b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bence o ışık hızı muhabbeti yalan o zaman biz şimdi zamanda yolculuk yapabilio olurduk[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Arkansis, 26 Temmuz 2004 04:53 tarihinde demiş ki: Sezyum Gazı Testi: Wang'ın verdiği bilgiye göre, aşırı hassas zaman ölçme cihazlarının kullanıldığı deneyde , ışık demeti , daha sezyum gazlı test ortamına girmeden ortamdan çıktı. Işık demetinin test ortamından çıkıp yoluna 20 metre devam ettikten sonra , ortama daha o anda girdiği belirlendi. Wang , bir başke değişle , ışık demetinin , iki yerde aynı anda bulunduğunu söyledi. Yani ışık daha test ortmaına girmeden dışarıya çıktı. Off bu ışıktan manyak clubber olur .. ortama daha girmeden çıkıyo.. hatta daha girmeden ortamdan aslında çıkıp 20 metre ilerleyebiliyo.. HATTA 2 yerde aynı anda bulunabiliyo[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 lightsaber düzeneği teorik olarak var ancak 2 kamyon büyüklüğünde cihaz gerekiyor uygulamak için.bence hiç olmaa daha iyi.kullanıldığında karşınızdakinden çok kendinize zarar verirsiniz.hadi jedi'lar sezgileri güçlü olduğu için kullanabiliyorlar ama ben hiçbirimizin Force Adept olduğunu sanmıyorum... P.S:saber bu arada zaten amerikan icadı lightsaber'da star wars gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 discovery tv de izledim orduda silah yapımıyla ilgili bi yerde çalışan bi adam diyoki eğer benden ışın kılıcı yapmamı isterlerse onuda yaparım :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 o zaman arkadasa direk kaynak saglayalim biz de yapsin bitane zaten pazarlamaya kalksak arastirma icin harcadigimiz paranin 124125125123 mislini kazaniriz[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Işık hızının zaman içinde atlama olayı daha öncee tartışılmıştı ve doğrudur. (Einstein çatlasın) Gerçek olsa zamanda yolculuk yapardık diyen arkadaşa; 1-) Her laboratuar ortamnında başarı ile gerçekleştirilen deney gerçek hayata verim verecek şekilde anında getirilemez. Cıva'dan altın etmeyi de başardılar (Simyacılar çatlasın) ama bu çatır çatır tonlarca altın üretmeye başlayacakları anlamına gelmiyor 2-)Işığın hızından bahsediyoruz. "Sen" nasıl zamanda yolculuk yapıyorsun?. Sanki ışık hızını ilk keşfettiğin gü ışık hızında yolculuk mu yaptın? *** gerçek bir lightsabre çıkması için rahat bir 50 60 yıl daha beklememiz gerekir. Onun dışındaki tüm haberler fasa fiso. Işığı verimli bir şekilde durdurabildiğiniz zaman zaten hologram teknolojisini de bulmuş oluyorsunuz ki bilimadamları buna ağırlık veriyor... Şimdilik size replica yeter :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Böyle bir şey gördüm ben de internette, çok pahalıya satıyor adam. Bu arada tamamen Lightsaber gibi değil. Kabzadan sonra cam bir boru var ucu kapalı ve kılıcı "açtığın" zaman o borunun içi ışıyor.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Rewendor, 26 Temmuz 2004 12:56 tarihinde demiş ki: Böyle bir şey gördüm ben de internette, çok pahalıya satıyor adam. Bu arada tamamen Lightsaber gibi değil. Kabzadan sonra cam bir boru var ucu kapalı ve kılıcı "açtığın" zaman o borunun içi ışıyor. onlardan bizim kırtasiyede de satılıyor ya :D ehuaeh renk bile değiştiriyolar[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pureless_Blight Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: EagleEye, 26 Temmuz 2004 03:21 tarihinde demiş ki: aslında tutacağından, belli bir mesafeye kadar, yandığında fosforlu ışık saçan bi gaz püskürtülür bide o ateşlenir yani flame thrower gibi bi sistem olur yani vay lan sabre yaptım [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Temmuz 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Ee artık gaz deposunu da sırta bağlarsın =))[signature][hline]Düşündükçe ulaşılan hoşgörü noktası aslında önyargılı olanlara hoşgörüsüz davranmayı gerektirmesiyle çelişkiye düşürür beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: theKingpin, 26 Temmuz 2004 03:59 tarihinde demiş ki: geta video çok paspal bu arada:) Evet ama CG değil en azından ;) Saber yada sabre kullanılması bir yana da Türkçe karşılığı olan "pala"yı kullanmış olsalar işte o zaman matrak olurdu. Işın pala'sı. Karanlıklar lordu Pala Remzi'nin ışın palası. Hahaha hatta pala bıyığın ingilizce karşılığı da dual saber olurdu herhalde. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Azmodai, 26 Temmuz 2004 13:43 tarihinde demiş ki: onu bunu bilmemde asli sabre dir. Yillar once taa eski ingiltereden beri kullanilan bir terimdir ve genelde tek elle kullanilan uzun ve duz kilic tipine verilen isimdir. Amerikalilar gordugu her terimi kafasina gore degistirdigi icin ve george lucasta yanki oldugu icin saber terimini kullanmis dogal olarak dolayisiylada lightsaber olarak tanitildi. ama yanilmiyorsam Ingilterede cikan butun SW hedelerinde Lightsabre diye gecmekte. ehem. ohom. öyle birşey olamaz tüm figürler hasbro tarafından üretiliyor yani ülkeye göre farklı birşey yazması söz konusu değil.dediğin gibi olsa avrupa ülkesi olduğu için buraya gelenlerde de sabre yazardı.sonuçta lightsaber amerikan icadı birşey ve saber olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gerçek hayatta lightsaber