Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 90 gb muzık var klasorler iç içe onun içinde bu, bunun içinde o var falan da filan var oğlu var bunları klasör klasör ayarlayabileceğim veya benzeri şekilde düzenleyebileceğim bir program varmı dır yoksa biri varsa parasıyla ona yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arşiv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben yaparım parasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 90gb'a arşiv demiyorum bu arada, kayıtlara geçsin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben 500gb müzik arşivine böyle bişeye giriştim bi kaç program denedim kullanışlı gibi olan bi tane vardı tıkladım 37 saat dedi tarama düzenleme isim değiştirme klasörleme falan bıraktım ilk başta tahmini süre 5days falan diyordu 15dk bekledim 37saatte sabitledi falan parayla birini tutup yaptırmak mantıklı geldi ama adam bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hangi program 1 ay bekleme süreside biçse farketmez bırakacam bunun gibi kaç tane var en onemli kısmı 90gb diğerlerinin acelesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.mp3fileorganizer.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu program tam olarka ne yapar klasor klasor ayırırmı yenıden anlandırırmı bunun yanında parca bilgisini editleyerek ısım sarkıcı falan diye duzenlermı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 songbirdle yapabiliyorsun yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fistan dedıgını yukledım falan fılan tam verımlı calısmıo aynı ısımlı farklı klasorler acıyor falan istedigim gibi degıl ama guzel sımdı dıger solenılen programa bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu tür her şeyi otomatik halleden programlar pek iyi değil. En iyisi klasörlere ayırma işini elle yapıp, tag düzenlemesi ve dosya isimlendirmesi gibi işlemleri Tag&Rename gibi bir programla Amazon, Freedb vs. sitelerinden albüm bilgilerini çekerek halletmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arşiv paylaşacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,3931773,4131724 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.mediamonkey.com/ şunu buldum benim çok çok işime yaradı pro bişey istemediğim için. sorunum telefonda çalarken şarkı adı listelemesiydi, artise göre listeleyemiyodum, onların yerlerini değiştirsem yetiyodu. onu yaptı. bi de netten bilgileri alıp kendi tagladi iyi oldu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Netten otomatik taglemeyi Winamp te yapabiliyor bu arada. Şarkıya sağ tık-send to-auto tag vasıtasıynan. Ama çok rare şarkılarda saçmalayabiliyor tabi. MediaMonkey'i iPod kullananlar iTunes yerine kullanabilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar