Louies Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arkadaslar telefonun resimlerini fırsatım oldugunda ekleyecegim ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı :) tek bir çizik bulana cihazı bedavaya vereceğim...Faturası , 2 yıl garantisi , full kutu aksesuarı mevcuttur. Elden tercihimdir... Fiyat : 420 TL İstanbul / ataşehir
Achtel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bi de neden sattığını yazsan? =) Bu telefondan almayı düşünüyorum (taksitle) ne oldu seni rahatsız eden söylersen sevinirim...
Louies Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rahatsız eden hiç bir şey yok 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :)
Nomak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha aynen yoksa alan devam mı ediyor üstüne :D
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o arada virgül var.. 1 aylık, fatura demek istiyor. yani telefon 1 ay önce alınmış sanırım. onu anladım da Louies said: 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) 6ayım doluyor ne demek? yoksa hamile misin? bunun telefonla alakası ne bi de?
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Louies said: ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı :)
Louies Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dasaaa said: o arada virgül var.. 1 aylık, fatura demek istiyor. yani telefon 1 ay önce alınmış sanırım. onu anladım da Louies said: 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) 6ayım doluyor ne demek? yoksa hamile misin? bunun telefonla alakası ne bi de? 6 ay dolmaedan tahattutlu cihaz alınmıyor :)
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 said: 1 aylık fatura said: ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı said: 1 hafta sonra 6.ayım doluyor Şimdi 1 aylık ürünle 6. ayın nasıl dolarak, 3 gün kullanırken 4 gün nasıl kullandın bir de? Hadi posttan posta unutursun bir önceki salladığını da, aynı satırda on harflik zaman diliminde nasıl fail oluyorsun?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aptal mısınız abi. 6 aylı t.cell müşterisi olmadan taahüt ile cihaz alamıyorsunuz, arkadaşın da 6 aylık süresi dolacakmış ve iphone alacakmış.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha yapma Louies din kardeşiyiz, bu nasıl bi mesaj olm aaslkdşas
MyLifer Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o değilde adam 3 gün kullandığı telefonu 4 gün kılıfında saklamış. bence kaçmaz.
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 demek ki 24 saat sarjdayken de kılıfındaymış.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: aptal mısınız abi. 6 aylı t.cell müşterisi olmadan taahüt ile cihaz alamıyorsunuz, arkadaşın da 6 aylık süresi dolacakmış ve iphone alacakmış. Birşeyler yazacaktım şuna cevap olarak ama ciddi olduğuna inanmak istemedim. Nitekim adam 6 ay lafını, 6 aydır kullanıyorum; iphone alcam gibisinden bir postunda çıkarmış ağzından.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yoo yok öyle birşey nerde kaçırmış ağzından ?
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Louies said: rahatsız eden hiç bir şey yok 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) Aha burda nokta virgül kullanmamış gerçi ne anlattığı anlaşılmıyor da.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 1 aydır var olan bir telefonu evden cıkarken 4 gun yanina alirsan 4 gun kullanmis olursun gibsinden
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne renk? arkadaşım alacağım diyordu haber edeyim ona. siyah yada mavi arıyor o.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iphone 3g alması için gereken 6 aylık süre dolduğu için aradaş da iphone 3g alacağı için bu telefonu satıyor. şöyle her satışı baltalamaya çalışmayın abi, marifet değil yani.Bunda anlamayacak ne var şimdi.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Baltalamakla ne alakası var, şu kısımda hiç bir başlığı trolllemedim daha, adamın yazdıklarında geçtim postlar arası çelişmeleri; cümle içlerinde dahi çelişmeler var.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bu ilandan bişi anlamadım. ayrıca deadwoll haklı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Louies said: arkadaslar telefonun resimlerini fırsatım oldugunda ekleyecegim ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı :) tek bir çizik bulana cihazı bedavaya vereceğim...Faturası , 2 yıl garantisi , full kutu aksesuarı mevcuttur. Elden tercihimdir... Fiyat : 420 TL İstanbul / ataşehir adamın şurda 3 yerine 4 yazmasından başka hatası yok. 1 ay önce satın alınmış 3 gün veya 4 gün kullanılmış 6 aylık süresi dolduğu için iphone alacakmış telefonu satıyor. ben anlıyorsam, siz anlamıyorsanız sizde problem var.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oldschool troll olarak ben bile bıktım lan
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bir başlıkta sadece troller varken hiç keyfi çıkmıyor,boş boş birbirinizi trolluyorsunuz.
Öne çıkan mesajlar