Phae Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ahah forum nazisine morphladı gökçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ilk video bitmesin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 of be ne kadar uğraşmışlar ama mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 nelerle uğraşıyo millet yaw dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yazıldı mı bilmiyorum da bu adamlar zaten o kliple mtv de en iyi video ödülünü almıslardı hatta canlısını yapmıslardı bi de orda hatırlıyorum baya iyidi (2.si için konustum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.magazineurbain.ca/assets/you-shall-not-pass.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Bir tane de negatif yorum gelmemiş yau. Fikir orjinal değil. Düzenekler orjinal değil. Şarkı iyi değil. Bi de buna dünyanın bütçesini yatırmışlardır. Yine de eğlenceli tabi ona sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 çok güzel ya. fikrin-düzeneklerin orijinal olması gerekmiyo zaten, hatta bu kadar komik gelmesinin nedeni tam bir coyote havası yakalamış olmaları. şarkı güzel değil diyemiycem de videonun yanında sönük kalmış bayağı. kötü değil ama vasat biraz. ama bu videonun arkasına dünyanın en güzel şarkısını koysalar onun da kaderi aynı olurdu muhtemelen, aşırı eğlenceli ya. adamlar inanmış ta yapmışlar diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 evet bence o nedenle epic değil. bildiğin goldberg machine işte daha feci olanları var. ama klibe entegrasyonu falan çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Güzel işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar