yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İzmir'deyim şöyle haftasonları günübirlik bir yerlere gidip gelmeyi istiyorum. Doğa olsun kasaba olsun havası temiz gezmesi güzel olsun. Önerilebilecek çok şey vardır heralde, önerin işte. Tur şirketi önerisi de verebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sel var heryerde, gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çiçekliköye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Uzak değil dersen Kazdağları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya uzaklığını bilmiyorum da neticede gidiş geliş toplam 4 saatten fazla almasa iyi olur çiçekliköy güzel bi tavsiye mesela hep duyarım belki gitmişimdir bile ama bilinçli gitmedim yani eheh edit: kazdağları ege'nin en kuzeyi ama yalnız, uzaktır heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 valla yakaköy'e git, kahvaltıcıları var on numara beş yıldız. oradan kendin pişir kendin ye mangal kafası bir yerde gününü gün edersin. of çok özlemişim mangal, anlatırken ağzım sulandı kjfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Hiç bilmiyodum valla yakaköy diye bi yer burnumuzun dibini görmüyoruz hakkaten ya yazdım listeye gidecem ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aydın'dan izmir'e geçersen otobandan gitme ortaklar diye bir yerden geçeceksin orada çöp şiş ye. ha gezilcek yer demişsin neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok popüler oldu zaten ama şirince'ye gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Alaçatı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kazdağ'nın izmire uzaklığı 3 saat falan olsa gerek. Gerçi kazdağlarında da Sarı Kız falan var bi tek bizim yazlık oralarda şahsen gitme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kazdağı güzeldir evet.Ama Ege'yi yansıtan birşey değil.Çeşme'de Alaçatı,Eski Foça merkez'de rakı-balık(tercihen Celep), Ortaklar'da Çöp Şiş bu yani şu mevsimde gidip görebileceğin yerler.Yazı bekle bence, Şirince çok overrated bu arada Bu arada yazın dağa mı çıkıyorsunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ayvalık ne güzel olur bu mevsimde kimsede yok hafif soğuk bir hava ahh ahh.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Of Cunda adası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Çiçekliköy iyidir gerçi yandı oralar ama etkiliyo mu bilmiyorum yandıktan sonra gitmedim. Başka da yakaköy falan denmiş ben bilmiyorum cahilmişim evet.Güzelse oraya da gidilebilir heralde. Off temiz hava istedim bazen manisaya giderken sabuncubelinde iniyoruz böyle temiz hava rakım 500 küsür off püfür püfür oluyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 BulletRide said: Kazdağı güzeldir evet.Ama Ege'yi yansıtan birşey değil.Çeşme'de Alaçatı,Eski Foça merkez'de rakı-balık(tercihen Celep), Ortaklar'da Çöp Şiş bu yani şu mevsimde gidip görebileceğin yerler.Yazı bekle bence, Şirince çok overrated bu arada Bu arada yazın dağa mı çıkıyorsunuz abi? BulletRide said: Of Cunda adası Yazlık çok yakın yazında Kazdağının eteklerinde güzel mangal alanları falan var oralara gidiliyo haliyle :D Cunda bambaşka tabi bozcaada falanda var gerçi ama yani izmir'den kalkıpta balıkesir taraflarına gidiliceğine bodruma marmaris'e inersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 BulletRide said: Alaçatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Buca'dan kaynaklar köyüne gel. Sabah güzel bir köy kahvaltisi yaparsın. Sonra da bize takılıp kaya tırmanışı yaparsın artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Eski pusku kasabaları şehirleri seviyosan Tire guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar