Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ee noldu peki? Bizim eleman en yakın arkadaşına naptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ulan ne godoş bi forummuş burası yeni anladım. küfretsin yeter ne demek abi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 THIS IS paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 naraso said: bence , bana borçlusun desin. ilerde yeni yengeyi ikna ederse 3lüye çağırsın.bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Hmm...Sonucta her iki kesimede veren bi bayandan bahsediyoruz..artik sevgi saygi isleri kalmadigini dusunerek FB ye cevirilebilecek bir potansiyel var..illa intikam almak istiyorsan hic elemani karistirma..erkegin sucu yok ..illa intikam almakta istiyorsan.. git kizla adamin fotolarini fake bi mailden arkadaslarinin maillerine yolla.. o zaten dagilir.. gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 2. adam kızın esas sevgilisini tanımıo olsa ok suçu yok ama abi adam çocugun kankası en yakın arkadaşı fln modunda bişey. nasıl suçu yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kızı dövüp affedicek erkeği dövüp rahatlıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kızı affedicek? çok geniş olması lazım adamın affedebilmek için. paso aklına gelir gözünün önüne gelir bi kere abi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mokoko said: kargodan bad'lik amiri dinlesin. bu olayı anlatıo tam olarak. http://fizy.com/s/12cy9c buda sozleri(baya karışık şarkıdır): http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=7482594 beenmedim :P hayatın zulmü varsa rondonun kreması var daha ii gibi geldi sdafad (böyle bişiydi tam hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 O fotoyu görüpte kız evdeyken koşup ağlamaya senin omzuna geliyorsa bi cacık olmaz o çocuktan.Orda patlatcaktı tokadı suratına bitcekti iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 duşta döverdim kızı sonra da ara diğerini randevu ver diyip vander sexle kapanışı yapardım vander sex http://www.metacafe.com/watch/2493063/eurotrip_vandersex/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 hadi 3. sayfada gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ağzına çakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ona küçük ağrı kesiciler veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ona reddedemeyeci bi teklif sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 küçük süprizleri esprisinde bu geçti mi. geçti ve unutulduysa bunu trendi yapalım. 3 hafta bu espiriyi yapıyoruz arkadaşlar. şuanda en çok giden espiri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 reddedemeyeci baya çarşamba pazarında satıcı adam gibi lan. yoklukta gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 üff gitti lan tüm espiri yanlış sundum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 editle olum ben de merhaba maymunlar diye editlerim. hadi fatih yap bi çılgınlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kendime yediremem bu işi onurlu bi şekilde yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 merhaba maymunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fede said: reddedemeyeci pazar aksami saat 23:00da showtvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahaha diye güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kustahca mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar