Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal cd key , Game Card satılır

MB

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Neredeyse her oyunun cd key'ini temin edebilmekteyim. %100 orjinallerdir. Ucuz almak varken neden paramızı sokağa atalım öyle değil mi?

Fiyat politikamızdan fikir vermesi açısından bir kaç örnek:

Call of Duty Modern Warfare 2 - 35 TL
Battlefield Bad Company 2 - 45 TL
Left 4 Dead 2 - 40 TL
Aliens vs Predator - 40 TL

Ürünlerime ayrıca gittigidiyor üzerinden de bakabilirsiniz.
http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=bayoyun

Not: Mw2 satış fiyatımız normalde 40 tl dir. Fakat rus retail keyi olduğundan tarafımızdan desteği verilecek ufak bir ayar gerektirmektedir ve bu ayar single player modunun oynanmasını engellemektedir. Bu sebeple fiyatı daha uygundur. Endişeniz olmasın Multiplayer sorunsuz ve %100 ingilizce çalışmaktadır.

İletişim ve MSN Destek: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

demin aldım bad company 2 yi başkasından. 55 liraya.

o limited edition ve steam keyi idi. seninkisi düz ve 5 marttan önce yollamıyomuşsun.

Limited Edition'ı 54 liraya verebilirim, Amacımız oyunları ucuza temin etmek olduğu için limited editiona yer verme gereği duymadım ;). Tek farkı bazı oyun içi özelliklerin daha düşük levellarda açılması. Bugünden itibaren BC2 keylerini 5 martı beklemeden gönderebiliyorum. Fakat oyun 5 Martta aktif oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

selamlar, Bad company 2 cdkey'i mevcut mu su anda? limited edition key'i var mi, 54 lira mi ve EA downloader key'i mi retail key mi?

tesekkurler...

Merhaba,

Evet key stoklarımızda. Limited edition'ı bir kaç saatte tedarik edebiliriz, 54 lira ve EA downloader keyi. Steam keyi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Arkadaş gayet ilgili, BFBC2 keyi aldım kendisinden, sorunsuzdu, aşırı ilgilendi, tavsiye olunur...

Düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Pürüzsüz bir satış daha gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...