MB Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Merhabalar, Neredeyse her oyunun cd key'ini temin edebilmekteyim. %100 orjinallerdir. Ucuz almak varken neden paramızı sokağa atalım öyle değil mi? Fiyat politikamızdan fikir vermesi açısından bir kaç örnek: Call of Duty Modern Warfare 2 - 35 TL Battlefield Bad Company 2 - 45 TL Left 4 Dead 2 - 40 TL Aliens vs Predator - 40 TL Ürünlerime ayrıca gittigidiyor üzerinden de bakabilirsiniz. http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=bayoyun Not: Mw2 satış fiyatımız normalde 40 tl dir. Fakat rus retail keyi olduğundan tarafımızdan desteği verilecek ufak bir ayar gerektirmektedir ve bu ayar single player modunun oynanmasını engellemektedir. Bu sebeple fiyatı daha uygundur. Endişeniz olmasın Multiplayer sorunsuz ve %100 ingilizce çalışmaktadır. İletişim ve MSN Destek: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 merhaba bay oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sipeyskeyk said: merhaba bay oyun. Merhaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dwooo yetiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 demin aldım bad company 2 yi başkasından. 55 liraya. o limited edition ve steam keyi idi. seninkisi düz ve 5 marttan önce yollamıyomuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 moriQ said: demin aldım bad company 2 yi başkasından. 55 liraya. o limited edition ve steam keyi idi. seninkisi düz ve 5 marttan önce yollamıyomuşsun. Limited Edition'ı 54 liraya verebilirim, Amacımız oyunları ucuza temin etmek olduğu için limited editiona yer verme gereği duymadım ;). Tek farkı bazı oyun içi özelliklerin daha düşük levellarda açılması. Bugünden itibaren BC2 keylerini 5 martı beklemeden gönderebiliyorum. Fakat oyun 5 Martta aktif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Saol key icin MB.. tadından yenmez simdi mart5 te gorusuruk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mina said: Saol key icin MB.. tadından yenmez simdi mart5 te gorusuruk.. Sen sağol dostum. Düşük pingli oyunlar dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Piyasa girdiğimiz ilk gün birden fazla satış yaptık. Sizi de aramızda görmek isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 internet kafede 10 tane call of keyi aldık sorunsuz caliştı teşekkür ederiz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 noma said: internet kafede 10 tane call of keyi aldık sorunsuz caliştı teşekkür ederiz tekrar. Biz teşekkür ederiz. Düşük pingli, bol müşterili oyunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 selamlar, Bad company 2 cdkey'i mevcut mu su anda? limited edition key'i var mi, 54 lira mi ve EA downloader key'i mi retail key mi? tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Azmodai said: selamlar, Bad company 2 cdkey'i mevcut mu su anda? limited edition key'i var mi, 54 lira mi ve EA downloader key'i mi retail key mi? tesekkurler... Merhaba, Evet key stoklarımızda. Limited edition'ı bir kaç saatte tedarik edebiliriz, 54 lira ve EA downloader keyi. Steam keyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ASSASSIN'S CREED 2 (II) ORJİNAL PC CD-KEY satışına başlamış bulunmaktayız. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Oyun_Cenneti/ Paticik üyelerine özel fiyat: 40 TL ! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Arkadaş gayet ilgili, BFBC2 keyi aldım kendisinden, sorunsuzdu, aşırı ilgilendi, tavsiye olunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bana lich king cd key lazım eu 40 lira veririm şuan bile veririm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 senko said: Arkadaş gayet ilgili, BFBC2 keyi aldım kendisinden, sorunsuzdu, aşırı ilgilendi, tavsiye olunur... Düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Pürüzsüz bir satış daha gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 lich king :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adamınbiri said: bana lich king cd key lazım eu 40 lira veririm şuan bile veririm yani WOTLK EU cd-key ücreti 50 TL' dir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Hmm güzelmiş bende Bad Company 2 cd keyi alabilir biraz araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Hmm güzelmiş bende Bad Company 2 cd keyi alabilir biraz araştırayım. Kesinlikle tavsiye ederiz. Peynir-ekmek gibi satıyoruz. MW2'nin pabucu dama atıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Borderlands stoklara eklendi. Paticik Üyelerine özel havale/eft ile 40 TL Gittigidiyor üzerinden 44,90 TL Kamuoyuna duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 MB said: adamınbiri said: bana lich king cd key lazım eu 40 lira veririm şuan bile veririm yani WOTLK EU cd-key ücreti 50 TL' dir. Saygılar. bende alabilrim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MB Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Farinal said: MB said: adamınbiri said: bana lich king cd key lazım eu 40 lira veririm şuan bile veririm yani WOTLK EU cd-key ücreti 50 TL' dir. Saygılar. bende alabilrim bundan Merhaba, [email protected] üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu konuda biraz nub olduğum için sorucam, şimdi ben senden bir cd ky aldım mw2 için mesela oyunu nerden nasıl yüklüyorum? steam'den bu oyunu oynamam mümkün oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar