Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Dynun said: Sen izlemeye tenezzül etsen, tipin bir kelimeden fazla ettiğini cahil küfreden söven dedenin o şiveyle modern laf sokmalarına güldüğümüzü falan anlardın. gülüyorum, yanıma da kâr kalıyor. haydin iyi geceler. +1
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Darko2 said: Dynun said: Sen izlemeye tenezzül etsen, tipin bir kelimeden fazla ettiğini cahil küfreden söven dedenin o şiveyle modern laf sokmalarına güldüğümüzü falan anlardın. gülüyorum, yanıma da kâr kalıyor. haydin iyi geceler. +1
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 açıkçası eyvah eyvah daha komikti benim açımdan. ama 300 günübirlikçi ve uçak skeci baya güzeldi. gerisi, meh.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 içinde bayat esprierde olsa film fena degil çoğu yerinde güldüm. Özellikle bisiklet sahnesindeki akrobasi hareketlerinde salon koptu. Kamera arkası çok sağlam çalışmış. Çekim , reji bence çok başarılıydı.
Öne çıkan mesajlar