mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 şöyle fallout gibi (mass effect hariç çok büyük indirmeye üşeniyorum) fps rpg ama içinde bol bol aksiyon olsun konusmalarla çok baymasın bu tarz bir oyun istiyorum bol bol vurdu kırdı olsun içinde ama hikayesi de saglam olsun bi de grafikleri mümkünse iyi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Grafik demesen rpg öğesi aşırı barındırmasa da deus ex harikadır yani oyna mutlaka oynamadıysan. başka da kaliteli sci-fi fps/rpg gelmiyor aklıma benim. Bulan olursa güğzel olur ben de oynarım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sci fi olmasına gerek yok ya max payne gibi rörörörö olmasın konusma ile aşırı baymasın bi de aksiyon olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Max Payne'e rerörö diyeni öldürürler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 rörörö derken direk HACK'N SLASH ! olmasından bahsediyodum yoksa çogzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok istiyosun (: mass effect i oynamadıysan bi repack falan bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 borderlands var oynamadıysan ama oynamış olman muhtemel :D edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 e neden rpg ıstıyosun fps oyna bı suru var ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hatta simulasyon oyna SH 5 gibi Kapitän zur See ol. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 STALKER ı deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aman diyim aldım çernobili rezil bi oyun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mulgear6 said: stalker mulgear6 said: rezil bi oyun http://img687.imageshack.us/img687/6379/1264845293128o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mulgear6 said: aman diyim aldım çernobili rezil bi oyun dfg Patchlemezsen rezil tabi. Şimdi piyasaya sürülen hali dünyadaki en en rezil oyunlardan biriydi. Gothic 3 gibin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi steamden aldım çernobili yani oyun ya çoook aşırı zor ya da ben bi hede anlamadım elimde tabancayla alayına gitmeye çalısıyorum filan of saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://members.chello.nl/mlampers/images/Sega_sat_virtua_cop2.jpg oynaması çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oo ayar yedim abi köprü altından geçmem gerek mesela köprüyü koruyan 10 tane adam var bende 30 kursunlu bi makinalı ve tabanca var adamlar tinerci gibi gelip kesiyolar beni aslında güzel oyun gibi ama çok zor cidden dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://qplaygames.spelletjes.nl/games/bomberpengu.htm this is it..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 eski oyun ama arcanum oynamadıysan seversin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 23423 kere bitirdim onu magele harm spam ftw lol bi de fps tarzı istiyorum fallout 3 gibin olsun işte mis gibi atmosferi de öldürücek gibi olmasın ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mulgear6 said: sci fi olmasına gerek yok ya max payne gibi rörörörö olmasın konusma ile aşırı baymasın bi de aksiyon olsun xD masefek2 işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bioshock? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 system shock 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 DEUS EX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 grafikleri iyi olsun dimiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar