RayCharles Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mERIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahahahah mericler her millette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 link te efsaneymiş noobus dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ulan kız bi de heycanlanıyo nasıl bir insan bu hahah hani aldatıyorsan bari adamla evleneceğim diye heycanlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ucunbiri said: radyocular ibneymiş de, 5 yıllık kız arkadaşına evlenme teklifi etmeye karar verdiğin sıralarda seni aldattığını öğrenmek de çok acı lan, kıza da üzüldüm ama bak şimdi. erkek arkadaşını aldatmana rağmen evlenmek için bu kadar heycanlı olmak nasıl bir şey asıl ben ona takıldım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi evlenmenin sevdiğin insanlar beraber olcuak olmaktan fazla getiris varya. sosyal statü para mara güvence falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sondaki bitch be trippin efektini istiyorum ya. Ağlama efektinde falan baya baya yaş geldi gülmekten bende de. Bu arada sağlam fatality cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bi sorun kıza neden yaptın diye. oğlan naptıki haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 entorajdaki ashley bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Xaenin said: Sparkcaster said: yerleri? Bizim yaşadığımız yerde birden çok yer var. ben de hic biseye gulmedim buna guldum abi anormalim gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 snowwhite said: bi sorun kıza neden yaptın diye. oğlan naptıki haketti vurun ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 en çok spikerin bu olaydan deli keyif almasına şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi, kız ağladı yav. hic mi üzülmedinisss =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi son zamanalrda güldüğüm en komik şey ya AHHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kızın savunulacak yanı yok. Yok işte medeni ayrılmakmış yok bilmem neymiş bıy bıy bıy. Adamın evlenmeyi düşündüğü yüzük aldığı bir kız "a couple of mistakes" yapıyor.Yani bir değil,iki değil , üç değil . Adamın arkadaşı ispiyonlamasa , adam karıyla evlenecek. Belki o hataları karı yapmaya devam edecek garantisi varmı? Bir hafta evvele kadar halen yapıyordu.Ki evleneceği adama dürüst bir şekilde söylememesi zaten bu işlerin üstadı olduğu ve gelecektede ne hatalar yapacağının göstergesi gibi. Adam bir nevi direkten dönmüş. İntikam alması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahahahah çok acımasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 snowwhite said: bi sorun kıza neden yaptın diye. oğlan naptıki haketti her hatanın karşılığı zaten aldatmak olmalı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 haketmiş karı. kim niye üzülecek? en sonda karının siz ne biçim insansınız diye ağlayıp sonrasında aldığı cevap muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 iyi olmus k. aldatmis haketmis kaltak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aquatik said: Gerçek bir program olmadığını umarak düşüncelerimi yazayım: Chris çok üzülüp kırılmış belli ki, ama kızla konuşup, yüzleşerek ayrılmak (ya da kim bilir belki ilişkiyi düzeltmek?) gibi insanca ve uygar bir seçim yapmak yerine, kendisini kendi gözünde, kız arkadaşının gözünde ve benim gibi düşünen (sayımız az da olsa) kişilerin gözünde sıfırlayarak böyle bir öküzlük yapmış, sırf ''intikam'' adına. O iğrenç radyo istasyonu ve radyo insancıkları, sırf eğlence-rating uğruna bu intikama adice ortak olmuşlar. Belli ki, bu tür programlar yapan son derece düzeysiz bir radyo, ve Ashley; erkek arkadaşım sizin radyonuzun fanıdır dediğine göre, herifin kalitesi baştan belliymiş, malın önde gideniymiş bana göre. Buradaki yorumlara gelince... Hımmm gerek yok sanki ekstradan bir şeyler yazmama... Böyle adamlar var lan bir de eheh. Biri sana boynuzu takınca da "Ah canım sevgilim, neden böyle yaptın ki?" der misin acaba gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar