QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Karasakal said: Konuyla alakalı değilde, kedi senden yaşlı ve erkek olsaydı "babama şans dileyin" diyecek miydin? fıstık kedi yaşı ile benden yaşlı şu an zaten. ayrıca trollenecek bi topik olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 zaten dedim burdan da diyim, fıstık ordan taş gibi çıkıcak, sonra tekrar gelip kucağında takılmaya devam edicek hiç merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çok güzel bi kediymiş. umarım iyi geçer ameliyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 olm. yazık lan. mart ayına tam girerken. neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 uyanır mı? acır o zaman ya :S kurtulur di mi Jahrein ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçmiş olsun kızım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hadi bakalım hayırlısı, inşallah kurtulucaz, daha çok beraber olucaz kızımla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sokak kedi kaynıyo boşver yenisini alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gecmis olsun ece. senin icin hersey üstüste gelmis biraz bu dönem sanirim, umarim atlatirsin ve ''kizin'' düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benimde kedim var. aynı şekilde küçük bir hastalığı bile olsa acaip moralim bozuluyor kafama takılıyor. umarım bir şey olmaz iyileşir geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Merak etme göbeğini kaşıman için tekrar sırtüstü yatıcak ve senle oynıcak..Kapıda da beklicektir senin dönmeni..Sen inan bi onun sağlığına kavuşucağına o seni haksız çıkarmaz merak etme.. Yarın güzel haberlerle dönmen dileğiyle tekrar geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende dedim aaa absonun kızı sınava falanmı giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dartanian said: Merak etme göbeğini kaşıman için tekrar sırtüstü yatıcak ve senle oynıcak..Kapıda da beklicektir senin dönmeni..Sen inan bi onun sağlığına kavuşucağına o seni haksız çıkarmaz merak etme.. Yarın güzel haberlerle dönmen dileğiyle tekrar geçmiş olsun.. of pardon, dayanamicam. tolga daha fazla drama yapamaz miydin skdfjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ahahaha gülmek istemiyo insan bu topicte güldürme nil asdadas Bişey dicektim unuttum salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nil alamancı olduğu için kanald den değil d-max dan anca video koyaibliyor ıhıfs ıhıfs kıyamams acilen oraya halis mulis türk televizyası gönderelim kedi için de geçmiş olsun o kedi elbet bunu atlatır ama nil alamancılığı atlatama ıhıfs ıhıfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 he ayrica sevgili ürkek ceylanim, show tvde yayinlaniyodu zaten kanal d'de degil. dıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım operasyon başarılı geçer. Geçtikten sonra da umarım burada kutlarız hep beraber:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 vaniLLe said: hayır görmesem inanacağım da sol üst köşedeki logo show tv mi şimdi? D-max diyore demek ki zaman zaman kanal D de çıkıyore? sinyorita galliore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 almanyada d-max falan cikmiyor ki zaten euro d cikiyo. dmax'ta da eski dizileri, programlari gösteriyolardi ara ara yamulmuyosaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Fıstık domuz çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kankamatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Fistan said: adamınbiri said: geçmiş olsun ama geçmez bence ölür o kedi benim de içimden ölecek diye geçiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kutunda büyük hissediyosun yani aww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bonne chance bol şans good luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar