Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılan kızdan nasıl kurtulunur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalbini kırmama diye bişi yok zaten, direk al karşına mümkün olan en kibar şekilde ondan hoşlanmadığını, eğerki herşeyini bilmiyorsa başkasından hoşlandığını söyle.. En basit ve acısız yol bu bence.. yalnız olabildiğince kibar olki aşağılanmış hissetmesin salakta olsa çirkinde olsa..
Mesaj tarihi:
ama daha duzgun yontem adam gibi karsina alip, son zamanlarda farkediyorum ki yakin davraniyorsun vs. ama su an dusundugum baska birisi var, kusura bakma falan de, o da inkar etsin, en temizi bu.
Mesaj tarihi:
tertemizinsan said:

arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de

ahaha gercekten tertemiz bir insanmışsın
Mesaj tarihi:
kızla beraberkene uyuyo numarası falan yap. otururken bi yerde falan off çok sıkıldım gibi cümleler kur.

sooora ufak ufak anlık sözler verip (tamam o x şarkıcısının y albünün getiricem gibi) yerine getirme.

ama en etkilisi kıza ben şu kızdan hoşlanıyorum falan de ayarlasana falan gibisinden bişiler.

döktürdüm sanırım.
Mesaj tarihi:
Wharekauhau said:

kızla beraberkene uyuyo numarası falan yap. otururken bi yerde falan off çok sıkıldım gibi cümleler kur.

sooora ufak ufak anlık sözler verip (tamam o x şarkıcısının y albünün getiricem gibi) yerine getirme.

ama en etkilisi kıza ben şu kızdan hoşlanıyorum falan de ayarlasana falan gibisinden bişiler.

döktürdüm sanırım.

bunlari yapma. yaptigin taktirde kiz sana 30 kat daha fazla baglanacaktir.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Cons said:

tertemizinsan said:

arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de

AHAHAHHAAHAHAHAHAH

ABİ BUNE AJDASKJDKLASDLKJASDKLJASDJKLASDJLASKJDASKLDASKLDJADASDASFSFD

ÇATLAASHJASLKD
  • Yeni Oluştur...