Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eet doğru topicmiş, stream kanallar topicine niye güldünüz lan onu çözemedim hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ben tuncanın sanki ipleyeni varmış gibi konuşmasına güldüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cassiline said: Kaan masaya vurdun iyi güzel de, o avatarla olmuyo kankut. fix'd :D:D.dd http://img693.imageshack.us/img693/9584/gulucuklusurat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Xaenin said: Ben tuncanın sanki ipleyeni varmış gibi konuşmasına güldüm baya.dün 50 kişi izliyodu stream i, sora ben girdim acc la düştü zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sae ne işsizsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Abi sen de devsin, bişey diyo muyuz biz sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Xaenin said: Ben tuncanın sanki ipleyeni varmış gibi konuşmasına güldüm baya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cassiline said: Abi sen de devsin, bişey diyo muyuz biz sana? devim en azından devoçi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Sparkcaster said: sae ne işsizsin ya emeğe saygı bebelere balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Xaenin said: Nerede iplemedim be? Bu arada böyle mesaj atma ekranında altta beyaz boşluk çıkıyor o bir tek bende mi çıkıyor nerede çıkıyor sizde de çıkıyor mu? harasladım da noldu yine yok hon fln lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 zaynın ı garbıça mod yapan zihniyeti kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir piramit yetmez gönlümüzce piramit yapmak isteriz :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: Xaenin said: Ben tuncanın sanki ipleyeni varmış gibi konuşmasına güldüm baya. (tu) 100 den aşağı inmiyo lan izleyici sayım, paticikte değerim bilinmediyse sizin kaybınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar