Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2+1 tavsiyesi acil

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

akşama doğru çıkıp alcam
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000021-s220-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=31386
şu iyi gibi duruyo, çok hayvani kalite kaygılarım yok kaliteli bişey dinleyeceksem sennheiser kulaklık var tek istediğim çok pahalı olmasın ve zırt diye bozulmasın yani logitech yada creative felan alırım heralde
Sosyal ağlarda paylaş

bende de a300 var. Sesleri güzel sadece basslarda sorun var gibi. Yani yeterince vurmuyor sanki bazı şarkılarda. Ama basslı şeylerden çok haz almam diyorsan tam sana göre.

a200 almanı tavsiye etmiyorum rms i çok dşük
logitech
Hoparlör Gücü 17Watt RMS

a300
Hoparlör Gücü 21W RMS

a200
Hoparlör Gücü 9W RMS
Sosyal ağlarda paylaş

2+1'de dumankayada süpper fırsatlarrr!

ehe.. neyse,

ucuz ama işe yara ürün olarak logitech vs pahalı gelirse altec lansing tercih edilebilir.
edit gösterdiğine ve sonra altec'lerin fiyatlarına baktım da... başabaş gidiyor yani fiyatlar..

savımı geri çekiyorum hakim bey
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
hazır topiciği varken bende yardımlarınızı isteyeyim.

benimde 2.1 tavsiyesine ihtiyacım var.

Max 100 lira verebilirim ve bu paraya alabileceğim max performanslı ürünler nelerdir.

Basslar ve diğer sesler önem teşkil etmekte benim için. bunlarda ödün vermeyen sağlıklı bir alet istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eh. 2.1 olup da 200 tlye kadar kasış sistem sorayım ben de. çalışma amfisi odaya sıpmayınca, bas prosesörü bilgisayara bağlıyorum, o da güçsüz kalıyor, öperlür anlamında yani. 2.1 olsun kaliteli olsun, hatta 50 60 watt subwoofer olsun falan.

edit: valla 200 tlye o güçte yok. 300 400 vermek gerek püh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...