Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kız yurdu kaldırılsın herkes eve çıksın bi an önce. gözlem seçeneklerini arttırıp daha sağlıklı bi tartışma ortamına dönüştürebilme açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abazalık ne alaka ki? gerçekten istediği şeyi söyleyen kızlardan bahsedioz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 SeaGle said: irin in söylediğine bakılırsa kızların da abazası varmış lan yeni bi tartışma başlatıyorum, seks istemek abazalık mıdır değil midir? Hayvanlıktır usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 seks ne ya iğrençmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 of bigün missmatchlikde kariyer yapacağımı biliodum,şimdi gençler adınızı boyunuzu yasınızı kilonuzu,aylık gelirinizi ikametgah belgenizle bana postalıyorsunuz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 19 sayfa oldu anne bacı denmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "hayvan herifler!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 23 kız tanıdım 11.5 i kaşardı,demekki neymis kızların %50 si kaşarmış p.s.bir kızın vucudunun bir bölümü kaltaktı,örnegin belden yukarısı gayet duzgunken altı mütemadiyen kıvırtıyordu,iphone a eplikeyşın kurdum namus metre diye saniyesinde ölcerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 barnacle said: irin said: ha o zaman sunu soyliiim.sinyal vermeyen direk ne istediğini açık açık söyleyen hatun da var.kahve içmek istediği zaman kahve içmek istiyorum.sevişmek istediğinde sex diyen.denk gelip de tökezlemeyin aman diyim bulana veya getirene tam 100bin lira vericem. vallahi var. en iyi arkadaşlarımdan biri hatta. single hatta. not: kendisiyle sevişmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 1780/1 sk. no:18 d:10 karşıyaka/izmir yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 e yalan o zaman roketçim kusura bakma ama sıkıyorsun bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 "roket adam" said: barnacle said: irin said: ha o zaman sunu soyliiim.sinyal vermeyen direk ne istediğini açık açık söyleyen hatun da var.kahve içmek istediği zaman kahve içmek istiyorum.sevişmek istediğinde sex diyen.denk gelip de tökezlemeyin aman diyim bulana veya getirene tam 100bin lira vericem. vallahi var. en iyi arkadaşlarımdan biri hatta. single hatta. not: kendisiyle sevişmedim.sen sevişmediysen kimse sevişmez usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adam niye yakın arkadaşıyla sevişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arkadaşlar sevişemez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arkadaşı yatağa atma tutorialı verdiniz de YOK mu dedik asdlkh. şaka bi yana arkadaş yani ne bileyim. ama cidden var tanıyorum böyle bi kız yani. çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bozulur o arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tamam öyle bi kız tanıyosun ona inandık ta gideri de varmı bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BonePART said: evde perde takilcaktik bisi tasinaktir wireless network kurulcaktir eski sevgili kiskandirilcaktir yoksa eve kahveye caarmaz coffee= sex olayini unut coffee=coffee table olayini dusun Aynen budur türkiyedeki muadili bunun. Birebir alt katta oturan kızlaradan gözlemliyorum. Sürekli suratında neşeli mutlu ifade olan erkekler ehi ehi diye eve geliyorlar. Bikaç ağır taşıma yardım vb edip aynen gidiyolar. Ama sonra yine ehi ehi. Evladım o evden size ekmek çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 BEN SEVİŞİYORUM MİLLET ÖPÜŞMELİ FALAN HEMDE UUUVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 öğyk ağızdan öpmeli film. midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 et parçası et parçasına sürtüyor diye bu kadar sevinen zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 roket adamımsın tüfek ateşlenmiyom u leyn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 OBAAAA YENİ Bİ TARTIŞMA KADIN SADECE BİR ET PARÇASI MIDIR???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Birden fazla et parçası. Meme var kalça var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 RUH VARSA ALLAHDA VAR MIDIR ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar