Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni başlayan için add-on ve yardım (rouge)


senko

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben arkadaşımın oynamadığı 80rougesini aldım. bayağa sağlam galiba gear score diye bişi varmış o 5800mü ne, bilmiyom iyi mi kötü mü. Ama işte oynamayı yeni yeni öğreniyorum, zaten herkes ebuyer diyor bana dungeon'a girince fln ehue :)

şimdi cycle denen naneyi arkadaş gösterdi biraz bana 2sinister strike'tan sonra slice and dice'ı kullanıp combo pointi 5leyince kadar eviscerate kullanıyorum, bu arada da işte slice and dice'ı hiç düşürmemeye çalışıyorum, lakin;

ekranın sağ üst köşesinde milyon tane şey çıkıyor bilmediğim, orda slice and dice'ı bulana kadar combotta neler döndüğünü kaçırıyorum, acaba böyle ekranın orta yerine bak güzel kardeşim slice and dice'nin bitmesine bu kadar sn kaldı diye gösteren bi add-on varmıdır?

ikinci sorunum, bu heroic deniyo galiba ordaki bosslarda bazılarında taktik yapmak lazımmış, bu taktikler internette fln var mıdır, öğrenebilceğim biyer fln, mesela dün bi tane kurukafa vardı güzel güzel vuruyordum sonra bişiler oldu çat yattım :)

üçüncü sorum bu dps denen nane nasıl artıyor? bazen 3k-4k yapiom, tek bitane canavar oldu mu mesela dün 9k yaptım???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekranın ortasını takip eder ordan anlarım dersen MikScrollingBattleText adlı bi addon var, o işine yarar. Aldığın/kaybettiğin buff'ları falan özel olarak ortada belirtiyo. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/mik-scrolling-battle-text.aspx
Bütün taktikler burda var: http://www.wowwiki.com/
Ama her boss için teker teker bakman lazım. Kaldı ki ne kadar okursan oku, pratik olmadıkça illa ki hata yapıyosun.
DPS de kullandığın cycle ile alakalı işte. 5800 GS olan bi karakterin miss/parry falan bunlara takılmadığını varsayarsak, en az 6-7k çıkarabiliyo olman lazım. End-game'de nasıl bilemiyorum da, 5 combo point yapana kadar eviscerate mi kullanıyosun, sinister strike mı? Eviscerate finishing move çünkü, combo pointleri harcıyo olması lazım.

Bu adara poison sürmeyi unutma silahlarına.
Her türlü yardım için http://www.wowwiki.com/ burayı kullanabilirsin. Hatta sen şu sayfayı biraz oku bence :P http://www.wowwiki.com/Rogue_PvE_guide http://www.wowwiki.com/Poisons
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Öncelikle talent dagılımın neye göre yani combat ı yoksa mutilatemi?
Buna göre takip etmen gereken belli başlı rotasyonlar var yani vuruslar var.


assaissanation 20 combat 51
cycle genelde tek boss'a sinister strike ile 2 combo point kazandıktan sonra slice and dice sonra da 5leyince eviscerate yapıyorum, bu arada da işte slice and dice'yi düşürmemeye çalışıyorum üzerimden.
cooldown'ı bittikçede işte killing spree kullanıyorum, çok yaratık varsa da fan of knives kullanıyorum.
hep 5k civarlarında dolaşıyor ama genelde 5man'larda dps'em, zamanla artcaktır heralde.

rouge power bar'ı indirdim, güzel hakketen, tam istediğim gibi slice and dice ne kadar kalmış görebiliyorum. bide bişi daha sorcam bu skillbarda bi skilli kullandığımızda cooldown'u saniye cinsinden nasıl gösteriyoruz? yani bana orda killing spree için atıyorum 1.25 min'den geri saymaya başlasın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cycle olarak işte sinister-slice and dice-evescerate-açılınca da cooldownlar + killing spree kullanıyorum. zaten charı veren ark böyle yap dediydi.
ama o heroiclerde anlık 15k-16k görsemde overall data'da hep 5k-6k civarlarında oluyor dps'im.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...