di Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 toggie said: 1$ abicim, fakir misin. Tam aksine, odemedigim gereksiz paralarla zengin olma yolundayim. Haliyle fakir edebiyatini geciniz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Telefon için alacağın app'lere para vermediğin için zengin oluyosan baya baya fakirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Disappear said: iphone'un kendi navigasyon programi yok, maps uygulamasi tam olarak navigasyona girmiyor. tavsiyem iGo MyWay. Kapinin onune kadar getiriyo cogu zaman. MyWay i indirdim fakat gideceğim lokasyonu yazamıyorum sadece bulunduğum noktayı gösteriyor netten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 angry birds space çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 "Avadon HD" guzel bi rpg olmus biraz 90'lar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ya şöyle eski atari salonlarındaki helikopter oyunları gibi bir oyun arıyorum iphone için. Hani yukardan görürsün, sürekli ateş eder araç sağ sol yapa yapa düşmanları vurursun upgrade alırsın falan. Anladınız di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 genelde spaceship oluyodu onlar, helikopter degil de :) http://1.bp.blogspot.com/_s0SSX3Y2JTw/TRgu6d3uNAI/AAAAAAAAGuk/_XTRHy4ROvs/s1600/galaga+screen.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Aket-Atum said: ya şöyle eski atari salonlarındaki helikopter oyunları gibi bir oyun arıyorum iphone için. Hani yukardan görürsün, sürekli ateş eder araç sağ sol yapa yapa düşmanları vurursun upgrade alırsın falan. Anladınız di mi? :D anladım :) tam istediğin 90 lara ait grafikler yok. Yinede seveceksindir. market market2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 opss! çok pardon ben de android başlığını okuyorum diye.. poff pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 erucalavera said: angry birds space çok iyi olmuş şu angry birds ün nesi milyonları peşinden koşturuyor anlamıyorum beni hiç sarmadı. bir de en memnun olduğunuz camera app hangisi? ne kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 toggie said: genelde spaceship oluyodu onlar, helikopter degil de :) http://1.bp.blogspot.com/_s0SSX3Y2JTw/TRgu6d3uNAI/AAAAAAAAGuk/_XTRHy4ROvs/s1600/galaga+screen.png yok bu kadar eskilerini demiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ayfon said: Iphone'dan ipad (only wifi) ile nasil iletisim saglanabilir? Hangi app tavsiye edersiniz? Whatsapp olmuyo :( Viber denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 minecraft varmış yeni buldum hastalarına duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 var ama çok kötü zaten pc de oynamak varken ne kascam ipadde iphoneda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Awesome Camera diye bir app var, deneyen var mı ? Android'e bekliyorum ama şuan sadece IOS'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Around Me Temple Run Blueprint 3D baya güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yeni iphone alan biri için olmazsa olmaz dediğini ne app var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 instagram, ligtv draw something, temple run, infinity blade I-II skype, viber, whatsapp camera! (en iyisi bence) onavo (3g kullanimini azaltiyo) dropbox soundhound, shazam (calan muzigi bulmak icin) + plazma falan varsa 100$ civarina apple tv al bir tane direk youtube, dizimag vs televizyona aktariyosun ios 5.x'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bakayım bi. eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 güzel türkçe t9'u olan bir klavye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 t9 yokmuş ya. çok ilginç. neyse http://itunes.apple.com/tr/app/google-apps-browser-g-whizz!/id393753220?l=tr&mt=8 şundan iyi bir gmail app var mı? kendi uygulaması mail gelince sesten başka bir uyarı vermiyor ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahmedinejad said: yeni iphone alan biri için olmazsa olmaz dediğini ne app var? benim yoğun olarak kullandıklarım whatsapp foursquare uyanık tv cnn türk around me photosynth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bu nike plus'ı kullanan var mı? gps app satın alınca özel ayakkabıya gerek olmuyormuş doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 onu ben de merak ediyorum. bende ayakkabı var ama sensor yok. yani sensoru satın almadan ayakkabıdaki slot bosta duruyor, bir ise yaramıyor. telefonun zaten baz istasyonundan da olsa calısan bir gps sistemi var, lokasyonunu buluyorsun. ama tabi soyle de bir durum var. gps'ten aldıgın sonuc ile sensordan alacagın sonuc arasında daglar kadar fark olabilir. kat ettigin mesafa degismez belki ancak yaktıgın kalori, tempon falan fark edecektir illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar