benim yıllardır alasım var tablet bi cihaz, eskiden çok pahalıydı, şimdi apple'nin ipad'iyle bayağı bi yaygınlaştı bu teknoloji.

hergün teknoloji sitelerinde de görüyorum şu firma yeni tabletini tanıttı bu piyasa sürdü vs diye

türkiyede durumu bu aletlerin, ne kadar tutuyor ortalama bi tablet almaya kalksak?

bide bu tabletlere yazı yazılabiliyor demi, sadece multitouch değiller yani, kalemi ile not vs alabiliyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

soyle bisey cikaricakmis lenovo

IdeaPad U1 hybrid notebook

hem notebool, hem tablet

Coming Summer 2010
IdeaPad U1 hybrid notebook
The industry's first hybrid notebook
One PC, two devices. Detach the screen to switch between full-function notebook and 3G multitouch slate tablet for mobile Internet.
Convertible touch-screen tablet notebook with 11.6" HD LED screen
Intel® Core™2 Duo processor in laptop mode
Qualcomm Snapdragon™ ARM processor in tablet mode
User-friendly Windows® 7 OS in laptop mode
Lenovo's customized Skylight OS in tablet mode
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

dasaaa said:

apple'ınkinde not almaya kalem desteği yok.

capacitative ekran oldugu icin diyorsan ozel kalemler var.

hmm gördüm kışın parmakları donan uzakdoğulular sosis kalemler çıkartmışlar. güldüm tabii.

ipad için henüz bi onenote var mı? bildiğim kadarı ile yok. burshes ile parmak boyama falan yapılabilir eğlence için. ama doğru düzgün işlerde not almak falan için kullanmak isterseniz bu işi doğru düzgün yapan bir alet daha mantıklı geliyor bana.

en azından ses kaydı, ve fotoğraf özellikleri (standart bi webcam bile iş görür) barındıran bişi kullanılmalı..

anlamadığım nokta ise mac'in mac olmasında dolaylı ve gui'lerde bizzat içinde olarak eli bulunan bir Alan Kay hayaline sahipken bu kadar boktan bir ürün çıkartabilmiş olmaları..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bak aklıma geldi;

ipad öle, ipad böle, eink yok vs.

tamam abi doğru bunlar ama adam soruk şişelese parfüm niyetine satıp para kazanmıyor mu? kazanıyor.. millet moda diye, tüketim diye, teknoloji özürlü diye.. bi şekilde alıyor işte.
pis moda akımları gibin eheh..

le piss, le poo

http://www.youtube.com/watch?v=KAW6kHCf-2I

adamlarda para da var kenarda.. misal ipad 2.0. adamlar gidip eink'le mi uğraşacak allah aşkına..

ben olsam gider pixelqi'yi satın alırım, al sana über ekran.. hem de teknoloji yatırımı.. eink gibi bi sürü firma tarafından kullanılacak bi teknoloji.. mis gibin..

tablet netbook olarak gigabyte'ın multitouch destekli modellerini bekleyin 1-1,5ay.
Sosyal ağlarda paylaş

ya apple almayı düşünmüyorumda, benim istediğim işte onenote veya benzeri bir yazılımla uyumlu çalışabilecek bişiler, onu da geçtim üstüne kalemle yazı yazayım yeter ya :) lenevo'nun alet çok güzelde fahiş fiyata satılır o, zaten 2tane pc var gibi bişi.

Neyse bekleyelim bakalım biraz daha, gelir türkiye'ye yaz sonuna doğru, gelmezsede karartır gözümü alırım yurtdışından.
Sosyal ağlarda paylaş

o onenote gibi bişi değil yalnız. özellik olarak onenote ağır ezer. bir de kullanımda demoda bile hantal duruyor not alma kısmı...

iyi bir tablet en azından ses kaydı ile gelmeliydi (ders ve iş için kullanımı diyorum tabii)

ipad'in böle bir derdi de yok hani..

joojoo gibi 3-5 tane daha şirket buldum.. hatta bi tanesinin siparişini verdim gibi.. (gibisi şöle, bizimkiler oraya vardığında gelmiş olursa alıcaklar.. dist. ile konuştum "eli kulağında abi, geldi gelecek abi.." gibi bişiler ile geçiştiriverdi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...