Louies Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arkadaslar telefonun resimlerini fırsatım oldugunda ekleyecegim ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı :) tek bir çizik bulana cihazı bedavaya vereceğim...Faturası , 2 yıl garantisi , full kutu aksesuarı mevcuttur. Elden tercihimdir... Fiyat : 420 TL İstanbul / ataşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bi de neden sattığını yazsan? =) Bu telefondan almayı düşünüyorum (taksitle) ne oldu seni rahatsız eden söylersen sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 rahatsız eden hiç bir şey yok 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 1aylık fatura ne ben onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha aynen yoksa alan devam mı ediyor üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o arada virgül var.. 1 aylık, fatura demek istiyor. yani telefon 1 ay önce alınmış sanırım. onu anladım da Louies said: 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) 6ayım doluyor ne demek? yoksa hamile misin? bunun telefonla alakası ne bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Louies said: ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dasaaa said: o arada virgül var.. 1 aylık, fatura demek istiyor. yani telefon 1 ay önce alınmış sanırım. onu anladım da Louies said: 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) 6ayım doluyor ne demek? yoksa hamile misin? bunun telefonla alakası ne bi de? 6 ay dolmaedan tahattutlu cihaz alınmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 said: 1 aylık fatura said: ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı said: 1 hafta sonra 6.ayım doluyor Şimdi 1 aylık ürünle 6. ayın nasıl dolarak, 3 gün kullanırken 4 gün nasıl kullandın bir de? Hadi posttan posta unutursun bir önceki salladığını da, aynı satırda on harflik zaman diliminde nasıl fail oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aptal mısınız abi. 6 aylı t.cell müşterisi olmadan taahüt ile cihaz alamıyorsunuz, arkadaşın da 6 aylık süresi dolacakmış ve iphone alacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha yapma Louies din kardeşiyiz, bu nasıl bi mesaj olm aaslkdşas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o değilde adam 3 gün kullandığı telefonu 4 gün kılıfında saklamış. bence kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 demek ki 24 saat sarjdayken de kılıfındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeyskeyk said: aptal mısınız abi. 6 aylı t.cell müşterisi olmadan taahüt ile cihaz alamıyorsunuz, arkadaşın da 6 aylık süresi dolacakmış ve iphone alacakmış. Birşeyler yazacaktım şuna cevap olarak ama ciddi olduğuna inanmak istemedim. Nitekim adam 6 ay lafını, 6 aydır kullanıyorum; iphone alcam gibisinden bir postunda çıkarmış ağzından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yoo yok öyle birşey nerde kaçırmış ağzından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Louies said: rahatsız eden hiç bir şey yok 1 hafta sonra 6.ayım doluyor kampanyalı iphone 3gs alacagım o yuzden satıyorum :) Aha burda nokta virgül kullanmamış gerçi ne anlattığı anlaşılmıyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 1 aydır var olan bir telefonu evden cıkarken 4 gun yanina alirsan 4 gun kullanmis olursun gibsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne renk? arkadaşım alacağım diyordu haber edeyim ona. siyah yada mavi arıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iphone 3g alması için gereken 6 aylık süre dolduğu için aradaş da iphone 3g alacağı için bu telefonu satıyor. şöyle her satışı baltalamaya çalışmayın abi, marifet değil yani.Bunda anlamayacak ne var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Baltalamakla ne alakası var, şu kısımda hiç bir başlığı trolllemedim daha, adamın yazdıklarında geçtim postlar arası çelişmeleri; cümle içlerinde dahi çelişmeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sipeys haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben bu ilandan bişi anlamadım. ayrıca deadwoll haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Louies said: arkadaslar telefonun resimlerini fırsatım oldugunda ekleyecegim ürün sadece 3 gün kullanıldı ve o 4 gün içinde de kılıfında kullanıldı :) tek bir çizik bulana cihazı bedavaya vereceğim...Faturası , 2 yıl garantisi , full kutu aksesuarı mevcuttur. Elden tercihimdir... Fiyat : 420 TL İstanbul / ataşehir adamın şurda 3 yerine 4 yazmasından başka hatası yok. 1 ay önce satın alınmış 3 gün veya 4 gün kullanılmış 6 aylık süresi dolduğu için iphone alacakmış telefonu satıyor. ben anlıyorsam, siz anlamıyorsanız sizde problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oldschool troll olarak ben bile bıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bir başlıkta sadece troller varken hiç keyfi çıkmıyor,boş boş birbirinizi trolluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar