Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yaw bunun onlaynı vardı şimdi şöyle dijimon falanı varsa bi link atarsanız cok sevinirim[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 magic the gathering ve digimon ne alaka?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 pokemonun kartları varya belki dijimonun flnda vardır diye şey.. yokmu?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eğer bi arama motorunda arayıp da bulamıosan yoktur çünkü bunlar büyük gelir kaynağı olabilecek şeyler bu yüzden bulması kolaydır varsa.. pc de bildiğim böyle bir oyun yok.bunlarla ilgilenenler genelde başka platformların gençliği (tercihen asyalı) olduğundan oyunları da o platformlarda.o platformlar da online gaming i desteklemediğinden online i yok (hahahaha.şimdi 2 tane genç çıkıp desteklio diyecek, tartışıcaz) ben diyorum ki böyle pokemon falan oynamak istiyorsan GBA alabilirsin, emulate edenler de var ama forumda yasak sanırım, o konuda bilgi veremem.[signature][hline]Your obvious attachment to console-games doesn't make anyone angry, no it simply bores the hell out of -gamers- that expect more than mindless repetitive action. To put it in a way that you can understand those that enjoy RPG's are people that might find reading a book with an intricate plot an enjoyable experience, while console gamers tend to be challenged beyond their abilities by attempting to read the advertisements on the back of a box of Fruit Loops. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yok be canım öyle değil anlamadınız :D yaw bu mecik dı getring yokmu :D onun online ı varya hah işte değişik versiyonlusu varmı? bi ara pokemon vardı yok kayıp şimdi :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 mecik dı getring yok ama magic the gathering var onu verelim istersen? Digimon Digital Card Battle Pokemon Trading Card Game bunlar konsol oyunları yanlız..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 iyi de sen bi digimon demişsin bi magic. çok heyecanlısın bugün bi nefes al :D magic için apprentice isimli bi oyun var. www.dragonstudios.com da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 he? :D abi cok komik avatarın yaw :D neyse dijimon falan olsada olur internet üzerinden milletle oynayabileceğim[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 o zaman www.google.com ya da www.msnsearch.com a git orda "digimon card game online" yaz belki amatör biri birşeyler yapmıştır çıkar karşına.. "ben üşeniyorum" diyorsan ben de üşeniyorum, arama ile kasamam.. kotor veya jedi academy oynuycam bugün[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Temmuz 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ya Beyblade in Bi Oyununu Gördüm Nette Grafikleri Faln Çok Hoş.. Bi Kaç Ss De War 1 - 2 - 3 - 4 - 5 İşte Resimlerde Bunlar Oyunun Ismi BeyBlade: Super Tournament Battle Bu Oyunu Internetten Download Edebilirmiyiz?Edebilcek Bir Site Biliosanız veya Nerden Indirebilceğimi Sölerseniz Sevinirim .. Google Aradım Ama Genellikle Satın Alınıyor Oyun 29.9$ Gibi Fiyatlarla ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? [Bu mesaj RaVena tarafından 28 Temmuz 2004 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar