Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ben erkeksem. en yakın arkadaşım da erkekse. sevgilimde kızsa. threesome yaparım ben erkeksem. en yakın arkadaşım da kızsa. sevgilimde kızsa. threesome yaparım. ben erkeksem. en yakın arkadaşım da erkekse. sevgilimde erkekse. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım erkekse. sevgilimde erkekse. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım erkekse. sevgilimde kızsa. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım da kızsa. sevgilim erkekse. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım da kızsa. sevgilimde kızsa. threesome yaparım.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kıza çıkışırım "özelime ne karışıyorsun" derim. Kafası karışınca içerden ilaçlı gazozları getiririm.
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hayır bi olayı da yok yani. giriyorum bakıyorum. naber 4chan diyip memesini açan hatunlar. adamın ağzı yamulmuş ehehe ağzı yamuk bak bunun da yamuk diyen adamlar var.
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sadece arkadaşız , samimiyetimizi kaldıramıyosan ayrılalım derim ne dicem
Phae Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Tüh lan, normalini koymuşum. Genelde alıntılayınca bozulanı koyuyorum, newfaglere patlıyor.
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kontrol ettik arkadaşım. sen bana newfag diyerek bana hakaret ettin ama
Phae Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Estagfirullah kuzum, madalyaların parıl parıl.
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kızı sevmiyosam threesome.seviyosam ztaen öyle durm olmaz
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Zaa kimse bu topic e yazmamış. Öyle bir ihtimal yok.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kroyum çeker vururum 2 sinide sonrada leşlerine tükürürüm
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Masakari said: Kroyum çeker vururum 2 sinide sonrada leşlerine tükürürüm Masakaricim sevgilin seni senin en yakin arkadasinla (mahmut diyelim mesela) yakaliyor. Hem suclu hem guclu hem gay olursun o dedigini yaparsan.
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Farinal said: ben erkeksem. en yakın arkadaşım da erkekse. sevgilimde kızsa. threesome yaparım ben erkeksem. en yakın arkadaşım da kızsa. sevgilimde kızsa. threesome yaparım. ben erkeksem. en yakın arkadaşım da erkekse. sevgilimde erkekse. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım erkekse. sevgilimde erkekse. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım erkekse. sevgilimde kızsa. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım da kızsa. sevgilim erkekse. threesome yaparım. ben kızsam. en yakın arkadaşım da kızsa. sevgilimde kızsa. threesome yaparım. niye paticiğiz niye adımız böyle falan al işte.
Öne çıkan mesajlar