muhabbeti bana çok saçma gelir yapılsa neler olur gibi geyikler döner bence bi halt olmaz zaten kılıç eski çağdan kalma bi savaş silahı gerçek dünyada kullanılmaya başlanması yapılması bilmem kaç milyon sene sonra falan zaten kılıç unutulur bile.bırakın hayal hayal kalsın gerçekğe bakın. gerçekte lightsaber'ım olsa direk döner kesmek,ızgara yapmak gibi fantaziler kuruorum en fazla,çok zevkli olurdu sanırım döner kesmek:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: n0body, 26 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki: onlardan bizim kırtasiyede de satılıyor ya :D ehuaeh renk bile değiştiriyolar Yok bunlar "masterwork"tu ama... Ağırlık falan herşeyi adam birebir yapmış, özel olarak "anakinin kılıcı" veya "obiwanın kılıcı" gibi sipariş verebiliyosun. yandığında da cam tübü belli olmuyodu falan.. Bulursam sayfayı koyarım buraya...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Pureless_Blight, 26 Temmuz 2004 13:38 tarihinde demiş ki: said: EagleEye, 26 Temmuz 2004 03:21 tarihinde demiş ki: aslında tutacağından, belli bir mesafeye kadar, yandığında fosforlu ışık saçan bi gaz püskürtülür bide o ateşlenir yani flame thrower gibi bi sistem olur yani vay lan sabre yaptım [Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Temmuz 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir] Ee artık gaz deposunu da sırta bağlarsın =)) Lightsabre lar da ilk basta ayri bi enerji deposuna ihtiyac duyuyodu jedi lar bellerine taktiklari extra bi guc kaynagi ni sabre a kablo ile baglayarak kullaniyolardi...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Rewendor, 26 Temmuz 2004 16:07 tarihinde demiş ki: said: n0body, 26 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki: onlardan bizim kırtasiyede de satılıyor ya :D ehuaeh renk bile değiştiriyolar Yok bunlar "masterwork"tu ama... Ağırlık falan herşeyi adam birebir yapmış, özel olarak "anakinin kılıcı" veya "obiwanın kılıcı" gibi sipariş verebiliyosun. yandığında da cam tübü belli olmuyodu falan.. Bulursam sayfayı koyarım buraya... peki bunlarla birbirimize çatank çotankk diye girebiliyor muyuz yoksa narin, kırılası şeyler mi? videodaki pek duelloya gelmez gibi...[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: odchu, 26 Temmuz 2004 18:15 tarihinde demiş ki: peki bunlarla birbirimize çatank çotankk diye girebiliyor muyuz yoksa narin, kırılası şeyler mi? videodaki pek duelloya gelmez gibi... O kadar detayını bilmiyorum. Öyle en ufak darbede kırılacaklarını sanmam ama düellolara da gelmezler bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 eğer master replicas diyorsanız onlar gerçekten de çok kırılgan özel uyarı var zaten duelloda kulanmayın diye faq'da www.masterreplicas.com dan ulaşabilirsiniz.anakin skywalker fx lightsaber 119 dolardı en son.ancak fx ler tam replica değil biraz daha büyük orjinalinden.esas replica olanlar signature ve limited editionlar.onlar filmde kullanılan kabzalarla aynı büyüklükte.ha bu arada fx olanların neon tüpü çıkarılamıyor üzerinden ve ömrü 1000 saat.yani 1000 saat yandıktan sonra işlevini yitiriyor neonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 geta cg değil ama işin aslı cg ile bitiyor ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bende bu sabah dragon gördüm bizim binanın üzerine kondu[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hadi ya? ne renkti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende var 4 tane saber ( plastik olanlardan |hasbro| ) anakin vader luke obi wan nası kapışıyoruz varya of of ![signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Norton_Antor, 26 Temmuz 2004 21:13 tarihinde demiş ki: eğer master replicas diyorsanız onlar gerçekten de çok kırılgan özel uyarı var zaten duelloda kulanmayın diye faq'da www.masterreplicas.com dan ulaşabilirsiniz.anakin skywalker fx lightsaber 119 dolardı en son.ancak fx ler tam replica değil biraz daha büyük orjinalinden.esas replica olanlar signature ve limited editionlar.onlar filmde kullanılan kabzalarla aynı büyüklükte.ha bu arada fx olanların neon tüpü çıkarılamıyor üzerinden ve ömrü 1000 saat.yani 1000 saat yandıktan sonra işlevini yitiriyor neonu. Hah, evet onları diyordum ben... Sağolasın adres için.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Durlag, 26 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Bende bu sabah dragon gördüm bizim binanın üzerine kondu bende her gün burda kendini komedyen sanan bi sürü tip görüyorum doğal bişey.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: theKingpin, 27 Temmuz 2004 03:25 tarihinde demiş ki: said: Durlag, 26 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Bende bu sabah dragon gördüm bizim binanın üzerine kondu bende her gün burda kendini komedyen sanan bi sürü tip görüyorum doğal bişey. hö?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: odchu, 26 Temmuz 2004 18:15 tarihinde demiş ki: peki bunlarla birbirimize çatank çotankk diye girebiliyor muyuz yoksa narin, kırılası şeyler mi? videodaki pek duelloya gelmez gibi... Kesinlikle bi yere vurmayın, sadece eliniz hafifse bi kaç numara yapabilirsiniz falan die. Tamamen duvara sılmalık süs yane..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar