alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Genelde bu ayrım vardır çay mı kahve mi diyince aklından biri geçer mutlaka. Ben her zaman kahveyi tercih etmişimdir mesela. Diğer seçenekleri özellikle eklemedim sadece, bu iki sıcak içecekten hangisine daha yakınsınız bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çay diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rize cayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya kahve derdi mesela ama şuan deli gibi açım bi an doyduğumu ve üzerine çay içtiğimi düşündüm çay dedim asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sabah oldumu kahve içmeden ayıkılırmı ya. Hele akşamcıysan........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rizeli olduğum için çay diyorum kahve içmediim gün olur ama çay içmediğim gün olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahve candır. Çay ise biraz zorunluluk gibi benim için(kahvaltıda falan ister istemez içiyorsun evdekilerin hepsi çay sever olduğu için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yeşil çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gidip bi kahve yapıcam ben, resmen canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 disarda ictigim caylar cesme suyundan hallice oldugu icin evde iciyorum cayimi, disarda da kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet abi çay zorunluluk :) . Artık ses'te etmiyorum. Nargileciye bile gitsen çay ? çay ? çay? Evde de aynı soru, akrabalara gitsen yine aynı soru çay ? çay ? çay ? Artık su niyetine içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ayrım yapmam ikisini de içerim seve seve şimdi canım kahve istiyo ama mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kafeine aşırı duyarlıyım. tabi ki çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çay aramam kahve ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ayırt etmem mesela gecenin bi yarısı olur cay demlemek zoruma gelir onun icin kahveye abanırım.kahvaltı olur sonrasında ya da yanında cay gider anlık ya ikisini de cok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çay. ha ama bu ikiside çarpıntı yapıyor ya, işte o kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sabahları çay akşamları kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çay tüketimim daha fazla ama bi yakınlığım yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ikisini de içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çaysız kahvaltı yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahvaltıda çay yada meyve suyu her türlü döver. ama bişeyler izlerken/okurken yada ders çalışırken falan kahve tabiki. zor soru aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ikisi de candır tartıştığınız şey saçma bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lütfen kamelya çayı+tomurcuk deneyin. mükemmel bir tat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bende ikisini de içerim hatta kahvaltıda kahve içemem ama konunun özü o değil kaçırmışsınız. birşeyin yanında düşünmeyin şu içeceği, biskremle kahve yada simitle çay gibi. çay mı içersin kahve mi dendiğinde içinden ilk hangisi geçiyorsa o. ben diyorum çayı da severim ama ilk tercihim kahvedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar