rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kızın sıfatını anlayamadım ben bırak yazının tümünü anlamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 biliyormuş gibi değil de hissetmişsin gibi arkadaşınla konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Or1on said: Kız teklif yapsa reddetçem gidecek. Sarıyor ama teklif de etmiyor, bişi de diyemiyorsun haliyle. Teklif etse hayır diyicem zaten bu daha kötü. :S yanağını yala bi konuşma anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 jacabo said: bu yazıyı anlayana benden 1 mılyon dolar =) nakit mi ödeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 jacabo said: peki bende bişey sorcam şimdi 1 kız var kızarkadaşımın arkadası hemde benimde arkadasım , arkadaşımında arkadası ve arkadaşımın sevgilisinin eski ev arkadaşı tarzı bı durum var kız benden hoşlanıyormus, ben bu durumu arkadaşım sayesinde öğrendim , onada kız arkadası o kızın msnınden yazdıklarını gördükten sonra soylemiş. şimdi ben kıza siktir çekemiyorum cunku eskı ev arkadasının ve arkadasımın bıldıgını ogrenmemesı gerekıyor. Ve kızla ıtesımıde koparamıyorum hanı aradada olsa konusuyoruz ve ben kıza ne desem ortamda sureklı muhabbetım donuyormus bu da benı rahatsız edıyor ne yapmam lazım ? hani üzerindende zaman geçti ama kızın hala ümidi var sanırsam nasıl yokederim ben bu ümidi ? bu yazıyı anlayana benden 1 mılyon dolar =) 4 sezon dizi çıkar bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Perspective said: jacabo said: bu yazıyı anlayana benden 1 mılyon dolar =) nakit mi ödeyeceksin malbuş olarak ödiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fede said: jacabo said: peki bende bişey sorcam şimdi 1 kız var kızarkadaşımın arkadası hemde benimde arkadasım , arkadaşımında arkadası ve arkadaşımın sevgilisinin eski ev arkadaşı tarzı bı durum var kız benden hoşlanıyormus, ben bu durumu arkadaşım sayesinde öğrendim , onada kız arkadası o kızın msnınden yazdıklarını gördükten sonra soylemiş. şimdi ben kıza siktir çekemiyorum cunku eskı ev arkadasının ve arkadasımın bıldıgını ogrenmemesı gerekıyor. Ve kızla ıtesımıde koparamıyorum hanı aradada olsa konusuyoruz ve ben kıza ne desem ortamda sureklı muhabbetım donuyormus bu da benı rahatsız edıyor ne yapmam lazım ? hani üzerindende zaman geçti ama kızın hala ümidi var sanırsam nasıl yokederim ben bu ümidi ? bu yazıyı anlayana benden 1 mılyon dolar =) 4 sezon dizi çıkar bundan vurkaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Doğru anladıysam kızın senin arkadasının kız arkadası ile muhabbeti var. Eğer senin de arkadasının kız arkadası ile muhabbetin varsa, o kıza söyle, benim sevgilim var onu çok seviyorum işte bu kızı da kırmadan sen durumu açıklayıver bi diye. Kız kıza konussun onlar. Öteki kız anlatsın ona boş yere ümitlenme diye. Senin de haberin yokmuş gibi olur. Marlborolarımı göndermen için adres vereyim mi? :D edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Arkadaş ortamında dalga geç bokunu çıkartmadan, insanlar ona değil senin söylediklerine gülsünler. Kız üstüne alınıp sana uyuz olur kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kızla uğraşırsa kız kur yaptığını sanar. var öyle tipler. hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu topigi linkle hangisini yapiyim diye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cons said: yerden taş alır gibi yap. haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 neden kurtuluyosun ki sana yazan kızdan, peşinden koşturup poponu çimdiklemiyorsa elleşme yazsın bence gerçi çirkin ve aptal demişsin, bak bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHAHAHAH bu ne fake miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 açık açık olcakları söyle. deki şimdi biz senle ciddi bişeler yaşarsak sen benim peşimi bırakmıcaksın. sonra ben sıkılcam bu durumdam sen yine benim peşimi bırakmıcaksın. o yüzden daha henüz bişeler yapmamışken bu işi burda bırakalım de. denendin işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bana bi g1z ayarlasana de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 çömel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bu arada başlık hatalı. bu başlıktan kıza senin yazdığın anlaşılıyor. yazınılan kız olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 başka bir kızla anlaş bunun civarında dolanın beraber samimi bir şekilde. sonra bunlar kavgaya girişsin. çantanda hazır getirdsiğin popcornu çıkarıp keyfine bak sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Klasık kız taktıgı kullan belkı işe yarar Sen cok sevdıgım bır arkadassın senı kaybetme rıskıne gıremem de yada 1 buyuk vodka ıc sonrası gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 resmen çocuk uçurulmuş. hani kızı geri çevirmek pati kültürüne aykırı sanırım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cons said: yerden taş alır gibi yap. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 abi bi kızdan kurtulmak için plan yapıyorsanız erkekliğinizden direk şüphe ederim. küfür edersin be en kötü uyuz olursan, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
affinitone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bence kızı döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Cons said: yerden taş alır gibi yap. ahahahah budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar