soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 guitar hero 3 oynuyorum. oynarken kasadan sürekli "vınnnn" sesi geliyo. zararlı bi şey mi çözemedim o yüzden soruyorum. pervane zorlanıyomuş gibi bi ses yani. oyunu kapatınca ses de kesiliyo, baya ilginç bi olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 islemcin islem yapıyor diye daha fazla sogumaya ihtiyac duydugumdan fan yuksek devirde calısıyor ama cok rahatsız edici bir ses ise muhtemelen fanın arızalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ekran kartı fanından da geliyor olabilir. aç bi temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "oyunu açınca ses geliyorsa sorun yok düzgün çalışıyor" diyecektim ama vınnn diye geliyormuş ses olmadı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 işlemciden değil ekran kartından geliyor o ses. normaldir kendini soğutmaya çalışıyor gariban. benim ekran kartı da klimayı yarım saat sıcakta açınca yapıyor onu mesela sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sesin normal olup olmadığını nasıl anlarım? yakmim sonra bilgisayarı. bugüne kadar hep oynuyodum ama dün gece farkettim, vnn diye ötüyo kasa. görünürde bi terslik yok ama teknik kısmını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 seni rahatsız edecek seviyedeyse normal degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Xenocide said: "oyunu açınca ses geliyorsa sorun yok düzgün çalışıyor" diyecektim ama vınnn diye geliyormuş ses olmadı o ben de "sesi açıyorum ses geliyor" demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 altıma işiyorum altıma işiyorum popom kuruyo kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Intel Pentium D kullanıyorsan normal, Core2 yada quad kullanıyorsan, ekran kartın yada işlemci fanının bakırı tozlanmış olabilir. Bilen birine temizlettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Guitar Hero diye NFS oynuyo olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 vaperon said: Intel Pentium D kullanıyorsan normal, Core2 yada quad kullanıyorsan, ekran kartın yada işlemci fanının bakırı tozlanmış olabilir. Bilen birine temizlettir. core2duo veya quad kullanması ile ekran kartı fanının ilgisi ne peki sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar