Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 bende oluo once bi 64mb gf4 ekran kartın olucak :p bide 256 ram olmalı en az :p (512 bende ddr) ma fps 100 diceksin. bi de ekran ayarlarından opengl ayarlarına girip orda v sync i off yapıcaksın. türkçe ise dikey bilmemne sanırım kapa işte onu. bu kadar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ben de Gforce 200 MX var ve ben 100 fps ile oynayabiliyorum. Ama Natural Selection'u.. Sonuçta Half-Life motoru kullandığı için farkedeceğini sanmıyorum.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 FPSyi nerden ögreniyoruz?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 net_graph 1 idi yanılmıyorsam ya da netgraph 1[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Peki sonra kapatabiliyormuyum onu yani eskiden bi kere yapmıştımda sonra her oynadığımda yazıyordu sinir olmuştum[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 net_graph 0 yaparsan kapanır[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 net_graph 3 düsürür cl_showfps 1 yapın en kralı!![hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 net_graph 3 en güzelidir çünkü hem fps hem loss hem choke hem de pingi gosterir.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ping i loss u anladik da, choke ne abi? (sikisma demeyin, mantik olarak diom ehe :))[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 tamam da ben evde GeForce 2 mx 440 ekran kartım var cs de fps en fazla 60-65 oluyor bunu nasıl arttırabilirim ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... N o t o r i u S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ben 64k kablo 512ddr ram P4 2.0 radeon9600pro ile 79 fps ile oynuyorum. (ben niye yazdım bunu buraya?)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 rezolüsyon düşür. AMD 2600, 512 ram ve radeon 9600XT ile 1600 1200'de anti aliasing hede hödö bisürü bişiler varken 60 fps oluyo... ayarları düşürürsen, rezolüsyon düşürürsen uçarsın.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: NotoriuS, 28 Temmuz 2004 03:55 tarihinde demiş ki: tamam da ben evde GeForce 2 mx 440 ekran kartım var cs de fps en fazla 60-65 oluyor bunu nasıl arttırabilirim ? dikey zaman (ingilizcede v-sync) diye bi ayar var her zaman kapalı yapmalısın onu ekran kartının opel GL ayarlarında[signature][hline]I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces I'm uneven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 v-sync ne ki?[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dikey zaman. sanırım dikey taramayla ilgili bişey şimdi hafif yazmış olucam da görüntüyü daha az elden geçirip sana yolluyor ama frame sayısı artıyor.bilen bi arkadaş yanlışsam düzeltsin lütfen.[signature][hline]I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces I'm uneven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ben ne olduğunu bilmiyorum vectoral sync'in ama performans için hep kapalı durması gerektiğini biliyorum :). Kısacası kapayın gitsin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 V-sync kapalı olduğunda yalancı bir fps artımı yaşarsınız. Ben gf2 mx200 ile 100 fps alıyorum ancak ateş ederken, uzaktan bakarken vs fps direk düşüyor. Önemli olan sabit ve stabil bir değer elde edebilmek.[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sırf dikey zaman'ı kapattığında 100fps'ye çıkıyor işte.. diğer zamanlar maximum 75 fps alabiliyorsun.. ha bi de konsolda fps max komutuyla 100e çıkarman gerek..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar