Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 selam. bir siteyle karşılaştım. üye oluyorsunuz, size 4 ürün sunuyor ve üye olurken birini seçiyorsunuz. sonraki aşama ise size verilen referans linkine tıklattırmak. her tık 1 euro olarak hesabınıza geçiyor. referans verdiğiniz kişilerden üyelik istemiyor. böylece her tık başına 1 euro kazanırken 1500 tıklamaya ulaştığınızda iphone 3gs kazanabiliyorsunuz. buyrun link: http://www.e-castig.com/index.php?r=5AnF gerçi bana fake gibi geldi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ABİ AHAHAHHAHAHAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHUAHUAHUAHUAHUHAUAHUHAUHAUAHUHAUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHAHUAHUHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 haha burdan da mı kazanacan tıkladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mayhem çok iyi birisin ya ahahahahaha Saadet zinciri gibi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tasarım bi de reklam verseymiş gazetelere ben fake'im diye tam olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende bilmiyorum tam olarak ama birşey kazanman için sadece birisine tıklamasını söylemen yetiyor. üye falan olmasına gerek yok yani, superteklif, lockerz v.b gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evet bide çok fake kokuyor. edit: yinede denemek isteyen arkadaşlar olabilir diye link verdim, belki gönderiyorlardır hiç araştırmadım :) fakat hakketten ürün kazanmak çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ahaha winners kısmında liste var birinde * var aşağıda aynen şöyle yazmışlar *) the prizes will be piked up by the parrents sddfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 üyelik istemiyor ve sadece tık yetiyorsa ben bunu 2 saatte yaparım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yap o zmn denemiş olurus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 3g den proxy kontrol edemiyorum denedim de. 2000 tane check edilmiş proxy yolla deneyelim. Gerisi programla kolay, başka oyunda yaptım tıklama başına para veriyodu da :) ama yarın deneyelim yatıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tmm :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tiklamayin lan, alet olmayin bu adamin kazanmasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eheh guzelmis, yalniz site birden bu kadar hit alinca aha garanti mayhem bizi duymus reklam etmis diceklerdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ekşisözlük bile katılmış furyaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Çok fake duruyo o bi kenara da, reklam bile yok sitede. Çıkarı da yok bunun. ne bu alakasızlık böyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Muhtemelen fake ama denenebilir ^^ click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sene 2010 da bunların yenmesi çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yemiyoruz agatör deniyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kazananın açıklıyorum : sitenin sahibi. 100 kazandı 1 tane de size verdi. gerçi o bitane için denenir sdflşksflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 he valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Kazananlar listesinde niye herkes Romanya'dan? Büyük ihtimalle mail toplamak için kurulmuş bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sene 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 BANA BİRİSİ MAHYEMİ ANLATSIN! ÇABUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar