Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 akşama doğru çıkıp alcam http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000021-s220-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=31386 şu iyi gibi duruyo, çok hayvani kalite kaygılarım yok kaliteli bişey dinleyeceksem sennheiser kulaklık var tek istediğim çok pahalı olmasın ve zırt diye bozulmasın yani logitech yada creative felan alırım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 creative in sbs a200 diye bi modeli var bende teknosalarda falan hep ucuza creative 2+1 slogani ile satiliyor gayet memnunum gayet guzel 40-50 tl gibi bisey fiyatida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 s220 kullandım zırt diye bozulmuyor hoş alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende logitech x230 var, gayet memnunum,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende de a300 var. Sesleri güzel sadece basslarda sorun var gibi. Yani yeterince vurmuyor sanki bazı şarkılarda. Ama basslı şeylerden çok haz almam diyorsan tam sana göre. a200 almanı tavsiye etmiyorum rms i çok dşük logitech Hoparlör Gücü 17Watt RMS a300 Hoparlör Gücü 21W RMS a200 Hoparlör Gücü 9W RMS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2+1'de dumankayada süpper fırsatlarrr! ehe.. neyse, ucuz ama işe yara ürün olarak logitech vs pahalı gelirse altec lansing tercih edilebilir. edit gösterdiğine ve sonra altec'lerin fiyatlarına baktım da... başabaş gidiyor yani fiyatlar.. savımı geri çekiyorum hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.hepsiburada.com/creative-sbs-a300-21-speaker-siyah/ProductDetails.aspx?productId=bd49960&categoryId=256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bütçen ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hazır topiciği varken bende yardımlarınızı isteyeyim. benimde 2.1 tavsiyesine ihtiyacım var. Max 100 lira verebilirim ve bu paraya alabileceğim max performanslı ürünler nelerdir. Basslar ve diğer sesler önem teşkil etmekte benim için. bunlarda ödün vermeyen sağlıklı bir alet istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eh. 2.1 olup da 200 tlye kadar kasış sistem sorayım ben de. çalışma amfisi odaya sıpmayınca, bas prosesörü bilgisayara bağlıyorum, o da güçsüz kalıyor, öperlür anlamında yani. 2.1 olsun kaliteli olsun, hatta 50 60 watt subwoofer olsun falan. edit: valla 200 tlye o güçte yok. 300 400 vermek gerek püh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ucuzunu da kullandım pahalısını da. 2.1 alıcaksanız , paranızın yettiği en yüksek logitech alın , gerisini dert etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Logitech'in herhangi bi ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 logitech tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben bunu kullaniyorum (s220) bi kac senedir, herhangi bir sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ben zamanında 3+1 almak niyetiyle gitmiştim mağazaya, sonra bi baktım 3+1ler yok ve de parama anca 2+1ler yetiyodu. Philips in 2+1 ürünü vardı aldım hala da kullanıyorum çok memnunum diyebilirim.Hayvan gibi bass şeysi var hoparlörler küçük olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 modelleri yazarsanız memnun olduğunuz ürünlerden daha fazla yardımcı olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kardeşimde bundan var bendede bundan var. çok memnunuz. logitech bence isim yaptığı için pahalı oluyo microlab cidden çok iyi bassları fln çok güzel. fiyat/performans bakımından microlab derim. zaten eğer imkanın varsa git vatana fln ikisinide dinle öyle karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bende microlab kullanıyorum, gayet memnunum ses gücü, netliği olsun bass control olsun yerinde fiyat/performans olarak çok çok başarılı ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 2.1 olarak degılde,2.0 olarak eger bıraz paran varsa audioengine a5 derim.Ustunede tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 500kusur dolardan baslamiyor mu a5ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Benimki bu bak: http://www.peripheralcomponents.co.uk/files/spa1300.jpg Ev kullanıcısı için ideal, yeterli ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 senko said: 500kusur dolardan baslamiyor mu a5ler? evet hatta 500 dolar galıba :) ama gercekten muthıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Ben ps3 e logitech z523 bağladım memnunum, oyun için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar