Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 diyelim ki okulda veya şurda burda biriyle tanıştınız, yalnız yaşadığını öğrendiniz. sonra sizi kahve içmeye eve davet etti ne düşünürsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arkadaş aklınız hep çükünüzde biraz farklı konularla gelin ya, senin sevgilin yokmuydu meriçli felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahveyi biraya çevirmeye çalışırım sonrada şansımı denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Çok samimi bir kız diye düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kahve = seks hiç mi amerigan dizisi izlemiyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: arkadaş aklınız hep çükünüzde biraz farklı konularla gelin ya, senin sevgilin yokmuydu meriçli felan merak ediyorum yahu. erkeklerin aklı ne kadar çükünde görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 naraso said: kahve = seks hiç mi amerigan dizisi izlemiyonuz lan kahve ile hiç seks olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Son şıkkı seçen ölsün bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 GTA'da da aynen bu şekilde oluyordu. Kız kahve içmeye çağırıyordu. Sonra Grekoromen güreşiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 henüz yok son şık:D ben tercihimi medeni kahveden yana kullandım dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evde perde takilcaktik bisi tasinaktir wireless network kurulcaktir eski sevgili kiskandirilcaktir yoksa eve kahveye caarmaz coffee= sex olayini unut coffee=coffee table olayini dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 pekaziz said: Son şıkkı seçen ölsün bir zahmet. artık 2 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Doğru aslında. Belki sevgilin var, evlisin, evde çoluk çocuk bekliyor. O zaman gitmezsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yemişim karıyı çocugu her türlü gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hiç tanımadığım biriyse facebook'tan falan resimlerine, yazdıklarına bakar anlarım hangisi olduğunu. ama yalnız yaşayan bi kızın evine gitmem seçeneği yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 en iyi işleyen organ mafyası yöntemidir, takdir ettim kızı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 evet ben de bobrek gider demeye gelmistim son sikki isaretledim o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kız yollu ama hatay dörtyollu fhds tamam vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çak gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Revangelis said: kız yollu ama hatay dörtyollu fhds tamam vurmayın yok lan iyidi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kız konuşurken dil atıyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kahvaltı sonrası Türk kahvesi içmeye mi gidiyoruz yoksa akşam 11'deki nescafe seansına mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Günün her saatinde sex yapabilirsiniz, çıkın kalıplardan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 pekaziz said: Kahvaltı sonrası Türk kahvesi içmeye mi gidiyoruz yoksa akşam 11'deki nescafe seansına mı. dısarlarsa bahalma sonrası kahvatı'nın ardıdan türk kahvesiyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar