Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Minute - Karazhan guildi adam arıyor


BaaL

Öne çıkan mesajlar

pvpci adam iyidir, aktifdir, haftada 5 saat oynayıp bırakmaz, "şunu şunu yapmak gerekiyor bu bossta" diyince de anlar buyrun gelin, eski denovo'dan 1-2 kişi var bizde.

warrior paladin mage priest druid dk rogue shaman demişsin direk söliyim
warrior'un arms, pala'nın holy,priest disc, druid resto, dk da kafasına göre takılabilir 2h silah alır zaten düşer düşmez yoksa silahı, rogue combat olsa iyi olur mesela, shaman da resto olması gerekir söliyim direk. feral-boomkin druid elem-ench shaman mevcut sürekli de geliyorlar ki bu classlardan 1 den fazla almak da mantıksız oluyor. warrior prot da oynayabilir bi daha düşündüm de, fury olmasın da, fury de var zaten.
icc10 heroic daha bu hafta başlıyoruz o yüzden bi token eksikliği var guildde herkes token'a aç şuan ama 264 itemlardan çoğuyla zaten kısa zamanda giyinirsiniz. 251 den kötüyse itemlar da direk onlarla giyinirsiniz artık. 245 altıysa gear seviyeleri o zaman kötü çok zaman alacağından.
guildde vanilladan beri beraber oynadığımız c'thun kesip naxx'ın yarısına geldiğimiz, tbc zamanı illidian falan kestiğimiz bi 10 kişilik grup var "iyi oyuncu, aktif oyuncu" denilicek, 1 5 kişi var 5-6 aydır guildde olan. bi 10 kadar da işini yapan ama bi raid gelip bi raid gelmeyen, ya da işini tam yapamayan adam var, "hepimiz proyuz" diyosan, pve yapmak istiyosanız cidden buyrun gelin kapımız açık, ama yok abi biz pvp devam ederiz aradan 2 trinket vs alalım arada raide gireriz mantığındaysanız hiç migrate masrafı da etmeyin size de bize de ayıp olmasın :)

herşeyi yazdım sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

niye nesi tuhaf ben mesela guildime kötü bir oyuncunun girmesini istemem olurda girmeyi başarırsa ztn hayatını zindan ederim kick/trial period sona ermeden emo quit yapar. haliyle classını bilmeden end game content görmek isteyen ordan burdan bir şekilde gear toplamış ya da karakteri satın almış andavalalları en başından uyarmak garipsenecek bir durum değil. ama ben classımdan çok baala hakim olmak istiyorum alt kasıp gelicem baal bekle beni ! fsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah.

Dekadipies The Kingslacker Unholy DK

ilk aklıma gelen örnekle açıklayım sana , classına hakim şöyle oluyor: dps warrior, sindragosa ya götürüyosun fightı anlatıyosun tmm diyor, yapıyor dps falan sindragosa griplediğinde malak gibi koşuyor, başka bir warrior war sen "şunu da yap bak" demeden, macro yapıp blinkleyen magelere ya da warlocklara intervene atıp koşup kaçamayıp ölme tehlikesini egale ediyor, bu 2. şıktaki warrior işte classına hakim olanı, class mechaniclerini bilip gerektigi yerde gerekli trickleri kullanabilen adam. bundan lazım bize.
ya da deneme yanılma yoluyla AMS nin bloodqueen'in fearını engellediğini fark eden ve her seferinde kullanan / sindragosa her griplediğinde AMS açıp dps e devam eden DK var. bide bunlarda malak gibi kaçmaya çalışan DK var.
var oglu var yani, şu oyunu oynayanların maaaaalesef %60 ı hala 5 senedir oyunu öğrenememiş insanlar (belki daha yüksek yüzde)
bize bunlardan diğil öğretmeden de kendi bişeyler keşfeden öğretilince de çabuk öğrenen adam lazım. ki o da çok rare işte.

var böyle gelip "oyun lan bu nolacak" diyen adamlar, ben o oyunda eğlenebilmek için her raidde 4 saat konsantre olurken adam gelip langur lungur takılır benim zamanımı da öldürürse eğlenemiyorum şahsen. umrunda değilse bu şekil raid yapmaktan zevk almıyosan pvp ya da pug takılıcaksın, eğleniyosan haftada 3 gün bizimkine, yok daha çok zamanın varsa 5-6 gün raid yapanlara gidicen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca gene anlamamışsın.
5 tuşa basıp 10k dps yapana da "iyi oyuncu" deniliyor
"classına hakim" sana özetle class'ının bütün sınırlarını bilen her sınırını zorlayan gidip forumlarda mechanics okuyup tip&trickleri keşfedene deniyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...