delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 onunla oyna ona kucuk suprizler yap ve ortada birak nihahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kalbini kırmama diye bişi yok zaten, direk al karşına mümkün olan en kibar şekilde ondan hoşlanmadığını, eğerki herşeyini bilmiyorsa başkasından hoşlandığını söyle.. En basit ve acısız yol bu bence.. yalnız olabildiğince kibar olki aşağılanmış hissetmesin salakta olsa çirkinde olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cons said: güzel değil ve salaksa onun suçudur. git la filan bişey de. abi öldüm lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dostum 2 yazılan şeyden kurtulmak imkansızdır. yazılan yazı yazılan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 NİYE İSTEMİYON OLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 senle hic bir sekilde aramizda birsey olmaz yonetimini dene. bik bik ederse cikar masaya once tassaklarini sonra da penisini vur, ses gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 6 yaşımdan beri ayaklarım kokuyor de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sorun bende değil sende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 O da donmak üzeresin haberin yok uyku tatlı geliyor vs vs birşeyler desin neydi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ama daha duzgun yontem adam gibi karsina alip, son zamanlarda farkediyorum ki yakin davraniyorsun vs. ama su an dusundugum baska birisi var, kusura bakma falan de, o da inkar etsin, en temizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tokat at gide bi daa gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de ahaha gercekten tertemiz bir insanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kızla beraberkene uyuyo numarası falan yap. otururken bi yerde falan off çok sıkıldım gibi cümleler kur. sooora ufak ufak anlık sözler verip (tamam o x şarkıcısının y albünün getiricem gibi) yerine getirme. ama en etkilisi kıza ben şu kızdan hoşlanıyorum falan de ayarlasana falan gibisinden bişiler. döktürdüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Wharekauhau said: kızla beraberkene uyuyo numarası falan yap. otururken bi yerde falan off çok sıkıldım gibi cümleler kur. sooora ufak ufak anlık sözler verip (tamam o x şarkıcısının y albünün getiricem gibi) yerine getirme. ama en etkilisi kıza ben şu kızdan hoşlanıyorum falan de ayarlasana falan gibisinden bişiler. döktürdüm sanırım. bunlari yapma. yaptigin taktirde kiz sana 30 kat daha fazla baglanacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kızla otururken ortamda başka bi kız görünce off ben bunu ne s... de, biter orda iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 burnunu karıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 @azmodai kız çok çirkef deilse anlar heralde eşşek deil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kafayı takmış kız anlamaz, iyice kafayı sıyırır. sağa sola söler, milleti falan araya sokmaya baslar iyice karısır is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yanında başka kıza yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi direk soğuk davran kıza karşı ya en iyi taktik işe yarıyo yani ha tabi kız yüzsüzse o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kızın telefonunu pm at bakıyım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: Cons said: tertemizinsan said: arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de AHAHAHHAAHAHAHAHAH ABİ BUNE AJDASKJDKLASDLKJASDKLJASDJKLASDJLASKJDASKLDASKLDJADASDASFSFD ÇATLAASHJASLKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ucurdunuz su adamı ya forum yeni bir deger kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben gayim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kafana Silah mı dayadı, sevgilim var de biliyorsa yüzüne söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar