Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ege'de g.birlik gezilecek yerler

yav

Öne çıkan mesajlar

İzmir'deyim şöyle haftasonları günübirlik bir yerlere gidip gelmeyi istiyorum.

Doğa olsun kasaba olsun havası temiz gezmesi güzel olsun.

Önerilebilecek çok şey vardır heralde, önerin işte.

Tur şirketi önerisi de verebilirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

ya uzaklığını bilmiyorum da neticede gidiş geliş toplam 4 saatten fazla almasa iyi olur

çiçekliköy güzel bi tavsiye mesela hep duyarım belki gitmişimdir bile ama bilinçli gitmedim yani eheh

edit: kazdağları ege'nin en kuzeyi ama yalnız, uzaktır heralde :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kazdağı güzeldir evet.Ama Ege'yi yansıtan birşey değil.Çeşme'de Alaçatı,Eski Foça merkez'de rakı-balık(tercihen Celep), Ortaklar'da Çöp Şiş bu yani şu mevsimde gidip görebileceğin yerler.Yazı bekle bence, Şirince çok overrated bu arada

Bu arada yazın dağa mı çıkıyorsunuz abi?
Sosyal ağlarda paylaş

Çiçekliköy iyidir gerçi yandı oralar ama etkiliyo mu bilmiyorum yandıktan sonra gitmedim.

Başka da yakaköy falan denmiş ben bilmiyorum cahilmişim evet.Güzelse oraya da gidilebilir heralde.

Off temiz hava istedim bazen manisaya giderken sabuncubelinde iniyoruz böyle temiz hava rakım 500 küsür off püfür püfür oluyo falan :D
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Kazdağı güzeldir evet.Ama Ege'yi yansıtan birşey değil.Çeşme'de Alaçatı,Eski Foça merkez'de rakı-balık(tercihen Celep), Ortaklar'da Çöp Şiş bu yani şu mevsimde gidip görebileceğin yerler.Yazı bekle bence, Şirince çok overrated bu arada

Bu arada yazın dağa mı çıkıyorsunuz abi?

BulletRide said:

Of Cunda adası

Yazlık çok yakın yazında Kazdağının eteklerinde güzel mangal alanları falan var oralara gidiliyo haliyle :D

Cunda bambaşka tabi bozcaada falanda var gerçi ama yani izmir'den kalkıpta balıkesir taraflarına gidiliceğine bodruma marmaris'e inersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...