Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 selam. bir siteyle karşılaştım. üye oluyorsunuz, size 4 ürün sunuyor ve üye olurken birini seçiyorsunuz. sonraki aşama ise size verilen referans linkine tıklattırmak. her tık 1 euro olarak hesabınıza geçiyor. referans verdiğiniz kişilerden üyelik istemiyor. böylece her tık başına 1 euro kazanırken 1500 tıklamaya ulaştığınızda iphone 3gs kazanabiliyorsunuz. buyrun link: http://www.e-castig.com/index.php?r=5AnF gerçi bana fake gibi geldi ama :)
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ABİ AHAHAHHAHAHAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHUAHUAHUAHUAHUHAUAHUHAUHAUAHUHAUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHAHUAHUHAU
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mayhem çok iyi birisin ya ahahahahaha Saadet zinciri gibi mi :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tasarım bi de reklam verseymiş gazetelere ben fake'im diye tam olcakmış.
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende bilmiyorum tam olarak ama birşey kazanman için sadece birisine tıklamasını söylemen yetiyor. üye falan olmasına gerek yok yani, superteklif, lockerz v.b gibi.
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evet bide çok fake kokuyor. edit: yinede denemek isteyen arkadaşlar olabilir diye link verdim, belki gönderiyorlardır hiç araştırmadım :) fakat hakketten ürün kazanmak çok basit.
chagy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ahaha winners kısmında liste var birinde * var aşağıda aynen şöyle yazmışlar *) the prizes will be piked up by the parrents sddfsdf
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 üyelik istemiyor ve sadece tık yetiyorsa ben bunu 2 saatte yaparım ki.
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 3g den proxy kontrol edemiyorum denedim de. 2000 tane check edilmiş proxy yolla deneyelim. Gerisi programla kolay, başka oyunda yaptım tıklama başına para veriyodu da :) ama yarın deneyelim yatıyorum :)
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tiklamayin lan, alet olmayin bu adamin kazanmasina.
reyou Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 eheh guzelmis, yalniz site birden bu kadar hit alinca aha garanti mayhem bizi duymus reklam etmis diceklerdir :P
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Çok fake duruyo o bi kenara da, reklam bile yok sitede. Çıkarı da yok bunun. ne bu alakasızlık böyle :/
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yemiyoruz agatör deniyoruz :P
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kazananın açıklıyorum : sitenin sahibi. 100 kazandı 1 tane de size verdi. gerçi o bitane için denenir sdflşksflk
Slint Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Kazananlar listesinde niye herkes Romanya'dan? Büyük ihtimalle mail toplamak için kurulmuş bi site.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 BANA BİRİSİ MAHYEMİ ANLATSIN! ÇABUK!
Öne çıkan mesajlar