Darti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Sittingbull Boyle bir karakter var ama Ekimden beri girmiyorum..Raidlerinizdeki vent ortamı kufursuz saygılı bir ortam ise dusunebilirim.Tabi karakter isinize yararsa.. Oyunculuk konusunda bir sıkıntı yasayacagımızı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 guildde evli barklı insanlar, ve bayanlar oldugundan gayet seviyeli vent en ufak küfür olmaz. fakat PvE guildiyiz görüldüğü üzere ve icc progress için adam arıyoruz. senin karakter daha icc ye girmemiş, gear da pvp ye yönelik belli ki, pvp geari oysa pve geari daha kötüdür diye tahmin ediyorum.malesef işimize yaramaz şu haliyle ve tekrar 3 hafta adam giydircek sabrımız şuan malesef yok.teşekkürler yinede. yazıyım bari bunu da. başvurular için. min gear requirement : icc25/icc10 karışık + 2-3 itema kadar (düşmemiştir alınamamıştır vs) toc 25 itemi olabilir 251 ilvl altında itemlar ile sizi LK ya götürmek gibi bi durumumuz söz konusu olamayacağından daha düşük gear sahibi karakterler ile başvurmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Oncelıkle cevabın ıcın saol.Progressınızde basarılar.. BaaL said: senin karakter daha icc ye girmemiş Girme sansı yoktu zaten ben bıraktıgımda daha Icc gelmemisti. BaaL said: gear da pvp ye yönelik belli ki, pvp geari oysa pve geari daha kötüdür diye tahmin ediyorum. Bu kısmı anlamadım pvp gear kotumu demek ıstedın..Bunu meraktan soruyorum yenı season mu geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 RTE ile ilgili hicbir aksiyona girmem. yoksa armory link vericektim biraz düşman çatlatmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Darti said: Bunu meraktan soruyorum yenı season mu geldi.. evet. 2 ayı geçti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wizincanus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İcc 10 HC de 9 boss kesilmekte 25 manler için classina hakim gearın güvenen oyuncular aranmaktadir. Oncelik Holy paladin , Dic Pries , shadow pries , resto durud , kendine güvenen diyer classlar kapımız açıktır. De bukadar gereksiz yorum yapan adamı bı arada görmemiştim , trolleyin iyice wow Türk ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ee sende bu mesajı atmak için foruma üye olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wizincanus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Bkz. sazan dreagloth said: ee sende bu mesajı atmak için foruma üye olmuşsun. guild e faydalı olsun diye cabaliyoz. Gel diyer forumlara msj sayımı gösteririm Buda son msj zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Baal zaten yeteri kadar çabalıyor guild iniz için, neden sende kastın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 senden imzalı izin mi alması gerekiyordu ki üye olup mesaj atması için? öyle bir yorum yapıosunuz ki yani sırf yeni üye oldu diye. belki baal hasta, belki işi gücü var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Wizincanus said: De bukadar gereksiz yorum yapan adamı bı arada görmemiştim , trolleyin iyice wow Türk ftw Şunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 güncellediği saate bakmamıştım ben senin mesajlardan sonra yazdı sandım, tauntlamış durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Wizincanus said: trolleyin iyice wow Türk ftw Şu iki laf arka arkaya hiç olmamış. "Wowturk" ya şaka yapıyor olmalısın, ilkokulda Türkçe dersi almayan kim varsa o foruma takılıyor da o bakımdan. 500 mesajda 1 tane falan düzgün yazı görürsem gözlerim yaşarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Wizincanus said: Buda son msj zaten. mumkunse gelme zaten Baal gibi bir insandan sonra senin gibi birinin mesajlari cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yav wowturk falan karışıyor işin içinede hani eskiden orasıda guzel forumdu ,iyi geyik,muhabbet adamlar vardı eskiden ama şimdi kınaytçı tayfa wow a gectiginden beri benzer bir forum arayışı içindeyken caresiz wowturk u sectiler ondan bozuldu orası yoksa onceden guzel forumdu:)haa muhabbet dersen zaten hiç bişey pati nin yerini tutmuyor oda ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Wizincanus said: İcc 10 HC de 9 boss kesilmekte 25 manler için classina hakim gearın güvenen oyuncular aranmaktadir. Oncelik Holy paladin , Dic Pries , shadow pries , resto durud , kendine güvenen diyer classlar kapımız açıktır. De bukadar gereksiz yorum yapan adamı bı arada görmemiştim , trolleyin iyice wow Türk ftw Türkçeye hakim olduğun kadar classına da hakimsen o guild yabancıları haykırtır. Türk guildlerinden bu yüzden nefret ediyorum, bu model insandan çok var; seri üretim sanki. Laflar, tepkiler, söylemler hep aynı. Wizincanus said: Bkz. sazan dreagloth said: ee sende bu mesajı atmak için foruma üye olmuşsun. guild e faydalı olsun diye cabaliyoz. Gel diyer forumlara msj sayımı gösteririm Buda son msj zaten. Ne öyle 3 yaşındaki veletler gibi gel sana mesaj sayımı gösteririm demek. Ne işiniz var ki burada ? Burada yer alan bütün konulara bak bakalım sana benzeyen başka birini bulabilecek misin... Burada yer alan kimse senin gibilerin olduğu bir guilde girmek istemeyecektir, üzgünüm söylemek zorundayım :p *sad face* btw you suck l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Güncel class alımları Enhc Shaman x1 Shadow Priest x1 Disc priest x1 Holy Pala x1 Mage x1 Warlock x1 Rogue x1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 shal said: Güncel class alımları Enhc Shaman x1 Shadow Priest x1 Disc priest x1 Holy Pala x1 Mage x1 Warlock x1 Rogue x1 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 10man heroic 9/12 25 man 11/12 , marrowgar/gunship/rotface heroic kesiyoruz her hafta. şöyle istekli, icc hakkında bilgili, haftada 3 gün raid yapıcak adamlar lazım. üst mesajdaki classlardan varsa isteyen buyursun gelsin kapımız açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 /bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 eyvah seko`da var.. all stars :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 cemmm safak kac ulen biciklerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 cizız kırayst guildin adını lekeliyor cıvık gösteriyorsunuz millete. gidin pm le aşk yaşayın pls. ciddi bir müesseseyiz. ve adam arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dont be jealous come join for some 3some <3 ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Healer olarak class alımlarımız dwm etmektedir.Uygun gear ve raid tecrubesi olan arkadaşları aramıza bekliyoruz. 1xDruid resto 1xpriest Holy 1xPriest Disc 1xShadow Priest 1xShaman Resto 1xMage İlgilenen arkadaşlar lutfen başvuru yapsınlar sormak istediklerinizi burdan yada in-game sorabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar